Μουμιοποιημένo βρέθηκε μοντέλο του Playboy!

Το διάσημο pin-up girl του Playboy της δεκαετίας του 50, η Υβέτ Βίκερς, βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς σε ταριχευμένη μορφή.

Αν η συγκατοίκηση σκοτώνει τον έρωτα, μερικοί το προτιμούν χώρια.

«Πήγαινε στον πατέρα σου να διαβάσετε για το σχολείο». «Πού να τρέχω τώρα; Πρέπει να πάρω το μετρό και ένα λεωφορείο για να φτάσω». Ο διάλογος ανάμεσα σε μια μητέρα και στον δεκάχρονο γιο της δεν είναι βγαλμένος από κάποια σουρεαλιστική ταινία, ούτε αφορά μια μονογονεϊκή οικογένεια.

Από 216 κιλά… στα 50

Κάποτε ήταν η πιο παχουλή έφηβος της Βρετανίας, μα πλέον παλεύει με το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας. Η ανατροπή στη ζωή της 21χρονης Βρετανίδας, Malissa Jones, ήρθε όταν έχασε τόσο πολύ βάρος, αφού υποβλήθηκε σε γαστρικό bypass. Πλέον η ζωή της έχει τεθεί σε κίνδυνο, μιας και η άτυχη κοπέλα ζυγίζει περίπου πενήντα κιλά, ενώ πριν την επέμβαση ζύγιζε 216 κιλά!

Το γνήσιο μαροκινό χαμάμ στην Αθήνα και η κούρα για τέλειο μαύρισμα!

Πολύ πρόσφατα βρέθηκα σε ένα gathering γυναικών οι οποίες είχαν μόλις επιστρέψει από ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και μιλούσαν για την εμπειρία τους σε γνήσιο χαμάμ (το συγκεκριμένο για το οποίο μιλούσαν υπήρχε ταμπέλα με ένδειξη "για τους έλληνες έκπτωση 10%. Θετικό!).

Μια σχέση... για να σε ξεπεράσω!

Μετά από ένα χωρισμό και ιδιαίτερα από ένα χωρισμό μετά από μια μακροχρόνια σχέση , είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθανόμαστε άδειοι , μόνοι και να έχουμε χάσει τον «ρυθμό» μας. Εκεί που η ζωή μας ήταν έτσι τακτοποιημένη ούτως ώστε να χωράει τις συνήθειες ενός ζευγαριού , εκεί που είχαμε συνηθίσει να έχουμε κάποιο / κάποια δίπλα μας για να βγούμε , να μιλήσουμε στο τηλέφωνο , να πάμε για καφέ ξαφνικά μένουμε μόνοι.

Πριν γίνουν κινηματογραφικοί σταρ!

Είναι πραγματική φωτογραφία. Ειλικρινά. Έτσι έμοιαζε κάποτε η Νικόλ Κίντμαν. Ευτυχώς, μεταμορφώθηκε στην όμορφη ηθοποιό που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε και η ελαφρώς τρομακτική ανεμελιά της Νικόλ έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Γιορτή της Μητέρας: Όμορφες Προτάσεις από τα Zara Home!

Σε λίγες μέρες, στις 8 Μαΐου 2011, γιορτάζουμε μια ξεχωριστή γιορτή, την γιορτή της μητέρας!

Εάν λοιπόν θέλεις να εκφράσεις την αγάπη σου με ένα γλυκό δώρο, στα Zara Home θα βρεις όμορφα αντικείμενα για την ίδια, αλλά και για το σπίτι και σε πολύ καλές τιμές!

Εμείς διαλέξαμε τα καλύτερα και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ο Ανοιξιάτικος χορός των Cobalt Blues

Φέτος την Άνοιξη το μπλε χρώμα ανανεώνεται, ζωηρεύει και κινείται σε electric blue αποχρώσεις. Cobalt blue είναι η “επίσημη” ονομασία που είδαμε να φιγουράρει σε όλα τα ξένα δημοφιλή έντυπα μόδας και μας παραπέμπει στις βαθιές και γλυκιές αποχρώσεις των blues.

Γιατί πονάς στο σεξ?

Ενώ οι άλλοι γύρω σου χαίρονται τον έρωτα και ζευγαρώνουν άπειρες φορές, εσύ έχεις κόψει το σεξ, αφού κάθε φορά που το επιχειρείς, πονάς πολύ! Τι συμβαίνει και δεν χαίρεσαι το σεξ και τι μπορεί να συμβαίνει στο σώμα σου.

Με αφορμή τη Χαρά (αναγνώστρια που αντιμετώπιζε την κατάσταση του επίπονου σεξ) μάθε κι εσύ πως θ' αντιμετωπίσεις το πρόβλημα αυτό.

Gossip girls (and boys)

Φαντάσου πως ζεις στο Upper East Side, της Νέας Υόρκης και είσαι γόνος δισεκατομμυριούχου. Σπουδάζεις σε πανεπιστήμιο Ivy League επιπέδου, πηγαίνεις στα καλύτερα parties, έχεις πολλούς φίλους οι οποίοι εννίοτε είναι και οι χειρότεροι εχθροί σου και η μόνη σου έννοια είναι το πότε και τί θα γράψει για σένα το Gossip Girl.

Pippa Middleton: Τι παπούτσια φορούσε στον πριγκιπικό γάμο??

Η Pippa Middleton, η αδερφή της νύφης, έδειχνε υπέροχη μέσα στο πράσινο Temperley φόρεμά της στη δεξίωση του πριγκιπικού γάμου. Αλλά επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, η Stylista εντόπισε τα πέδιλα που φορούσε κάτω από το maxi, φόρεμά της.

Τι φανερώνει το χρώμα των μαλλιών σας για εσάς…

Το χρώμα των μαλλιών σας είναι πολύ σημαντικό για τη συνολικότερη εικόνα σας και είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούμε σε κάποιον.
Μάθετε τι φανερώνει το χρώμα των μαλλιών σας στους άλλους και σκιαγραφήστε την προσωπικότητα των άλλων ανθρώπων μέσα από το χρώμα των μαλλιών τους!

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Η λιποαναρρόφηση κρατάει ένα χρόνο

Ανώφελη αποδεικνύεται η λιποαναρρόφηση, αφού το λίπος που πασχίζουν μέσω της μεθόδου αυτής να ξεφορτωθούν χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο επιστρέφει σε άλλο σημείο του σώματος. Οπως λένε ειδικοί, ένα χρόνο μετά την επέμβαση το λίπος «κάθεται» αλλού στο σώμα...

Αφυδάτωση

Η αφυδάτωση συμβαίνει όταν χάνουμε περισσότερα υγρά από ότι λαμβάνουμε και το σώμα δεν έχει αρκετό νερό και άλλα υγρά για να εκτελέσει τις συνήθεις λειτουργίες του. Εάν δεν ανανεωθούν τα χαμένα υγρά υπάρχουν σοβαρές συνέπειες.

Φτιάξτε σώμα για το καλοκαίρι

Ναι, έρχεται η ώρα! Η ώρα που θα μείνετε με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα γίνεται και θα επελάσετε στην παραλία, περιστοιχισμένη από όμορφους άντρες με καλογυμνασμένα σώματα που πολύ θα θέλατε να καρφώσουν τα μάτια τους πάνω σας.

LookBook | Lussile Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Η εταιρία Lussile μας παρουσιάζει τη νέα της γυναικεία συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011, μέσα από τον ολοκαίνουριο κατάλογό της.

Ανάλαφρες λευκές πουκαμίσες, κομψά παντελόνια, μεσάτα σακάκια, βραδινά φορέματα σε διαφορετικά μήκη.

Ακόμα pencil θηλυκές φούστες, ανάλαφρες καμπαρντίνες και όμορφα καλοκαιρινά μπλουζάκια για όλες τις ώρες!

«Έξω καρδιά»... το κλειδί της ευτυχίας

Οι άνθρωποι που ανακαλούν τις όμορφες αναμνήσεις και όχι τις άσχημες στιγμές από το παρελθόν τους, είναι περισσότερο ευτυχισμένοι στη ζωή τους, σε σχέση με εκείνους που είναι εσωστρεφείς και επικεντρώνουν στις δυσκολίες της ζωής τους,
σύμφωνα με μια νέα έρευνα Αμερικανών ψυχολόγων.

Μάθε την ηλικία της επιδερμίδας σου

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και ανακάλυψε πόσο ετών δείχνει-και είναι στην πραγματικότητα- το πρόσωπό σου εντελώς δωρεάν με τη βοήθεια του πρώτου συστήματος βιομετρικής διάγωνσης Diagnôs Advanced Biometric System της Lancome, που ήρθε στην Ελλάδα.

Η Julia Stegner στην έρημο με ρούχα του Armani!

Η Julia Stegner φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue. H Γερμανίδα καλλονή στήθηκε στο φακό του Alexi Lubomirski για το τεύχος του Μαΐου.

Με φόντο την ηλιόλουστη έρημο η Julia πόζαρε με δημιουργίες του Giorgio Armani.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κ. Καραβάτου στην Ε.Μενεγάκη, για το μωρό που έχασε πριν μείνει έγκυος!

Για το μωράκι που περιμένει, τη βοήθεια του συντρόφου της Κρατερού Κατσούλη που είναι πάντα στο πλευρό της και το μωράκι που έχασε πριν από καιρό, αφού η εγκυμοσύνη της δεν είχε προχωρήσει επιτυχώς μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Make up με τα χέρια ή με σφουγγαράκι;

Όταν πρόκειται για υγρά make up, καλό είναι να το απλώνουμε με τα χέρια μας για τρεις βασικούς λόγους:

Οι γυναίκες της ζωής μας…

Προτείνεται ανακίνηση πριν την χρήση...
… ή και το αντίθετο; Γιατί αν πρόκειται για συμπυκνωμένο σιρόπι, το πιο πιθανό είναι να απολαύσεις σκέτο νεράκι και να χάσεις όλη την ουσία που έχει κολλήσει στον πάτο. Από την άλλη, αν πρόκειται για ανθρακούχο αναψυκτικό, μπορεί να σου χαρίσει ένα διόλου χαριτωμένο wet look, εκεί που δεν το περιμένεις. 

Πόσο αθώες είναι οι ελιές σας;

ΠΕΡΙΠΟΥ 130.000 ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ, 90% ΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ

Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα

Η Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα αποτελεί την ευκαιρία να ακουστούν δυνατά φωνές από ολόκληρο τον πλανήτη σε θέματα που αφορούν την προώθηση του φυσικού τοκετού και τη βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας. Η Διεθνής Εβδομάδα  για τον Σεβασμό στη Γέννα (International Weekfor Respecting Childbirth – IWRC) πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τον Μάιο.

Μια νέα αγαπημένη τσάντα για τους celebrities. Ποια είναι;

Η ultra chic Snaffle Bit Bag  του οίκου Gucci είναι ανάμεσα στις τσάντες της σεζόν που συζητιούνται και ποθούνται.

Bershka: Τα 10 Καλύτερα Παπούτσια του Μήνα!

Μας αρέσει πολύ όταν μπορούμε να βρούμε το επόμενο ανοιξιάτικό μας παπούτσι σε αρκετά χαμηλή τιμή!

Στα καταστήματα Bershka λοιπόν, θα βρεις ακριβώς αυτό. Παπούτσια όμορφα και οικονομικά!

Ο Μάιος υποδέχεται τα νέα σχέδια και εμείς διαλέξαμε τα 10 καλύτερα! Εσύ πιο θα διαλέξεις;

Είναι τα χάπια αδυνατίσματος πραγματικά ασφαλή και αποτελεσματικά;

Τα χάπια για κάψιμο λίπους γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μέρα με τη μέρα καθώς ο αριθμός των ατόμων που παραλείπουν να γυμνάζονται και να τρων υγιεινά αυξάνεται ραγδαία. Έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι απογοητεύονται από την αύξηση του βάρους τους και αναζητούν εύκολες μεθόδους για κάψιμο λίπους και έλεγχο του βάρους τους...

Η ΣΕΙΡΑ CHUBBY CHIC

Σχεδιασμένα από τη moroso για τη diesel η σειρά επίπλων "chubby chic" είναι σίγουρα διαφορετική απ΄ ότι έχουμε δει μέχρι τώρα. Η σειρά συνδυάζει άνετες, ¨χαχόλικες¨ φόρμες, μαλακά υφάσματα και λινές ή δερμάτινες ζώνες και παρουσιάστηκε στην από τη diesel στο πλαίσιο της εβδομάδας design 2011 του Μιλάνο.

Με διάθεση 70’s

Το στιλ της δεκαετίας των 70’s φαίνεται πως έχει επηρεάσει αρκετά τις σταρ ειδικά του εξωτερικού.

Ο φωτογραφικός φακός της Daily Mail, ανακάλυψε τις πιο μοδάτες star του Hollywood, στις πιο hippy εμφανίσεις τους.

"Η Άνιστον θέλει κακό παιδί για σύντροφο"!

Φαίνεται πώς η Τζένιφερ Άνιστον προτιμάει τα “κακά” παιδιά, μιας και δε δίστασε να τερματίσει τη σχέση της με τον Μπράιαν Μπούμα, επειδή τον θεωρούσε... υπερβολικά καλό, όπως υποστηρίζει ο ίδιος!

Ιδέες διακόσμησης για το καθιστικό

Το καθιστικό είναι ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας. Είναι ο χώρος διασκέδασης, συζήτησης, ξεκούρασης, εκεί που δεχόμαστε τους φίλους μας, ή απολαμβάνομε την παρέα ενός καλού βιβλίου ή της αγαπημένης μας μουσικής.

Τα απίστευτα παπούτσια της νέας συλλογής του Christian Louboutin:

Πήραμε μια πρώτη γεύση από τη φθινοπωρινή κολεξιόν
Ο πιο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών, ο Christian Louboutin, αν και γενικά παραμένει πιστός στις κλασικές γραμμές, φαίνεται πως στη φθινοπωρινή του κολεξιόν επεδίωξε να δημιουργήσει πιο ‘ακραία’ κομμάτια. H Stylista εντόπισε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα τακούνια του και στα παρουσιάζει:

Funky μόδα 2011

Κάποιοι σχεδιαστές έχουν προσθέσει και μερικά ασυνήθιστα μοντέλα στις συλλογές τους. Συνήθως στην πασαρέλα  αυτά τα ασυνήθιστα μοντέλα να φαίνονται τέλια, η χρήση τους όμως είναι λίγο παράλογη, κυρίως από την πρακτική άποψη.

Νατάσα και Νάνα μαζί

Ένα ντουέτο - έκπληξη θα ακούσουμε σε λίγες ημέρες, με τη λαϊκή φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου να συνοδεύει τη μελωδική χροιά της μεγάλης καλλιτέχνιδας Νάνας Μούσχουρη.

Μήπως εσύ φέρνεις τις ρυτίδες στη ζωή σου; Δες τι μπορείς να κάνεις...

Δεν μπορείς να επέμβεις στο χρόνο. Περνάει και αφήνει τα σημάδια του. Εκεί όμως που σίγουρα μπορείς να επέμβεις είναι στον τρόπο ζωής σου... Γιατί οι ρυτίδες δεν είναι πάντα "προϊόν" των χρόνων που περνάνε!

Μπορεί να είναι δικό σου επίτευγμα... αν καπνίζεις, ξενυχτάς συνέχεια, πίνεις, δεν κοιμάσαι καλά και γενικώς δεν προσέχεις τον εαυτό σου.

Η διακόσμηση «ανθίζει»

Pομαντικό και με δόσεις έντονου χρώματος το νέο φλοράλ παρουσιάζει το δυναμικό και άκρως ανανεωμένο του πρόσωπο. Ως αντίβαρο στα γεωμετρικά μοτίβα και εφοδιασμένο με πινελιές διαχρονικής κομψότητας, παντρεύει έξυπνα το κλασικό με το μοντέρνο στιλ και δημιουργεί το πιο εντυπωσιακό mix.

Korres: Καινούργια Σειρά Αντιηλιακών

Μην σας ξεγελά ο καιρός των τελευταίων ημερών. Αφήστε που τα καλά κορίτσια πριν «πεινάσουν» μαγειρεύουν, όποτε έχω καλά νέα για την προστασία από τον ήλιο να σας πω. Κατέφτασε σούπερ σειρά αντιηλιακών από τον Κορρέ.

Τα χάλια της Τσέλσι Ντέιβι

Ο γάμος του αιώνα έγινε και χαρακτηρίστηκε γενικώς "επιτυχής". Τώρα, λίγες μέρες μετά, εκτός από το μυστήριο του πως κατάφερε η Κέιτ (Kate) να κρατήσει μυστικό ακόμη και το παραμικρό στοιχείο για το νυφικό της μέχρι την τελευταία στιγμή, υπάρχει και ακόμη ένα που "ταλαιπωρεί" τις απανταχού κοσμικές στήλες, και δεν είναι άλλο από την "ατυχή" εμφάνιση της πάλαι ποτέ "συννυφάδας" της.

Έλλη Κοκκίνου: Η σκληρή διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της

Γιατί η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας θα συναντηθούν ξανά στα δικαστήρια.
Η επιμέλεια του γιου τους, Αλέξανδρου, δεν είναι το μοναδικό πράγμα που φέρνει αντιμέτωπο το ζευγάρι.

Οικογενειακή υπόθεση η ιστορία του John Gotti

Είναι ζευγάρι στη ζωή θα γίνουν και στη μεγάλη οθόνη. Ο John Travolta, ως John Gotti Sr, θα έχει δίπλα του την Kelly Preston που θα υποδυθεί τη σύζυγο του διαβόητου γκάνγκστερ.

Yπάρχουν 6 τύποι επιδερμίδας με διαφορετικές ανάγκες

Σας «τραβάει» το δέρμα σας αλλά έχετε λιπαρότητα στο μέτωπο; Είναι λιπαρή με σπυράκια ή στίγματα; Αναγνωρίστε τον τύπο σας και ακολουθήστε τη σωστή φροντίδα για την περιποίησή της. Ρωτάτε πάντα τους ειδικούς στα καταστήματα καλλυντικών προτού αγοράσετε κάποιο προϊόν ώστε να μην ξοδεύετε τα χρήματά σας σε ακατάλληλα προϊόντα.

Ανοιξιάτικη Φασίνα

Μπορεί οι καλές προθέσεις να υπάρχουν για ένα λεπτομερές, ανοιξιάτικο καθάρισμα του σπιτιού, δεν υπάρχει όμως πάντα και ο χρόνος. Αν, παρ’όλα αυτά, επιθυμείτε να μυρίσει το σπίτι Άνοιξη, δεν έχετε παρά να επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά σημεία του σπιτιού.

Μήπως σε απορρίπτουν λόγω... ομορφιάς;

Έχεις στείλει εκατοντάδες βιογραφικά απαντώντας σε αγγελίες εργασίας αλλά μάταια! Ακολούθησες όλα τα νέα πρότυπα σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, το εμπλούτισες με συνοδευτική επιστολή και την πιο επαγγελματική φωτογραφία σου, ωστόσο, δεν σε καλούν καν για συνέντευξη. Τι φταίει; Μήπως για την απόρριψή σου ευθύνονται τα κάλλη σου;

Eva Mendes: Οι καμπύλες βγήκαν για ψώνια

Μπορεί να μην κατάγεται από τα δικά μας τα μέρη αλλά οι μεσογειακές καμπύλες της ηθοποιού και σήμα κατατεθέν και πως γίνεται άλλωστε να μην τις προσέξει κανείς.

Νερό για αδυνάτισμα!

Πας διακοπές κι επιστρέφεις με επιπλέον εμπειρίες, αλλά κι επιπλέον κιλά, τα οποία κάθε χρόνο είναι ολοένα και πιο δύσκολο να χάσεις.
Υπάρχει άλλη λύση εκτός από αυτήν της λιμοκτονίας κατά τη διάρκεια των διακοπών; Το νερό.

Ήρθε ο καιρός για δίαιτα;

Μετά το Πάσχα και πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Η φύση, η ξεκούραση, ο οβελίας και τα τσουρέκια, είναι πλέον παρελθόν. Όπως συμβαίνει συχνά η ξενοιασιά των διακοπών… χωρίς τα «μη» και τα «πρέπει» έχει ήδη περάσει και στη διατροφή μας. Η ζυγαριά όμως μας επαναφέρει στη πραγματικότητα και τα λίγα παραπάνω κιλά, τίμημα της ξενοιασιάς, μας υπενθυμίζουν τις ανάγκες του σώματός μας.

Γνωρίστε την Avon!!!

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Κερδίστε χρήματα,ξεκινήστε σήμερα.Πατήστε εδώ.

Κάνε τον αλήτη, παιδί για σπίτι

Στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε όσον αφορά τις σχέσεις (και όχι μόνο), το να μετατρέψεις έναν εργένη, ένα κακό παιδί σε παιδί για σπίτι, γάμους, οικογένειες και τα συναφή, ακούγεται μεγαλύτερο και από άθλος του Ηρακλή.
Κι όμως, αν έχεις τύχη, αν οι περιστάσεις βοηθούν κι αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας, μπορείς να καταφέρεις θαυμάσια να μεταμορφώσεις τον κακό γαμπρό σε ιδανικό κελεπούρι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...