Τα προσόντα του ιδανικού άντρα αυτό το καλοκαίρι

Ήλιος, καλοκαίρι, θάλασσα! Τι άλλο να ζητήσεις παρά ένα όμορφο αγόρι στο πλευρό σου. Κι όμως αγαπημένη φίλη, ένας ωραίος άντρας δεν αρκεί για να διασκεδάσεις στις διακοπές. Χρειάζεσαι στο πλευρό σου έναν σύντροφο με συγκεκριμένα προσόντα για την θερινή σεζόν! Έχουμε και λέμε λοιπόν!

Οι κακοί τρόποι του στο σεξ- οδηγός επιβίωσης

Εσύ είσαι πρόθυμη να κάνεις μέχρι και σπαγκάτο στο κρεβάτι για να γίνεις η Θεά του, φοράς (και αγοράζεις) τα πιο εξτρίμ εσώρουχα, έχεις μάθει απ' έξω το Κάμα Σούτρα και περπατάς με τακούνια δωδεκάποντα ακόμα κι όταν σφουγγαρίζεις!

White Smile: Mία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών

Το White Smile™ είναι μία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών, η οποία έχει λευκάνει τα χαμόγελα χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών. Η μοναδική του φόρμουλα από φυσικά συστατικά αναδεικνύει το φυσικό λευκό των δοντιών σας καί σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε λευκά και αστραφτερά δόντια στην άνεση του σπιτιού σας. Το στυλό λεύκανσης White Smile είναι εύκολο καί άνετο για χρήση. Τα αποτελέσματα που σας δίνει το White Smile είναι τόσο καλά όσο και αυτά που θα σας έδινε μία επίσκεψη σε κάποιο ειδικό. Ωστόσο το White Smile είναι 5 φορές φθηνότερο από μία επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Nilaya Mystic Spa: κάνε Like και κέρδισε!

Αυτοί οι διαγωνισμοί που γίνονται στο Facebook και παίρνεις μέρος με ένα… like, αρχίζουν και μου αρέσουν. Μόλις ανακάλυψα έναν καινούρgιο που θα σας ενδιαφέρει:

Best Sellers: 20+1 Κορυφαία Αρώματα!

Τίποτα δεν ολοκληρώνει περισσότερο την εμφάνισή μας από την διάχυτη και διακριτική παρουσία του αγαπημένου μας αρώματος.  Κάτι που όλες μας το γνωρίζουμε καλά και επιμελώς δεν το παραλείπουμε ποτέ πριν  ξεμυτίσουμε από την εξώπορτα του σπιτιού μας.

Marks & Spencer- Swimwear & Beachwear Collection 2011

Κίτρινα, κόκκινα, φούξια χρώματα. Έντονα prints με αναφορές στα ’70. Καρό, ρίγες και πουά που θυμίζουν pin up girls άλλης εποχής. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, συνθέτουν την παλέτα της καλοκαιρινής συλλογής μαγιό των Marks & Spencer.

Prints forever! Πολύχρωμα μοτίβα για το καλοκαίρι

Τα summer prints ήρθαν… και θα μείνουν εδώ για τα καλά. Floral, ριγέ, καρό, λεοπάρ και εκκεντρικά tribal είναι λίγα από αυτά. Τα βρίσκουμε ως επί το πλείστον σε ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια αλλά και κοσμήματα.

CATHERINE MIDDLETON: OΧΙ ΣΤΑ «ΔΩΡΕΑΝ ΡΟΥΧΑ»

Όπως και η «πρώτη κυρία» της Αμερικής, Μισέλ Ομπάμα, έτσι και η Κέιτ Μίντλετον έχει ως πολιτική της να μην δέχεται δωρεάν ρούχα από σχεδιαστές.

Τραπεζάκι σαλονιού: 3 ιδέες διακόσμησης!

Το τραπεζάκι σαλονιού είναι ο κυρίαρχος του σύγχρονου ρομαντικού (και οικονομικού) δείπνου για δύο. Και όχι άδικα. Η επισημότητα που φέρνουν οι ψηλές καρέκλες στην παραδοσιακή τραπεζαρία τις αποκλείουν από τέτοιες περιστάσεις.

Σορτς. Δείξτε τα πόδια σας

Το καλοκαίρι ήρθε και οι ντροπές πρέπει να φύγουν. Είστε αυτό που είστε και για αυτό σταματήστε να σκέφτεστε τι λένε οι άλλοι για εσάς.

Shop.Ntynomai.gr: 70.000 προϊόντα από τα μεγαλύτερα e-shops

Το on-line shopping για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, έχει μπει σε σημαντικό βαθμό στη ζωή μας. Μήνα με το μήνα, όλο και περισσότερες Ελληνίδες επιλέγουν το internet για την πραγματοποίηση των αγορών τους.

Ας μην ταιριάζουν, συμπεθεριάζουν

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ο φίλος σου διοργάνωσε την πιο ρομαντική βραδιά για να σου ανακοινώσει πως θέλει να πορευθείτε μαζί στη ζωή. Τα ουρλιαχτά και τα δάκρυα χαράς όμως γρήγορα διαδέχτηκαν η αγωνία και το στρες.

Γνωρίστε την Avon!!!

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Κερδίστε χρήματα,ξεκινήστε σήμερα.Πατήστε εδώ.

All Star:Ολα τα αστέρια είναι εδώ!!

Το All Star Shop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εξειδικεύεται στην πώληση παπουτσιών Converse All star. Στο ιδιαίτερο αυτό e-shop θα βρείτε εκτός από τα κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά και τα πιο “ψαγμένα” σχέδια που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έτσι αν ψάχνεις να βρεις τα αγαπημένα σου all star παπούτσια, το All Star Shop είναι το e-shop που θέλεις.

Αρώματα Tokidoki

Το ότι τρελαινόμαστε για ιδιαίτερα προϊόντα σε χαριτωμένες και παιχνιδιάρικες συσκευασίες, είναι γεγονός.

Ξανθο-μανία: γίνε θεά με όπλο το οξυζενέ!

Μπορεί πάντα να ήθελες να έχεις ξανθά μαλλάκια αλλά ποτέ δεν τολμούσες τη μεγάλη αλλαγή; Φέτος το καλοκαίρι παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για τα μαλλάκια σου και αποφασίζεις να πήξεις στο οξυζενέ αφού όπως οι σταρ του Χόλυγουντ θα γίνεις πιο ξανθιά από ποτέ είτε είσαι ήδη λίγο ξανθούλα είτε είσαι στην άλλη άκρη της χρωματικής παλέτας.

Διακόσμηση υπνοδωματίου: βασικές ιδέες για νέα ζευγάρια

Μένετε μαζί για πρώτη φορά και δεν ξέρετε από πού να πρωτοξεκινήσετε για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας; Μην αγχώνεστε. Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει για εσάς έναν σύντομο οδηγό διακόσμησης γεμάτο με όλα τα απαραίτητα έπιπλα κρεβατοκάμαρας που θα σας βοηθήσει να μην ξεχάσετε τίποτα σημαντικό.

Δοκιμάσαμε: Fa NutriSkin

Η Fa NutriSkin είναι η νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και προστασίας της επιδερμίδας με 7 περιποιητικές θρεπτικές ουσίες.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα χάνει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και αφυδατώνεται.

H Stella McCartney σχεδιάζει το Νέο Φόρεμα του Τένις

Η Stella McCartney είναι  μία από τις σχεδιάστριες που θα αναλάβουν να δημιουργήσουν  ένα νεό φόρεμα τένις,  προφανώς ιδιαίτερα κομψό,  για τις πρωταθλήτριες  του αθλήματος.

Η έμφυτη μαγνητική "έκτη αίσθηση" μας

Τα μεταναστευτικά πουλιά και οι θαλάσσιες χελώνες μπορούν να κάνουν διηπειρωτικά ταξίδια χάρη στην μυστηριώδη ικανότητά τους να «διαβάζουν» το γήινο μαγνητικό πεδίο.

Όσα δεν ξέρατε για τον οίκο Prada

  • Δημιουργήθηκε σχεδόν έναν αιώνα πριν, και σήμερα τη διοικεί η σχεδιάστρια Miuccia Prada και ο σύζυγός της Patrizio Bertelli.

Σέξι καλοκαιρινή λάμψη με τη δύναμη των λουλουδιών!

Το δερματάκι σου αυτή την εποχή έχει ανάγκη να αναζωογονηθεί και να λάμψει όσο ποτέ! Πώς θα καταφέρεις να ακτινοβολείς λάμψη; Μα φυσικά με την κατάλληλη περιποίηση προσώπου που λόγω εποχής μπορείς να πετύχεις φτιάχνοντας με τα χεράκια σου μάσκες προσώπου που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να ξεχωρίσει.

H Lily Donaldson στη νέα καμπάνια των Aldo

Η Lily Donaldson πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια των Aldo και από ότι φαίνεται το απολαμβάνει. «Η φωτογράφηση ήταν τέλεια, είχε πολύ πλάκα», είπε το μοντέλο.

Κάνε την καρδιά σου να χτυπά ... στον παλμό της Beyonce

Η Beyonce σας προκαλεί ...να νιώσετε τον σφυγμό της δοκιμάζοντας το νέο άρωμα της που έχει και το εν λόγω όνομα.

Η καλοκαιρινή συλλογή μαγιό Salinas

Φέτος, η Salinas εμπνεύστηκε από την πολυπολιτισμική κουλτούρα της Κούβας και της Μπαΐα (Βραζιλία).

Ερεθίστε τον!

Μπορεί να είστε μαζί μια δεκαετία ή να γνωριστήκατε πρόσφατα. Όπως και να έχει, εμείς οι γυναίκες έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τους άντρες να το χάνουν! Να πως…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...