Φυσικά και δεν αντιστάθηκες στο πασχαλινό φαγοπότι! Πριν μετανιώσεις, δες τι μπορείς να κάνεις τώρα...

Δύσκολοι καιροί για δίαιτες. Ακόμη κι αν πραγματικά το έχεις ανάγκη. Όμως, αντί να τρέμεις τι θα δείξει η ζυγαριά την επομένη του Πάσχα, μπορείς πολύ απλά να πάρεις τα μέτρα σου! Μπορείς άραγε να τα αποφύγεις; Φυσικά, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις, την κατάλληλη στιγμή.

Φέρτε τα χρώματα της Άνοιξης στα νύχια σας

Τα χρώματα της άνοιξης είναι εδώ για να σας προσκαλέσουν να αναδείξετε την πιο ρομαντική σας πλευρά τη νέα σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι!

Σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire, ρομαντικά παστέλ σας μεταμορφώνουν ενώ ανατρεπτικά καλοκαιρινά χρώματα έρχονται στο προσκήνιο για να χαρίσουν στα νύχια σας την προσοχή που τους αξίζει.

Ήρθε: To άρωμα Jimmy Choo

Το πρώτο ελιξίριο της Tamara Mellon

Το πολυαναμενόμενο γυναικείο άρωμα του οίκου Jimmy Choo έφτασε και στην Ελλάδα και σκαρφαλώνει σταθερά στην λίστα των best sellers.

Δημήτρης Γιαννέτος:Ο Επίσημος Makeup Artist & Hair Stylist της L’Oreal Paris στην Ελλάδα- και αγαπημένος των σταρ- δίνει συμβουλές για άψογο look

Ποιες είναι οι πιο hot αποχρώσεις στο μακιγιάζ αυτή τη σεζόν;
Τα έντονα, fresh χρώματα πρωταγωνιστούν στις σκιές και τα κραγιόν. Στα χείλη, η παλέτα έχει ροζ, φούξια και κοραλί ενώ στα μάτια το σμαραγδί και το κίτρινο (για τις τολμηρές) αλλά και το ροζ, το γαλάζιο και οι neutral τόνοι, που αποτελούν μπαλαντέρ στο μακιγιάζ.

Καρέκλες εσώρουχα!!

Σίγουρα πρωτότυπη και ασυνήθιστη η συνεργασία ενός σχεδιαστή επίπλων και μίας εταιρίας εσωρούχων. Το αποτέλεσμα μοιάζει με μια απροσδόκητη πτυχή φετιχισμού, μένει να αποφανθούμε αν ξεφεύγει ή εμπλουτίζει τον ορισμό του;
Η εταιρία εσωρούχων La Perla και στούντιο design depontestudio συνεργάζονται για να δώσουν μια εντελώς καινοτόμος μορφή τόσο στα έπιπλα όσο και στα εσώρουχα, που είναι άλλωστε και τα δύο είδη που συμμετέχουν.

Με ένα μήνυμα μπορείς να τους αλλάξεις τη ζωή!

Όταν διαβαίνει κανείς το κατώφλι του παιδικού χωριού SOS στη Βάρη, τον κατακλύζει αρχικά μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Είναι κτισμένο σε έναν καταπράσινο λόφο. Τα φροντισμένα ανηφορικά δρομάκια του σε οδηγούν σε διώροφα κουκλίστικα σπιτάκια με δικές τους αυλές. Το καθένα φιλοξενεί από μια "οικογένεια". Πέντε παιδιά διαφορετικών ηλικιών μένουν εκεί με τη "μητέρα" τους, τη μαμά SOS.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Έρωτας είναι η αιτία της… ανανέωσης;

Όλοι πρόσεξαν την αλλαγή της Ρούλας Κορομηλά … και την ανανεωμένη εμφάνισή της στο πρώτο live του Greek Idol. Αν και η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ακόμα αν φταίει ο έρωτας για την αλλαγή της αυτή......

Ανανεωμένη η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Σε καλή κατάσταση τόσο πνευματικά όσο και σωματικά φαίνεται πως είναι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς μετά τις δύσκολες στιγμές … που πέρασε λόγω της μάχης που έδωσε ο σύζυγος της Μάικλ Ντάγκλας με τον καρκίνο.

Γυναίκα μαέστρος αξιώσεων…

Πολύπλευρη δράση αναπτύσσει η νεαρή Βολιώτισσα Βασιλική Γούση, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα μαέστρος που ανέβηκε στο πόντιουμ … της Ορχήστρας του Πανεπιστημίου Αθηνών, προσφέροντας παράλληλα την αγάπη της στα παιδιά της Αφρικής.

Γιατί οι σαραντάρες κάνουν σχέση με μικρότερους;

Τι συμβαίνει; Και σε ποιο στρατόπεδο έχεις επιλέξει να... σταθείς; Σε εκείνο που κατακρίνει τις γυναίκες που στα σαράντα τους κάνουν σχέση με μικρότερους ή σε εκείνο που λέει: καλά κάνουν;

Είσαι από εκείνες που αρχίζουν τους αφορισμούς ή από εκείνες που πρεσβεύουν ότι ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται τη ζωή του όπως εκείνος θέλει;

Κάπου εδώ, καλό είναι νομίζω να θυμηθούμε, ότι η ελευθερία είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Ε;

Αποκαλυπτικές οι ημερομηνίες γέννησης!

Τα γενέθλια επηρεάζουν σημαντικά τη πορεία της ζωής. Η ημερομηνία γέννησης, μας χαρίζει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Επιλέξτε την ημερομηνία γέννησής σας:....

Λευκό με πορτοκαλί

Μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις και αρκετά συνηθισμένη με κορυφαία θέση στις επιλογές, είναι η επικράτηση του λευκού τόσο σαν χρώμα στους τοίχους, όσο και σαν χρώμα στα έπιπλα και όχι μόνο. Το λευκό συνδέεται με την καθαρότητα, την αγνότητα, την ανανέωση. Έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία και ως εκ τούτου θα πρέπει να επικρατεί στους χώρους που επιλέγεται να δοθεί μία αισθητική που θα βασίζεται σε αυτό το χρώμα.

Κέλλυ Σώκου Φωτεινή Δάρρα Η όμορφη ερμηνεύτρια αποκαλύπτει ένα διαφορετικό προφίλ

Facebook ή twitter;

«Facebook. Το ξεκίνησα ερασιτεχνικά και έτσι παραμένει. Δεν είναι αυτό που θα λέγαμε αυστηρώς επαγγελματικό το προφίλ μου. Είναι προσωπικό, είμαι εγώ εκεί. Μάλιστα με βοηθάει ο ανιψιός μου που είναι 15 χρονών. Το Τwitter δεν ξέρω καν τι είναι. Είμαι άσχετη με την τεχνολογία.

Ο Σπύρος Σούλης ετοιμάζει νέο σπίτι για την ηρωίδα μάνα της Ηλείας

4 μήνες σχεδίαζαν οι υπεύθυνοι του show την ανακαίνιση του σπιτιού της οικογένειας με τα 10 παιδιά και τώρα είναι έτοιμοι να την υλοποιήσουν.
Η 30χρονη ενώ ήταν έγκυος στο δέκατο παιδί της, όρμησε στις φλόγες πριν από τέσσερις μήνες για να σώσει τρία από τα παιδιά της.

Λοιπόν; Μου πάει;

Tο πρακτικό site www.gotryiton.com είναι αυτό που προκύπτει όταν τα social media συναντούν το αμείλικτο ερώτημα «Τι να βάλω το βράδυ;».
Πουθενά δεν είχαμε βρει κάποια γωνιά στο Internet που θα βοηθούσε όσες αντιμετωπίζουν καθημερινά το δίλημμα «Φούστα ή παντελόνι;». Μέχρι τώρα.

Μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Τελευταίες εξελίξεις

Τα μαλλιά με τη ποικιλία στο χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα και την πυκνότητα των τριχών παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ανδρών και γυναικών.
Τα μαλλιά με τη ποικιλία στο χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα και την πυκνότητα των τριχών παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ανδρών και γυναικών.

Αριάν Λαμπέντ Η βραβευμένη πρωταγωνίστρια του «Attenberg» είναι φωτογενής και ταλαντούχα.

Δεν περίμενε ποτέ ότι θα κέρδιζε το βραβείο Coppa Volpi για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στην 67η Μόστρα της Βενετίας με την ταινία «Attenberg» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη.

Η γυναίκα του Δράκουλα!

Στα 75 της χρόνια η συμβία του Κρίστοφερ Λι, Γκίτε Λι, παραδίδει μαθήματα στυλ και έγγαμης μακροημέρευσης. «H χειρότερη πτυχή των γηρατειών είναι ότι έχεις λιγότερο χρόνο στη διάθεσή σου προκειμένου να κάνεις όλα όσα δεν έχεις προλάβει. Κάτι που σημαίνει ότι τρέχεις με αντίπαλο τον χρόνο, γνωρίζοντας εξαρχής ότι πρόκειται για μια χαμένη μάχη».

Κάντε κάτι για τις ρυτίδες που αρχίζουν να εμφανίζονται

Χωρίς κόστος και επεμβατικές διαδικασίες

Όσο περνάει ο χρόνος οι ρυτίδες στο πρόσωπό σας πληθαίνουν. Αντί όμως να τις παρακολουθείτε να αυξάνονται, μπορείτε να λάβετε δράση και μάλιστα χωρίς κόστος και επεμβατικές διαδικασίες. Αν το DNA σας είναι καλό και τηρήσετε τις παρακάτω συμβουλές, σίγουρα θα αργήσετε να δείτε το πέρασμα του χρόνου στο δέρμα σας.

Μασάζ για εγκύους

Μια απλή συνταγή για ένα ασφαλές μείγμα για μασάζ

Οι γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης διαμαρτύρονται συχνά για πόνους στην πλάτη και στους μύες, πρήξιμο στα πόδια και ένα διαρκές αίσθημα κόπωσης που τις καταβάλει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το μασάζ μπορεί να αποτελέσει μια θαυμάσια συμπληρωματική αγωγή που θα απαλύνει αυτά τα τόσο ενοχλητικά συμπτώματα.

Μετατροπής οράματα

Αυτό που κάνει ο Thomas Wold, και η ομάδα του που βρίσκεται κάτω από αυτόν τον τίτλο-ονομα στο Σαν Φρανσίσκο, είναι να παίρνει παλιά, κατεστραμμένα κομμάτια επίπλων και να δημιουργεί νέες συνθέσεις με αυτά. Είναι μια δουλειά εντυπωσιακή τόσο στη σύλληψη όσο και στην εφαρμογή και αναδεικνύει την πιο δημιουργική πλευρά του ανθρώπου. Το αποτέλεσμα θα το ζήλευαν και τα πιο καλοσχεδιασμένα καινούργια έπιπλα.

Κρίθηκε ένοχη η γυναίκα του Πασχάλη

Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος γενετιστή

Σε δεκατέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου, καταδικάστηκε η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη.

Τζόυς Ευείδη «Χώρισα ύστερα από 14 χρόνια και έχασα και τους δυο γονείς μου»

Στις σελίδες του περιοδικού «Λοιπόν» φιλοξενήθηκε συνέντευξη της ηθοποιού Τζόυς Ευείδη, η οποία αποκάλυψε πως τα δύο τελευταία χρόνια πέρασε πολλά στην προσωπική της ζωής εξαιτίας του θανάτου των γονιών της και σκύλου της "Ξ", ενώ χαριτολογώντας δηλώνει πως δεν έχει καμία σχέση με το χρήμα και πως από θαύμα δεν είναι φυλακή!

Το άγνωστο τάμα της Χριστίνας Ωνάση για την κόρη της

Την Αθηνά είχε τάξει η Χριστίνα Ωνάση σε εκκλησάκι των Μεγάρων σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Γκουίνεθ Πάλτροου "Ακολούθησα τη μακροβιοτική δίαιτα για να σώσω τον πατέρα μου"

Η Γκουίνεθ Πάλτροου παραδέχτηκε ότι υιοθέτησε έναν υγειινό μακροβιοτικό τρόπο ζωής με την ελπίδα ότι θα ενθάρρυνε τον πατέρα της να τρώει καλύτερα και να νικήσει τον καρκίνο.

Lady Gaga Γιατί ξέσπασε σε λυγμούς;

Η Lady Gaga ξέσπασε σε δάκρυα ενώ απαντούσε για πρώτη φορά με θυμό στους ισχυρισμούς ότι αντέγραψε το θρυλικό τραγούδι της Μαντόνα "Express Yourself" (1989) για να δημιουργήσει το κομμάτι της "Born This Way". Η 24χρονη ποπ σταρ παραδέχτηκε ότι οι κατηγορίες πως αντέγραψε το πρότυπό της ήταν σπαρακτικές και ξέσπασε σε κλάματα όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τις φήμες περί λογοκλοπής.

Επιστροφή στο ρομαντισμό!

Κάτι οι πολλοί γάμοι (βασιλικοί, μοντέρνοι, απλοί), κάτι η άνοιξη, κάτι τα φωτεινά χρώματα... όλα οδηγούν σε ένα πιο ρομαντικό και ανάλαφρο στιλ στο θέμα της ομορφιάς. Αυτό στιλ σας προστάζει να ακολουθήσετε και η φετινή μόδα, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Vogue.

Λουλούδια που μοιάζουν με αληθινά!

Το σπίτι σας αυτή την εποχή χρειάζεται εικόνες από τη φύση, όπως οι ανθισμένοι κήποι και οι ηλιόλουστοι αγροί. Γεμίστε το σπίτι σας με λουλούδια σε πολλές ευφάνταστες συνθέσεις για να αλλάξετε τελείως το εσωτερικό τοπίο.

Το μακιγιάζ που μας κάνει να δείχνουμε νεότερες!

Ας το παραδεχτούμε: όλες μας ανησυχούμε για τις ρυτίδες μας και για τη χαλάρωση της επιδερμίδας μας στο πρόσωπο.

Κάποιοι επιλέγουν να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση ξαπλώνοντας στο τραπέζι του πλαστικού χειρουργού. Εγώ από την άλλη, έχω βρει πιο απλές λύσεις μέσα από το μακιγιάζ μου, καθώς πιστεύω ότι το σωστό μακιγιάζ κάνει την επιδερμίδα μου να φαίνεται λαμπερή, «σφιχτή» και δεν μου προσθέτει χρόνια – απεναντίας.

Γοβάκια-έργα τέχνης εμπνευσμένα από το βασιλικό γάμο

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από το γάμο της χρονιάς και ο πυρετός των προετοιμασιών για τον πρίγκηπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον κορυφώνεται.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο βασιλικός γάμος αποτέλεσε έμπνευση για κάθε λογής δημιουργία, από γραμματόσημα και κούκλες, μέχρι κουζινικά και τώρα και παπούτσια.

Ψυχιατρικά προβλήματα στην κύηση και στην λοχεία

Συναισθηματική διαταραχή
Κατά την διάρκεια της κύησης και της λοχείας, αλλάζει η ψυχική διάθεση της γυναίκας, όπως και σε κάθε περίπτωση που αλλάζουν οι ορμόνες της (εφηβεία, εμμηνόπαυση). Η αλλαγή αυτή εκδηλώνεται με νευρικότητα, εμετούς και σε μερικές περιπτώσεις είναι τόσο έντονη που μπορεί να φτάσει σε κατάθλιψη.

Χαμόγελο...media smile!

Tι και αν καταφεύγετε σε πλαστικές επεμβάσεις, τι και αν κάνετε χιλιάδες ενέσεις για ένα φρέσκο και αρυτίδωτο πρόσωπο. Αν δεν μπορείτε να χαμογελάσετε, όλα αυτά δεν έχουν αξία. Ακόμα και το πιο ωραίο πρόσωπο  αδικείται όταν το χαμόγελο κρύβει, άσχημα, στραβά, ασύμμετρα, θαμπά κίτρινα ή σκουρόχρωμα δόντια. Λίγοι έχουμε τέλειες οδοντοστοιχίες. Για όσους δεν φρόντισε η μητέρα φύση φρόντισε η επιστήμη.

Ρομαντικά νυφικά για το καλοκαίρι

Μία από τις πιο ζηλευτές και αντιπροσωπευτικές των διεθνών τάσεων, προτάσεις για νυφικό είναι η συλλογή της Collette Dinnigan για το 2010. Όσα βλέπετε είναι προσθήκες στην ήδη υπάρχουσα από το χειμώνα “Snow White Collection” που επέμενε στο απόλυτο λευκό του χιονιού.

Τεστ αναπνοής για τη διάγνωση του καρκίνου

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο

Μια εξέταση αναπνοής που μπορεί να μυρίζει τον καρκίνο είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα, σύμφωνα με προκαταρκτική έρευνα.

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι μια ηλεκτρονική μύτη ήταν ικανή να εντοπίζει χημικά σινιάλα καρκίνου στην αναπνοή ασθενών με καρκίνο της κεφαλής και του λαιμού.

Πες μου σε όλα «ναι»

Η υπακοή είναι θέμα… γονιδίου

Σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Journal of Neuroscience, κάποιοι άνθρωποι έχουν γενετικές προδιαγραφές να υπακούνε και να είναι πιο επιρρεπείς στην καθοδήγηση από τρίτους.

Αντίο, κυτταρίτιδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ NIVEA ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

Διακόσμηση: Στα πούπουλα

Διακόσμηση: Στα πούπουλα

Τα μεγάλα πουπουλένια μαξιλάρια είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση και διάβασμα στο κρεβάτι. Τι γίνεται όμως όταν ο χώρος που καταλαμβάνουν είναι αρκετός και χρειάζεται να κάνετε μια μίνι-μετακόμιση κάθε φορά που θέλετε να κοιμηθείτε; Για τις ώρες που βλέπετε τηλεόραση ή διαβάζετε ένα βιβλίο μπορείτε να φτιάξετε μια πολύ εύκολη κατασκευή που θα σας βολέψει και θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο.

Δωμάτιο με θέα την...Beyonce

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας μεσήλικας κύριος όταν αντίκρισε κάτω από το μπαλκόνι του δωματίου του την Beyonce!

Ο τυχερός θαυμαστής της σέξι καλλονής, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με την Beyonce και έτσι μπόρεσε να την παρακολουθήσει από κοντά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης!

Κεφαλάρι! Φτιάξτο απλά μόνη σου!

Ένα κεφαλάρι με υφασμάτινη επένδυση μπορεί να αποδειχθεί μια ακριβή υπόθεση. Αντί λοιπόν να ξοδέψεις μια περιουσία, μπορείς να το κατασκευάσεις από ένα παλιό πάπλωμα.

Η ανεργία οδηγεί στον ψυχίατρο

Πολλοί σκέφτονται ακόμη και την αυτοκτονία

Ζοφερές καταγράφονται οι επιπτώσεις από το σοκ της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία των συμπολιτών μας. Ανεργία, χρέη, και αυξημένες οικονομικές δυσκολίες οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στο να εμφανίζουν ψυχικές διαταραχές, (κατάθλιψη, στρες, φοβίες και κρίσεις πανικού) ενώ κάποιοι φθάνουν στο σημείο να σκέφτονται ότι δεν αξίζει να ζουν.

Aρωματική Πούδρα για το Mπάνιο

Ονειρεύεστε ένα αρωματικό μπάνιο με φυσικά υλικά που δεν κοστίζουν τίποτα; Να τι μπορείτε να κάνετε:

Περιορίστε τα ψηλοτάκουνα

Υιοθετήστε τις συμβουλές των ειδικών

Μπορεί οι γόβες-στιλέτο να κολακεύουν τα πόδια, ωστόσο αν τις φοράμε καθημερινά μπορεί να μας δημιουργήσουν φλεγμονές, πόνο κάτω από το πέλμα, κότσια, γαμψά δάχτυλα, ανατομικές ανωμαλίες και διαστρέμματα όταν υπάρχει αστάθεια κατά τη βάδιση.

Ομορφιά και καριέρα: Προσόν ή εμπόδιο;

Πολλά στερεότυπα υπάρχουν στην αγορά εργασίας. Μια όμορφη, μοιραία γυναίκα υποτίθεται πως είναι πιο εύκολο να «φτάσει ψηλά», αξιοποιώντας την καλή της εμφάνιση και κάνοντας εντύπωση, παραγκωνίζοντας τις πιο άσχημες ανταγωνίστριές της.

Χρουσαλά: “Η ιστορία του Αβέρωφ μου στοίχισε”

Για το διαβόητο γαμήλιο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ μίλησε στο DownTown η Μαριέτα Χρουσαλά, η οποία είπε ότι λόγω της ιστορίας αυτής ανακάλυψε ότι μερικοί φίλοι της, δεν ήταν και τόσο φίλοι.

Γυναικεία αντιζηλία

Έρευνα ισραηλινών οικονομολόγων που παρουσιάστηκε στο ετήσιο συνέδριο της βρετανικής Βασιλικής Οικονομικής Εταιρίας, αποκαλύπτει τί σκέφτονται οι οι γυναίκες όταν είναι εργοδότριες ή αρμόδιες για προσλήψεις: Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει ότι έχουν προκατάληψη σε βάρος των εμφανίσιμων γυναικών που ζητούν δουλειά, κι ότι προτιμούν να τις αφήσουν στην ανεργία...

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα στο μαγείρεμα

Τίποτα δεν ακούγεται δελεαστικότερο από ένα αχνιστό πακέτο delivery τα βράδια που γυρνάμε αργά στο σπίτι από τη δουλειά. Αν, βέβαια, μπορούσαμε να γλιτώσουμε τις έξτρα θερμίδες και τα χρήματα μαγειρεύοντας κάτι που να απαιτεί ελάχιστο έως μηδαμινό χρόνο και κόπο, κανείς δεν θα έλεγε όχι.

Το μυστικό ομορφιάς της Eva Mendes

Η καλλίγραμμη Eva Mendes αποκαλύπτει σε γνωστό περιοδικό το μενού της, αλλά και τη γυμναστική που ακολουθεί προκειμένου να διατηρεί το ωραίο σώμα της.

Ο παραμυθένιος γάμος της Χ. Ντάφλα και του Α. Λούβαρη στο Μπαλί!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Λούβαρης και το μοντέλο, Χρυσάνθη Ντάφλα, το προηγούμενο Σάββατο αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Ο παραδοσιακός, αλλά ταυτόχρονα παραμυθένιος, γάμος τους πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Canggu, στο Μπαλί, με την συντροφιά 20 καλεσμένων, από το οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...