"Η Άνιστον θέλει κακό παιδί για σύντροφο"!

Φαίνεται πώς η Τζένιφερ Άνιστον προτιμάει τα “κακά” παιδιά, μιας και δε δίστασε να τερματίσει τη σχέση της με τον Μπράιαν Μπούμα, επειδή τον θεωρούσε... υπερβολικά καλό, όπως υποστηρίζει ο ίδιος!

O κατά μερικά χρόνια νεαρότερος από την Τζένιφερ Άνιστον αμερικανός Μπούμα είναι μέλος κινηματογραφικού συνεργείου και όπως τονίζει ο ίδιος σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό είχε μια σύντομη μυστική ερωτική σχέση με την Άνιστον. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας «Love Happens».
«Αν και ήμουν μόλις για επτά ώρες στο γύρισμα, την ερωτεύτηκα αμέσως. Πως θα μπορούσα να μην το κάνω εξάλλου. Μετά το γύρισμα με προσκάλεσε για δέκα ημέρες στο Λος Άντζελες και τη συνόδευσα μάλιστα σε πάρτι που διοργάνωσε για τα Oscar η καλύτερή της φίλη, Courteney, στο Μπέβερλι Χιλς», δήλωσε ο ίδιος στη συνέντευξη του.
«H Jen δεν είναι το άτομο που ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είναι. Όλα αυτά που ακούγονται για τη μοναξιά της δεν ισχύουν».
O Μπράιαν Μπούμα όμως δε δίστασε να αποκαλύψει και τα γούστα της πρώην συντρόφου του, αφού όπως είπε η 42χρονη ηθοποιός τον θεωρούσε υπερβολικά «καλό» για εκείνη και έτσι αποφάσισε να τον χωρίσει.
«Μου είπε ότι ήμουν πολύ αγνός και ότι προτιμάει τα “κακά” παιδιά», σημείωσε.
Ο πρώην αγαπημένος της ηθοποιού όμως δε δίστασε να την υποστηρίζει όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν την Άνιστον “περίεργη” με τις ερωτικές της σχέσεις και λάτρη της μοναξιάς.
«H Τζέν δεν είναι το άτομο που ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είναι. Όλα αυτά που ακούγονται για τη μοναξιά της δεν ισχύουν», είπε ξεκάθαρα.


http://cosmo.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...