Όσο περισσότερες οι τρύπες τόσο μεγαλύτερη η απόλαυση

Εάν έχετε ακούσει για το επονομαζόμενο «piercing» των γεννητικών οργάνων θα πρέπει να ξέρετε πως δε χρειάζεται να ανήκετε σε κάποια περιθωριοποιημένη υποκουλτούρα για να το εφαρμόσετε.

Αν δεν παινέψεις τα προσόντα του θα πέσουν να σε πλακώσουν

Ο άνδρας θέλει επιβεβαίωση για να σου δώσει το χάδι του.
Το αιώνιο θέμα του μεγέθους ήρθε και πάλι να μας χτυπήσει την πόρτα, αυτή τη φορά για να μας αγχώσει λιγάκι.

Μύρισε τον άνδρα των ονείρων σου

Είχες ποτέ σχέση με έναν άνδρα του οποίου να ήθελες διαρκώς να αισθάνεσαι τη μυρωδιά; Έρευνες έδειξαν πως η όσφρηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου συντρόφου.

Χρωματίστε τα νύχια σας

Κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ, κοραλλί, μπλε, γαλάζιο, γκρι, πράσινο. Η παλέτα εμπλουτίζεται και τα νύχια μας γίνονται τέλεια.
Αφού περιποιηθείτε τα νύχια σας έτσι όπως πρέπει, δώστε τους ζωή με τα όμορφα χρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ασκήσεις για να αποκτήσεις την τέλεια πλάτη! Γιατί τα εξώπλατα φορέματα είναι must...

Φέτος στη μόδα τα φορέματα πρωταγωνιστούν. Και μεταξύ τους εξέχουσα θέση έχουν τα εξώπλατα.
Η πλάτη είναι ένα από τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου σώματος. Μια εμφάνιση που αφήνει ακάλυπτο το πίσω μέρος μιας γυναίκα πάντα κερδίζει τα θετικά σχόλια των αντρών.

Ο διάσημος οίκος Versace σχεδιάζει για την H&M

Μία μεγάλη συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο! Η Η&Μ ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συνεργασία της αυτό το φθινόπωρο με έναν από τους πλέον θρυλικούς οίκους μόδας παγκοσμίως, τον οίκο Versace.

Beachy hair! Αυτά είναι τα μαλλιά που θα έχουμε όλες το καλοκαίρι!

"Κάποιες φορές όταν έχω πάει για μπάνιο, επιστρέφοντας σπίτι δεν λούζομαι. Τα μαλλιά μου μετά την θάλασσα έχουν το τέλειο styling!". Πες μου ότι το έχεις κάνει- σκεφτεί να το κάνεις- μπει σε πειρασμό τουλάχιστον μια φορά!

Με τη μυρωδιά της… Britney

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια της Pop, Britney Spears, ασχολείται με τον θαυμαστό κόσμο της αρωματοποιϊας. Αυτή τη φορά κυκλοφορεί το “Radiance”, το ένατο κατά σειρά άρωμά της, που επιτέλους ήρθε και στην Ελλάδα. 

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Style Icon: To on line shopping therapy

To style-icon.gr έιναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ και είναι οn line από τις αρχές του 2009. Η ανοδική του πορεία από τότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία.  Η αισθητική, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και η ασφάλεια των συναλλαγών. Η διαφοροποίηση ήταν και παραμένει μια βασική επιδίωξη του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ήδη το style-icon.gr επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του με τη δημιουργία του style-icon.eu, ενώ απέσπασε κολακευτικά σχόλια από fashion blogs, περιοδικά μόδας αλλά και περιοδικά πληροφορικής.

Αν έχετε ξηρά μαλλιά, ίσως είστε άρρωστη

Όσες γυναίκες έχουν ξηρά μαλλιά περιορίζονται στο να αγοράζουν ειδικά καλλυντικά και μάσκες. Μήπως, όμως, αν η ξηρότητα επιμένει, πρέπει να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο, γιατί μπορεί αυτά να είναι το σύμπτωμα μιας «κρυφής» αρρώστιας;

Μόδα είναι και η κρίση, θα περάσει!

Γιατί μέχρι σήμερα οι γυναίκες μπορούσαν να αγοράζουν καθετί επώνυμο και ξαφνικά αναζητούν καλύτερες τιμές; Τι παίζει ρόλο η ποιότητα ή το λογότυπο; Η Loukia και ο Δημήτρης Πέτρου μιλούν αποκλειστικά στο QUEEN.GR για την κρίση στο χώρο της μόδας!

Megan Fox: λιτή και σέξι

Η Megan Fox έκανε πρόσφατα μια απλή, πλην γοητευτική εμφάνιση.
H 25χρονη καλλονή εμφανίστηκε στo Maui Film Festival στην πόλη Wailea της Χαβάης εντυπωσιάζοντας με την απέριττη ομορφιά της.

Melina May: Το επώνυμο στο σπίτι σας!!!

Προσφορές και εκπτώσεις στο Online Shop MelinaMay.com,

το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με τις πιο ακαταμάχητες προσφορές και εκπτώσεις σε 100% αυθεντικές επώνυμες μάρκες, απ΄ όλο τον κόσμο, αποκλειστικά για σένα! Κάθε εβδομάδα και νέες προσφορές έως -80% σε γυναικεία, παιδικά και ανδρικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη ταξιδίου!Δείτε τις προσφορές εδώ

Lanvin για μικρές κυρίες

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ LANVIN ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ: GLAMOROUS, ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Έξτρα κάλυψη

Το κονσίλερ ή αλλιώς anti-cernes, σύμφωνα με τους περισσότερους make-up artists, απλώνεται πάνω από το μέικ απ.
Χαρίζει φωτεινότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, βοηθά τη σκιά να απλωθεί καλύτερα και καλύπτει ατέλειες όπως σπυράκια, κοκκινίλες και πανάδες.

Τσουνάμι προσφορών στο ...Τsoonami.gr

Ένα από τα κορυφαία sites προσφορών, το Tsoonami, γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας και πέρα από τις καθημερινές προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 90% έκπτωσης, χαρίζει 100 ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως όσους κάνουν δωρεάν εγγραφή!

Ετοιμάζεστε για βάφτιση??.Σας δίνουμε το...ladopano.gr

<
Το ladopano.gr είναι το πρώτο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα για την Βάπτιση προσφέροντας Βαπτιστικά ρούχα, Κουτιά Βάπτισης, Λαμπάδες, Λαδόπανα, Παπουτσάκια Βάπτισης, Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Μαρτυρικά και Στολισμούς Κολυμπήθρας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία με επώνυμα βαπτιστικά και δειτε πρωτότυπες μπομπονιερες βαπτισης και προσκλητήρια βάπτισης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τίς αγορές σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα. Επιπλέον όλα τα είδη μας αποστέλλονται σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ με εξαιρετικά προσιτές τιμές μεταφορικών.

Υπάρχουν και καλά νέα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΑΥΣΤΡΑΛΕΖΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ, ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ

Νεανικό σώμα για πάντα!

Δεν υπάρχει μυστικό μακροζωϊας και ομορφιάς. Το καλό με την εποχή μας είναι ότι πλέον υπάρχει γνώση για το πώς μπορεί μια γυναίκα να διατηρήσει την υγεία και την εμφάνισή της σε εξαιρετική κατάσταση μέχρι τα βαθειά γεράματα. 

Πολυάσχολες = μόνες

Σύμφωνα με έρευνες, όλο και περισσότερες γυναίκες είναι μόνες στις μέρες μας και οι περισσότερες από αυτές έχουν πολύ λίγο χρόνο ελεύθερο.

Το botox επηρεάζει τη νοημοσύνη

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ BOTOX ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΤΟΥΛΙΝΗ -Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ BOTOX- ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Ο κόσμος μέσα από τα μάτια του μωρού μας

Μπορεί να είναι ένα μικρό απροστάτευτο πλασματάκι, αλλά παρ’ όλα αυτά ένα νεογέννητο μωρό είναι σε θέση να νιώσει και να κάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα φανταζόμασταν. Αν δεν μας πιστεύετε, ακούστε τα από το ίδιο!...

Το σεξ, ο καφές και άλλες αγαπημένες μας καθημερινές συνήθειες αρχίζουν πόλεμο με τον εγκέφαλό μας

Αυτό μας μαθαίνει, τουλάχιστον, πρόσφατη έρευνα (την οποία θέλουμε ολόψυχα να αμφισβητήσουμε).
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία και δημοσιεύτηκε στο Stroke, το επίσημο επιστημονικό περιοδικό για το εγκεφαλικό επεισόδιο, το σεξ και ο καφές είναι ανάμεσα στους παράγοντες που αυξάνουν τις πιθανότητες να πάθει κανείς εγκεφαλικό.

Η Beyonce... δέθηκε!

Γυμνόστηθη και δεμένη με σχοινιά φωτογραφήθηκε η εκρηκτική Beyonce για τις ανάγκες της νέας της δισκογραφικής δουλειάς. Πιο ''καυτή'' από ποτέ η κορυφαία R&B τραγουδίστρια δήλωσε ότι θέλει να είναι δυναμική στις φωτογραφίσεις και τα video της...

Θηλασμός: χαρά ή πόνος;

Τα τελευταία χρόνια ακούγονται πολλές θεωρίες περί θηλασμού. Η διαδικασία είναι καταναγκαστική και επώδυνη. Το σώμα της γυναίκας στη λοχεία είναι στο peak των λειτουργιών του. Όταν πρέπει να δώσει τροφή και σε άλλον άνθρωπο, ακόμα πιο πολύ.

Italian masters

ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΜΟΔΑ: ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΑ, ΕΞΑΓΩΓΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΕΚΘΕΣΗ «MASTERS OF STYLE» ΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ SOMERSET HOUSE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...