Cama Sutra μέρος Β

Στήλη

Οι δύο σύντροφοι είναι όρθιοι, με τη γυναίκα να βρίσκεται μπροστά και με γυρισμένη την πλάτη στον άντρα. Τα χέρια και των δύο διασταυρώνονται μεταξύ τους ώστε να διατηρείται η ισορροπία.

"Ανορεξία για ιδιωτικές στιγμές": No sex!

«Ανορεξία για ιδιωτικές στιγμές» είναι ο όρος που έχει δώσει η επιστημονική κοινότητα για να περιγράψει το φαινόμενο που ευθύνεται για εκατοντάδες διαζύγια σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται ουσιαστικά για τη συναισθηματική, πνευματική και σεξουαλική απομάκρυνση από το έτερον ήμισυ, που έχει ως αποτέλεσμα .την αποξένωση και κατ’ επέκταση τον χωρισμό.

Cama Sutra Μέρος Α

Καβάλα στη γέφυρα

Κατάλληλο μόνο αν ο άντρας έχει αρκετή δύναμη και ευλυγισία και φυσικά δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην πλάτη.. Ο άντρας πλαγιάζει στο πάτωμα και μετά σπρώχνει προς τα επάνω(γέφυρα), καθώς η γυναίκα τον βοηθάει να ελέγχει τις κινήσεις.

Μαλλιά ουράνιο τόξο (Photos)

Θα τολμούσατε να βάψετε τα μαλλιά σας στα χρώματα του ουράνιου τόξου; Ή αντίστοιχα πως θα σας φαινόταν αν το έκανε η σύντροφος σας; Σίγουρα πρόκειται για κάτι extreme, όμως μερικές φορές το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Άλλες πάλι… σκέτη αποτυχία.

Forel Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011. Η Νέα Συλλογή!

Η φετινή συλλογή της εταιρίας Forel για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011, είναι ίσως πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά!

Ρούχα κομψά από υψηλής ποιότητας υλικά, που αγκαλιάζουν τέλεια τη γυναικεία σιλουέτα, δίνοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε αυτή που τα φοράει.

Το αλατοπίπερο της σεξουαλικής ζωής

Υπάρχουν αρκετές φορές στη ζωή ενός ζευγαριού που η διάθεση στο κρεβάτι δεν είναι ιδιαίτερα… καυτή. Μην αφήνεστε στην αδιαφορία και την κούραση. Αν θέλετε να έχετε πάντα μια υγιή σεξουαλική ζωή με τον άντρα της ζωής σας, φροντίστε να την ανανεώνετε συχνά. 

Με τα μάτια της Disney! (Photos)

Εμπνευσμένη από τις ταινίες της Disney, η καλλιτέχνις Katie Alves παίρνει διάσημες σκηνές από αυτά και κάνει αναπαράσταση τους με την μορφή σκιάς για τα μάτια, μετατρέποντας το μακιγιάζ σε μια εκπληκτική μορφή τέχνης!


TOMS Shoes: Νέα Fashionable Σχέδια για Άνετο Περπάτημα

Φέτος τα παπούτσια της εταιρίας TOMS γίνονται ακόμα πιο χαρούμενα και μοδάτα!

Φωτεινά χρώματα, ρίγες, animal prints και άλλα μοτίβα έρχονται να χαρίσουν περισσότερο fashionable ύφος στο άνετο περπάτημα που σου προσφέρει το brand μέσα από την μεγάλη ποικιλία υποδημάτων του.

Δες τα νέα σχέδια της TOMS στις παρακάτω φωτογραφίες.

Χρυσές Προσφορές απο την Golden Deals!!


Κάθε μέρα και μια καινούργια προσφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες, με έκπτωση έως και 90%, σας περιμένει στο www.goldendeals.gr . Όλοι μαζί κερδίζουμε!Το Golden Deals είναι μια νέα συναρπαστική πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι τώρα καταναλώνατε Υπηρεσίες και Προϊόντα.

Με άλλα λόγια, είναι ένας νέος και ενδιαφέρων τρόπος για να ανακαλύπτετε, να βιώνετε και να μοιράζεστε με τους φίλους σας τις πιο cool υπηρεσίες στην πόλη μας, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομείτε και χρήματα.

Οι προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για εσάς περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων (όπως εστιατόρια, ινστιτούτα ομορφιάς, υπαίθριες δραστηριότητες, σπορ, ταξίδια, ψυχαγωγία κ.ά.) με έκπτωση από 40% έως 90%, για να έχετε το προνόμιο να τα απολαμβάνετε πολύ πιο κάτω από την αρχική τους τιμή…

Με άλλα λόγια το Golden Deals προσφέρει λύσεις για κάθε γούστο!

Κόψτε χρόνια στο κομμωτήριο

Γιατί οι περισσότερες γυναίκες από μια ηλικία και μετά αρχίζουν να κονταίνουν σιγά σιγά τα μαλλιά τους; Γιατί, όσο και αν άλλαξαν οι στιλιστικές απόψεις, η θέση που θέλει τα μακριά μαλλιά να «μεγαλώνουν» καλά κρατεί…


Chain Bags

Mια δόση πολυτέλειας με έμπνευση από τα 70ς!
Ότι οι τσάντες μικραίνουν ανάλογα με το εισόδημά μας είναι γεγονός εδώ και δύο-τρεις σεζόν. Οι συγκεκριμένες, όμως, με την αλυσίδα δεν στερούνται πολυτέλειας, αλλά αντίθετα εκπροσωπούν άψογα το 70s glam που η μόδα επαναφέρει στο προσκήνιο και πάλι φέτος.



Julia Bergovich: Νέα Συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011

Είτε σχεδιάζεις μια κομψή γκαρνταρόμπα που θα σε κρατήσει δροσερή τις ζεστές μέρες στη πόλη, είτε επιλέγεις σύνολα για τις δροσερές καλοκαιρινές βραδιές των διακοπών σου, η Julia Bergovich υπόσχεται να σε κρατήσει σε κάθε περίπτωση απόλυτα κομψή!

Η νέα συλλογή της Julia Bergovich είναι δροσερή, μοντέρνα και ιδανική για όσες θέλουν να είναι ανεπιτήδευτα κομψές κάθε στιγμή.

Τα 25 καλύτερα προϊόντα της χρονιάς! Τώρα ξέρεις τι να αγοράσεις!

Mια ολοκαίνουρια κρέμα ματιών, ένα άρωμα που μόλις κυκλοφόρησε, το σαμπουάν που υπόσχεται να σου χαρίσει τα τέλεια μαλλιά! Μμμμ... Πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί μπροστά από ένα ράφι με καλλυντικά κι αναρωτιέσαι αν αξίζει τον κόπο να βάλεις το τάδε ή το δείνα προϊόν στο καλάθι σου; Προσωπικά, οι φορές αυτές είναι όσες και οι φορές εκείνες που βγαίνω για shopping!


Flatforms: Τα παπούτσια πού ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις

Μία νέα τάση-υβρίδιο βρίσκεται προ των πυλών και ακούει στο όνομα flatforms (flat+platforms=flatforms). Ουσιαστικά είναι οι πλατφόρμες με ίσιο τακούνι από ψάθα, ξύλο, σχοινί και φελό. Το όλο στυλ παραπέμπει στη hippie δεκαετία του 70, με τα χρώματα και τον όγκο να είναι οι πρωταγωνιστές στα looks.

Ρετρό γυαλιά ηλίου

Cat’s Eye

Τα γυαλιά με “γατίσιο” σχήμα είναι αυτά που οι πάνω γωνίες είναι περισσότερο μυτερές από τα συνηθισμένα, με μια ανοδική κλίση, που βοηθάει να δείχνει το πρόσωπο μακρύτερο και επιπλέον, προσθέτουν τον απαραίτητο σνομπ αέρα για γυναίκες που προκαλούν μεν, αλλά δεν σηκώνουν και πολλά πολλά.


Καλοκαίρι στο ΜaxiΜum! To μήκος φέτος αγγίζει αστράγαλο και είναι sexy...

Μερικές φορές ένα μακρύ φόρεμα αρκεί. Μερικές φορές ένα μακρύ φόρεμα αποδεικνύεται πιο σέξι από ένα μίνι. To καλοκαίρι του 2011 αγγίζει την αισθησιακή πλευρά του στιλ, παίρνει αέρα και καταρρίπτει τα αυτονόητα.

Όλες το προτιμούν λευκό

Είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, δροσερό και στιλάτο! Συνώνυμο της κομψότητας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Είναι ευκολοφόρετο και η πλέον κατάλληλη στιλιστική "πανοπλία" για τις μέρες που θέλεις να ανεβάσεις τη διάθεσή σου! 

Quiz: ποιο αντηλιακό είναι ιδανικό για σένα;

Έχεις τολμήσει να κάνεις το πρώτο σου μπάνιο; Αν η απάντηση είναι θέτικη σου έχω άλλη μια ερώτηση- παγίδα: είσαι σίγουρη ότι έχεις χρησιμοποιήσει το σωστό αντηλιακό; Φωτότυπος είναι η μαγική εκείνη λέξη που προσδιορίζει το δείκτη αντηλιακής προστασίας που πρέπει να έχει το αντηλιακό μας, ενώ ο ίδιος ο φωτότυπος με την σειρά του προσδιορίζεται από τα χαρακτηριστικά που έχουμε και τα χρώματά μας.


Καλοκαιρινά Σαλονάκια!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούμαστε με τη σωστή διακόσμηση του σπιτιού μας, την καλή αισθητική του και το σωστό συνδυασμό χρωμάτων κι υλικών. Πόσοι όμως από εμάς κάνουμε το ίδιο και για τα μπαλόνια και τις βεράντες μας; 

Νέος συνδυασμός

Ρίγες και λουλούδια µαζί! Θαυµάσια η ιδέα για εσάς που θέλετε να πειραµατίζεστε τολµηρά. Σε ό,τι αφορά στις ριγωτές ταπετσαρίες, καλό είναι επιπλέον να γνωρίζετε πως, ανάλογα µε την προοπτική τους, µεγαλώνουν εικονικά τα µεγέθη.

Γιατί δεν πρέπει να καβγαδίσετε μπροστά στο παιδί

Την επόμενη φορά που θα διαφωνήσετε με το σύντροφό σας φροντίστε να μη βρίσκονται μπροστά τα παιδιά. Οι καβγάδες έχουν άμεσο αντίκτυπο και βλάπτουν σοβαρά την ψυχική τους υγεία υποστηρίζει ο Πάτροκλος Παπαδάκης, συνεργάτης του omorfamistika.gr και σας συμβουλεύει τι να κάνετε.

Αυτοκρατορικό ντύσιμο για παχουλές

Επειδή εκτός από τους παντρεμένους και οι παχουλές έχουν ψυχή, πολλές εταιρίες ένδυσης που ασχολούνται με το prêt a porter , επενδύουν πολλά στις συλλογές για γυναίκες με κάποια παραπάνω κιλά.

Μπαλκόνι και Κήπος: 15 Προτάσεις για το Καθιστικό σου!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και εσύ περνάς όλο και περισσότερο χρόνο χαλάρωσης στον κήπο ή στο μπαλκόνι σου!

Εάν λοιπόν σκέφτεσαι τώρα να ανανεώσεις ή ακόμα και να διαμορφώσεις κατάλληλα το χώρο σου, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι δεν θα δυσκολευτείς καθόλου στο να κάνεις την κατάλληλη επιλογή!

Στην αγορά θα βρεις όμορφες προτάσεις καθιστικών για κάθε χώρο και ανάγκη. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και διαλέξαμε τα 15 ομορφότερα καθιστικά που θα βρεις προς αγορά και online.

Jeffrey Campbell άνοιξη- καλοκαίρι 2011

Ο Jeffrey Campbell, με έδρα του το Los Angeles και γραφεία σε όλο τον κόσμο, έχει τραβήξει επάνω στην εταιρία του, που ανήκει στην οικογένεια του, όλη την προσοχή τα τελευταία 10 χρόνια. Πηγαίνοντας στον 11ο χρόνο, η ομάδα του JC προκάλεσε τον εαυτό της να εξελίξει την εταιρία σε ένα καινούριο επίπεδο.

Μη Χάσεις! Το Shoe Summer Bazaar του Ομίλου Λεμονή!

Μεγάλο καλοκαιρινό Bazaar ξεκινάει από αύριο ο όμιλος επιχειρήσεων Λεμονή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Από την Πέμπτη 26 Μαΐου έως και το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011, θα μπορείς να αγοράσεις προϊόντα από όλα τα επώνυμα brands προηγούμενων σεζόν, με έκπτωση έως και 80%!

Στο bazaar θα βρεις ακόμα και ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ!

Μη το Χάσεις!

Οι τάσεις της μόδας από φετινό Φεστιβάλ Καννών

Το 64ο Φεστιβάλ Καννών ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες αλλά οι τάσεις της μόδας που μας άφησαν οι αγαπημένες μας διάσημες, θα μας ακολουθήσουν όλο το καλοκαιράκι. Κι επειδή τα κοσμικά events (βλέπε γάμοι και βαπτίσεις) δεν θα λείψουν από το πρόγραμμα σου, πάρε ιδέες για να λάμψεις κι εσύ στο δικό σου κόκκινο χαλί!

Roberto Cavalli: Η Νέα Transitional Συλλογή θα σε Ταξιδέψει!

Ζωηρό μπλε, ρουμπινί και σμαραγδί!

Τρία από τα πιο έντονα και δυνατά χρώματα ενώνονται με τα εντυπωσιακά animal prints για να δημιουργήσουν μια ακόμα υπέροχη συλλογή για τη νέα σεζόν!

Λαμπερό χαμόγελο, γερά δόντια και ούλα

Φάτε τα αντιοξειδωτικά. Τα δόντια και τα ούλα αποτελούνται από κολλαγόνο, και τρόφιμα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως τα μούρα και τα μπρόκολα, βοηθά στην προστασία τους από πιθανή φλεγμονή.

African look

Δεν χρειάζεται πλέον ένα ρούχο να έχει μόνο tribal prints για να χαρακτηριστεί ως στοιχείο που θα μπορούσε να έχει βγει από κάποια φυλή της Αφρικής ή του Αμαζονίου.

7 τρόποι για να ζήσουν τα ρούχα σας περισσότερο

Οι ντουλάπες μας είναι γεμάτες και εμείς ακόμα αγοράζουμε. Σε περιόδους ύφεσης και οικολογικής συνείδησης, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αρχίσουμε να ανακυκλώνουμε ή να κάνουμε τα παλιά μας ρούχα να ζουν περισσότερο. Έτσι αν θέλετε να σκέφτεστε οικολογικά, έξυπνα και να εξοικονομείτε και χρήματα, ακολουθήστε τις συμβουλές μας:

Δημοπρασία Hermès

Αν ονειρεύεστε να αποκτήσετε μια «Birkin» ή μια «Kelly» και δεν θέλετε να περιμένετε ίσως και χρόνια στη λίστα αναμονής, ιδού η ευκαιρία: ο οίκος δημοπρασιών Christie's θα βγάλει σήμερα στο online σφυρί 78 τσάντες Hermès σε εξαιρετική κατάσταση.

Διώξτε το άγχος

Τρώτε αδιάκοπα ή χωρίς λόγο; Έχετε διαρκώς ταχυκαρδίες και νεύρα; Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε κάτι για το στρες που έχει κυριεύσει την καθημερινότητά σας.

Φράουλα: η καλύτερη αντιρυτιδική!

Κατακκόκινη, ζουμερή, γλυκιά και αντιγηραντική! Η φράουλα εκτός από την υπέροχη γεύση θεωρείται φρούτο φάρμακο. Παρότι βγαίνει στην αγορά αρχές Μαρτίου, οι πιο νόστιμες φράουλες είναι οι μαγιάτικες. Καταναλώστε τες άφοβα, προστατέψτε τον οργανισμό σας και αποκτήστε όμορφο και λαμπερό δέρμα.

Απέκτησε γωνίες και σε στρογγυλό πρόσωπο

Kristen Dunst: της δίνουμε 10 βαθμούς για το hair styling που επέλεξε για το κόκκινο χαλί, αλλά θα είμαστε πιο αυστηροί στην βαθμολογία για το... μακιγιάζ της. Γιατί η Kristen όπως πολλές από εμάς έχει στρογγυλό πρόσωπο κι έπρεπε να επιλέξει ένα μακιγιάζ με περισσότερες φωτοσκιάσεις ώστε να δείχνει πιο σμιλευμένο και οβάλ. Το τελευταίο μάλιστα είναι το ιδανικό σχήμα προσώπου!


Συμπληρώματα αμινοξέων

Τα συμπληρώματα αμινοξέων έχουν γίνει πολύ δημοφιλή σε συγκεκριμένους αθλητικούς χώρους.
Συχνά αρσιβαρίστες καταναλώνουν διάφορα αμινοξέα στην προσπάθεια να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης (ΗGH) από την υπόφυση η οποία θα επαγάγει την μυϊκή ανάπτυξη.

Παράθυρα: 10 πρωτότυπα καλοκαιρινά makeovers

Αν υπάρχει μία εποχή κατά την οποία τα παράθυρα αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο δωμάτιο, αυτή είναι το τέλος της άνοιξης: Είτε γιατί θέλουμε να τα αναδείξουμε, για να εκμεταλλευτούμε το φως που μας είχε λείψει τον χειμώνα, είτε γιατί θέλουμε να το περιορίσουμε, και να δημιουργήσουμε ένα δροσερό σκηνικό εν όψει καλοκαιριού.

Lucy Liu: Τούρτα made in China

Μία total white εμφάνιση για την πρωταγωνίστρια του Hollywood που μας κάνει να πλήττουμε.

10 πράγματα που ξέρουμε για τηv Rosemarie DeWitt...

Η ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ ΣΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΡΑΜΑ «COMPANY MEN» ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ 

Προσοχή στον λαιμό

Αποφασίσατε να ράψετε ένα κλασσικό φόρεμα για μια ιδιαίτερη βραδιά. Βρήκατε το σχέδιο, το ύφασμα και το πήγατε στη μοδίστρα σας. Και ενώ πιστεύετε ότι έχετε απάντηση για κάθε ερώτημα, ακούτε: «τι λαιμόκοψη θα φτιάξουμε;».


Αδύναμη γενιά τα νέα παιδιά

Τα παιδιά γίνονται σταδιακά πιο αδύναμα, λιγότερο μυώδη και πιο ανίκανα να εκτελέσουν γυμναστικές ασκήσεις, και γενικότερα σωματικές δραστηριότητες, σε σχέση με τα παιδιά των προηγούμενων γενεών.

Οικολογικά φυσικά συστατικά ομορφιάς

Τα περισσότερα καλλυντικά που επιλέγω είναι πιστοποιημένα οικολογικά που δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό μου.Και αυτό γιατί οι ουσίες που χρησιμοποιούνται (π.χ. στα κραγιόν ποσότητες μολύβδου, στις κρέμες τοξικές χημικές ουσίες και στα προϊόντα μακιγιάζ βλαβερές χρωστικές) απορροφώνται από το σώμα μας και αποθηκεύονται στο συκώτι, στα νεφρά, στον εγκέφαλο αποτελώντας κίνδυνο για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας, αν χρησιμοποιηθούν κατά την εγκυμοσύνη. 

 

Η ανακύκλωση είναι μισή... ομορφιά

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ. ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ SANOFLORE ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ GO GREEN

Σμαράγδα Καρύδη: ''O γάμος μου φέρνει στεναχώρια!''

Μπορεί να είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς, αλλά να παντρευτεί, ξεχάστε το! ''Ο γάμος μου φέρνει στεναχώρια. Μου προκαλεί μελαγχολία η εικόνα ενός γαμπρού και μιας νύφης που κοιτάζουν το φακό και φωτογραφίζονται'' εξηγεί η Σμαράγδα Καρύδη.

O λευκός κύκνος

Η λίμνη των κύκνων γεμίζει από αέρινα υφάσματα και εντυπωσιακές πιρουέτες.
Το στυλ της μπαλαρίνας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις μετά την ταινία "Μαύρος Κύκνος" του Aranofsky.

Πάθος για παπούτσια

Καλογήρου, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Tod's, Casadei, Prada, DKNY, Camper: Οκτώ μόνο από τα δεκάδες επώνυμα brands που εκπροσωπεί στηην Ελλάδα ο όμιλος επιχειρήσεων Λεμονή.

Πρόσκληση σε γάμο

Το καλοκαίρι έφτασε… και μαζί του και όλοι οι γάμοι της χρονιάς! Όλοι γνωρίζουν ότι οι μήνες Ιούνιος, Ιούλιος -τον Αύγουστο κάνουμε ένα μικρό διαλειμματάκι- και Σεπτέμβριος, είναι high season για γάμους.


Ρουστίκ, κομψό και πρώην ερείπιο

Ικανότητα, ιδέες και τύχη, αυτά είναι τα συστατικά που χρειάζονται για να μετατραπεί ένα ερείπιο σε ένα αναμορφωμένο και ζωντανό σπίτι. Η τύχη χρειάζεται για να το βρεις, αλλά δεν θα το αξιολογήσεις σωστά αν δεν έχεις την ικανότητα να δεις μέσα σε αυτό τι μπορεί να γίνει, πως μπορεί να μεταμορφωθεί, εκεί είναι που χρειάζονται οι ιδέες.

Σεξουαλικές διαστροφές!

Οι σεξουαλικές διαστροφές, ή καλύτερα αποκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές, δεν είναι κάτι άγνωστο στην κοινωνία, ούτε κάτι που απλά έχουμε ακούσει. Τα σεξουαλικά διεστραμμένα άτομα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που εκδηλώνουν συμπεριφορές που, αν και προκαλούν πολλές φορές γέλιο, αφορούν παθολογικές καταστάσεις που στον ακραίο τους βαθμό αποβαίνουν επικίνδυνες προς τα άλλα άτομα. Παρακάτω αναφέρονται οι κυριότερες σεξουαλικές διαστροφές :

Καλοκαιρινά Αξεσουάρ για την Τσάντα σου από την KEM!


Είτε πρόκειται για πορτοφολάκι για τα κέρματά σου, είτε για νεσεσέρ για τα καλλυντικά σου, είτε απλά για μια κλειδοθήκη, ένα είναι σίγουρο.

Στα καταστήματα KEM θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι σε πολύ καλές τιμές και σε πολύ καλοκαιρινή διάθεση!

Εμείς λατρέψαμε τις κλειδοθήκες με τα ψαράκια, εσύ ποιο θα διαλέξεις;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...