Τα χάλια της Τσέλσι Ντέιβι

Ο γάμος του αιώνα έγινε και χαρακτηρίστηκε γενικώς "επιτυχής". Τώρα, λίγες μέρες μετά, εκτός από το μυστήριο του πως κατάφερε η Κέιτ (Kate) να κρατήσει μυστικό ακόμη και το παραμικρό στοιχείο για το νυφικό της μέχρι την τελευταία στιγμή, υπάρχει και ακόμη ένα που "ταλαιπωρεί" τις απανταχού κοσμικές στήλες, και δεν είναι άλλο από την "ατυχή" εμφάνιση της πάλαι ποτέ "συννυφάδας" της.

Το ότι όλοι οι προβολείς θα ήταν στραμμένοι –και- επάνω της, δεν μπορεί να μην το ήξερε η Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy). Εδώ το ξέραμε εμείς. Όμως, δεν φάνηκε να την πειράζει και ιδιαίτερα, εκτός και αν πολύ απλά έχασε όλο το γούστο της μονομιάς.
Μάλλον δεν είχε καθρέφτη στο σπίτι της η Τσέλσι Ντέιβι την ημέρα που ετοιμαζόταν για τον γάμο του Γουίλιαμ και της Κάθριν. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αχαρακτήριστη εμφάνισή της.
Μάλλον δεν είχε καθρέφτη στο σπίτι της η Τσέλσι Ντέιβι την ημέρα που ετοιμαζόταν για τον γάμο του Γουίλιαμ και της Κάθριν. Δεν εξηγείται διαφορετικά η αχαρακτήριστη εμφάνισή της.
Όπως ήταν αναμενόμενο, όλος ο κόσμος –ίσως και η ίδια η βασίλισσα;- είχε αγωνία να δει τι είχε επιλέξει να φορέσει η 24χρονη δικηγόρος από τη Ζιμπάμπουε στον γάμο όπου ο εδώ και χρόνια αγαπημένος της Χάρι (Harry) πάντρευε τον αδελφό του με την Κέιτ Μίντλετον.
Μπορεί τυπικά να μην είναι ζευγάρι πια με τον μικρότερο αδελφό του νεόνυμφου πρίγκιπα, όμως το παρελθόν δεν ξεγράφεται εύκολα και αυτό έχει αποδειχτεί επανειλημμένα.
Η Τσέλσι επέλεξε να φορέσει μια οινοπνευματί μίνι φούστα πένσιλ της Αλμπέρτα Φερέτι (Alberta Ferretti) και ένα ασορτί μακρυμάνικο σακάκι τριών τετάρτων με χαμόγελο και έναν φιόγκο στην πλάτη που δεν την κολάκευε καθόλου -για να το πούμε πολύ ευγενικά.
Η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό αβίαστα κοιτάζοντας την εικόνας της Ντέιβι είναι σίγουρα "άτσαλη", ιδιαίτερα καθώς όλα της τα ρούχα φαινόταν τσαλακωμένα και τα μαλλιά της σχεδόν αχτένιστα. Σαν να τα είχε σηκώσει απλά η ίδια λίγο πριν και να είχε "κοτσάρει" το καπέλο στο κεφάλι –το οποίο παρεμπιπτόντως ήταν στο χρώμα του δέρματος, έφερε την υπογραφή της Βικτόρια Γκραντ (Victoria Grant) και ήταν ασορτί με τις γόβες και την ποσέτ που κρατούσε στα χέρια.
Αντίθετα με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ Κάθριν, η οποία ανέκαθεν έδινε μεγάλη σημασία στη γνώμη που θα σχηματίσουν για εκείνη οι άλλοι –και δη οι νυν βασιλικοί συγγενείς της- φροντίζοντας πάντα την εμφάνισή της, η Τσέλσι έδειχνε πάντα πιο ανεξάρτητη και… αδιάφορη προς το πρωτόκολλο. Ίσως, βέβαια, και γι' αυτό να άρεσε και στον γενικά πιο ατίθασο Χάρι! Ποιος ξέρει…


http://www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...