Καρυκεύματα: Για διαιτητικά πιάτα - πειρασμό!

Δεν υπάρχει δίαιτα που να μη σας λέει να τρώτε ψητά και βραστά. Είναι λογικό, λοιπόν, όσοι κάνετε δίαιτα ή προσέχετε το βάρος σας να έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Σκεφτείτε τώρα πόσο ελκυστικό γίνεται για τη μύτη και τον ουρανίσκο το ίδιο βραστό πιάτο στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο μοσχοκάρυδο, ένα ξυλάκι κανέλας ή μερικά φυλλαράκια δυόσμου. Πράγματι, η ιδιαίτερη γεύση των καρυκευμάτων μπορεί να μεταμορφώσει τα μονότονα και συχνά άνοστα πιάτα της δίαιτας σε γκουρμέ απολαύσεις.




Irene Homsy- Μουρτζούχου: «τα ρούχα πρέπει να τα φοράς κι όχι να σε φοράνε»

Είναι μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα, εκρηκτικό ταμπεραμέντο, ακέραιο χαρακτήρα και  φινέτσα.
Η Ιρένε Homsy-Μουρτζούχου, σύζυγος του Διευθύνοντα Συμβούλου και προέδρου της Raxevsky , κ. Γιώργου  Μουρτζούχου διαθέτει όλα τα παραπάνω στη σωστή αναλογία και αυτός  ακριβός ο συνδυασμός την καθιστά ιδανική πρέσβειρα του πασίγνωστου ελληνικού brand μόδας.Μιλήσαμε μαζί της για τη μόδα, το στιλ, την σύγχρονη Ελληνίδα, αλλά και το πιο hot πρόσωπο της ελληνικής showbiz, τη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας Raxevksy.







Δουλεύοντας στα χρόνια της ύφεσης

Σίγουρα οι καιροί δεν είναι εύκολοι και δεν βοηθούν στο να νιώθει κανείς ευφορία στη δουλειά του. Ο φόβος, ακόμη κι αν δεν απειλούμαστε άμεσα, υπάρχει γύρω μας, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, το άγχος εντείνεται, οι αμοιβές συρρικνώνονται σε σχέση με τις ανάγκες μας. Η δουλειά κάτω από αυτές τις συνθήκες γίνεται συχνά ένας δύσκολος καθημερινός άθλος. Κι όμως, είμαστε εκεί κάθε πρωί και πρέπει να αντέξουμε, νιώθοντας όσο το δυνατόν καλύτερα…








Ανδρικά μυστικά που (δε) θα ήθελαν να ξέρετε

Κάπου στις αρχές της δεκαετίας των ‘00s ήταν, αν θυμόμαστε καλά, που έκανε την εμφάνισή της μία new age θεωρία, σύμφωνα με την οποία –και κόντρα στους τόνους μελανιού και τις χιλιετίες τηλεοπτικού χρόνου που είχαν σπαταληθεί στο 90s δόγμα «άνδρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη»– οι άνδρες και οι γυναίκες δεν ήταν πια και «τόσο» διαφορετικοί όσο πιστεύαμε.

Kama Sutra και Ταντρικό σεξ: Νομίζατε ότι τα ξέρετε όλα;

Λένε πως οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι εραστές της Ευρώπης –αν όχι του κόσμου. Λένε, επίσης, πως ο λαός μας κάνει σεξ συχνότερα από οποιονδήποτε άλλο (κατά μέσο όρο 138 φορές το χρόνο). Έχοντας κερδίσει, με το σπαθί μας, μια τέτοια πρωτιά, ο πήχης των αποδόσεών μας στο «άθλημα» ανεβαίνει αυτομάτως ψηλότερα. Όμως οι τελευταίες έρευνες του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που θέλουν 8 στους 10 άνδρες να νιώθουν άγχος για τις ερωτικές τους επιδόσεις, δεν είναι διόλου ενθαρρυντικές. 


Πώς να απαλλαγείτε από την Ακμή - Μία καλή λύση για να αφαιρέσετε τις ουλές που προκαλεί η ακμή!

Για τους περισσότερους ανθρώπους τα σημάδια της ακμής  σημαίνουν πιό πολλά από την ίδια την ακμή , γιατί μπορεί να χρειαστούν πολλά χρόνια για να την θεραπεύσουν. Μία κύρια μορφή ακμής είναι η ακμή προσώπου. Οι ουλές είναι στην πραγματικότητα μέρος της διαδικασίας επούλωσης του σώματος. Τα περισσότερα τραύματα οδηγούν σε κάποιο τύπο των ουλών.




Σπιρουλίνα: To φυτό με τη σημαντική διατροφική αξία

H σπιρουλίνα είναι ένα κυανοπράσινο μικροφύκος το οποίο προυπήρχε σε λίμνες με αλκαλικό pH τουλάχιστον 40.000 χρόνια πρίν. Το πράσινο μέρος του περιβλήματός της οφείλεται στη χλωροφύλλη, ενώ το κυανό σε μια πρωτεΐνη που λέγεται φυκοκυανίνη.
Κείμενα της βιβλιογραφίας δείχνουν ότι αποτελούσε βασικό συστατικό της διατροφής των Aζτέκων στο Μεξικό, ενώ σήμερα συνιστά συμπληρωματικό συστατικό της Ιαπωνικής κουζίνας και προσλαμβάνεται και από συμπληρώματα διατροφής.



Αλκοόλ: Ένας ύπουλος φίλος

Είναι αποδεδειγμένο και γενικά αποδεκτό ότι η κατάχρηση του αλκοόλ επιδρά απολύτως αρνητικά στον οργανισμό, ενώ η ήπια κατανάλωσή του μπορεί να είναι, εκτός από ευχάριστη, ακόμη και ωφέλιμη. Νεότερες έρευνες έχουν θέσει όρια σε αυτό που θα αποκαλούσαμε 'κατάχρηση του αλκοόλ'. Τελικά, πότε η ευχαρίστηση μετατρέπεται σε κίνδυνο;

Πινελιές της ανατολής

Μια ανθισμένη ταπετσαρία κάνει την αρχή μιας γοητευτικής συνέχειας, παραδομένης στον απόηχο της Κίνας, όχι όμως και στην πιστή αντιγραφή της αισθητικής της. Το παιχνίδι των συνειρμών καταλήγει πάντοτε ενδιαφέρον και έγκειται σε εσάς να αποδώσετε το κλίμα χωρίς υπερβολές, που πιθανότατα με τον καιρό να σας κουράσουν.
Η χρωματική παλέτα του μαύρου, του γκρι, του λευκού και του μπεζ ενδείκνυται για την περίσταση και μπορεί κάλλιστα να διανθιστεί με ένα-δύο κόκκινα στοιχεία.






Για μπαλκόνια γεμάτα χρώματα

Ας επιλέξουμε μία καλή μέρα με υψηλή θερμοκρασία, άνω των 15 βαθμών, με ηλιοφάνεια και χωρίς βροχή για να πάμε σε κάποιο φυτώριο της περιοχής μας και να ψωνίσουμε μικρά φυτώρια, που θα γεμίσουν με χρώματα και αρώματα το μπαλκόνι μας και θα μας φτιάξουν τη διάθεση. Μία φτηνή πρόταση είναι τα ανοιξιάτικα φυτώρια που κοστίζουν από 1,00 ως 1,50 όπως οι πανσέδες, η βιολέτα, η γαριφαλιά, το κυκλάμινο και το γεράνι.

Sex Toys: Δεν δαγκώνουν!

Μερικά χρόνια πριν η επίσκεψη ενός ζευγαριού σε ένα sex shop θεωρείτο τόσο μεγάλο ταμπού, σα να επιχειρούσε μία γυναίκα να εισέλθει στο Άγιο Όρος. Με τα χρόνια, λίγο τα media λίγο η λεγόμενη popular culture (λαοφιλής κουλτούρα) συνέβαλλαν ώστε τα ερωτικά αξεσουάρ να απενοχοποιηθούν.....


ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ, ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ:

Αγγούρι: Ενυδατώνει το δέρμα.
Πικραμύγδαλο: Το αλεύρι του μαζί με αιθέριο έλαιο, συνιστάται κατά της κακοσμίας των ποδιών και της μασχάλης.
Γλυκάνισο: Σκόνη για τα δόντια (ίσα μέρη σκόνης γλυκάνισου, σκόνης κάρβουνου από ξύλο λεύκης, και από σκόνη γκρίζας κίνας.)
Δάφνη: Το δαφνέλαιο κάνοντάς το μασάζ πριν το λούσιμο απομακρύνει την πιτυρίδα.



Ζέτα Μακρυπούλια: Μου αρέσει να είμαι ο άνδρας της σχέσης

Η Ζέτα Μακρυπούλια μιλώντας μέσα από το ράδιο 9 αναφέρθηκε για το πως θέλει να είναι ο άνδρας στην σχέση και πως είναι η ίδια.
Αναφέρει χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια για τους άνδρες: «Με εντυπωσιάζουν οι άνδρες με θάρρος αλλά όχι θράσος, οι άντρες που έχουν σιγουριά» και συμπλήρωσε: «Οι άνδρες έχετε θάρρος, απλά κάποιες φορές σας κόβονται τα φτερά επειδή οι γυναίκες έχουν αλλάξει στάση απέναντί σας».

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Είμαι βέβαιη ότι έχετε ακούσει κάποιον να μιλάει για το Acai Berry και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα και να καθαρίσετε το σώμα σας, με φυσικό τρόπο.

Το μούρο "Acai" είναι ένα μικρό μούρο που μοιάζει με σταφύλι και πιστεύεται ότι είναι το πιό υγιεινό φρούτο στον πλανήτη.



Σεξ στο νερό: Tips για να (μην) τα κάνετε μούσκεμα

Το σεξ στο νερό δεν είναι τόσο ασφαλές όσο θα πίστευαν οι περισσότεροι, μιας και ο κίνδυνος μολύνσεων (κυρίως για την γυναίκα) είναι μεγάλος. Μην αγχώνεστε όμως, ακολουθώντας ορισμένες βασικές συμβουλές δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα και θα ευχαριστηθείτε και οι δύο την ομορφιά της σεξουαλικής συνεύρεσης στην πισίνα, την θάλασσα ή όπου αλλού τύχει...

Κάντε την παλιά σας κορνίζα μαγνητάκι για το ψυγείο σας

Εκτός από όσες σας τράβηξαν την προσοχή και αγοράσατε για να τις στολίσετε (κάποτε) διαθέτετε και ένα σωρό ακόμα κορνίζες που δεχτήκατε ως (εύκολο) δώρο σε γιορτές, γενέθλια και επετείους.Και μαζί με τις ένα σωρό παρατημένες αυτές κορνίζες σας βρίσκονται και αμέτρητες ξεχασμένες παλιές αλλά και πιο καινούργιες φωτογραφίες καταχωνιασμένες σε συρτάρια, ντουλάπια και κουτιά.









Κατερίνα Λέχου : τα μυστικά της προσωπικής της ζωής

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Το Νησί»,αποκάλυψε μερικά προσωπικά της μυστικά στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
1. Δεν της αρέσει να μαγειρεύει, αλλά να της μαγειρεύουν.
2. Έχει 8 ανίψια. Όπως λέει είναι ασυνεπής. Ξεχνάει γενέθλια και γιορτές αλλά είναι αληθινή και ειλικρινής μαζί τους.




Teenage: Πες το με ένα φιλί!

Μιλάς, χαμογελάς, τα σουφρώνεις... Με τα χείλη σου επικοινωνείς και τραβούν πάνω τους τα βλέμματα και την προσοχή. Η απαραίτητη φροντίδα θα τα διατηρήσει υγιή, θα τα προστατέψει από τη φθορά του χρόνου, ενώ το κατάλληλο μακιγιάζ θα τα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και ετοιμάσου να χαρίσεις απλόχερα τα φιλιά σου! 










17 λόγοι που το σεξ κάνει καλό στην υγεία

Το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μερικές σύντομες στιγμές ευχαρίστησης, αφού όλα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι το καλύτερο φάρμακο, χαρίζοντας υγεία και μακροζωία. Ανακαλύψτε 17 (επιπλέον) λόγους για να επισκέπτεστε πιο συχνά την κρεβατοκάμαρά σας.

Η επέλαση της παχυσαρκίας

Σε παγκόσμιο πρόβλημα αναδεικνύεται η παχυσαρκία, η οποία έχει διπλασιαστεί μέσα σε τρεις δεκαετίες με αποτέλεσμα οι παχύσαρκοι ενήλικοι να φτάνουν τα 500 εκατομμύρια.
Ένας άνθρωπος θεωρείται υπέρβαρος όταν έχει Δείκτη Μάζας Σώματος (ΒΜΙ) πάνω από 25 και παχύσαρκος όταν ο δείκτης φτάνει το 3Ο. Οι περιπτώσεις πάνω από 35 θεωρούνται περιπτώσεις οξείας παχυσαρκίας.




Βάψιμο αναλλοίωτο για ώρες!

Βάφεστε τέλεια αλλά μετά από μια δύο ώρες πρέπει να τρέχετε για να βρείτε καθρέπτη να ανανεώσετε το ρουζ σας...Οι σκιές, το κραγιόν και το ρουζ είναι τα προϊόντα που αλλοιώνονται πιο εύκολα....

Αρχικά 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε το βάψιμο σας θυμηθείτε σε καθαρό πρόσωπο να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα και να περιμένετε να την απορροφήσει το δέρμα σας.










Φοβίες: Αντιμετωπίζοντας όσα μας τρομάζουν

«Ένας φίλος μου φοβάται την φωτιά». «Ξέρω κάποιον που φοβάται να μπει σε ασανσέρ και ανεβαίνει στον 6ο με τα πόδια κάθε μέρα». «Μια φίλη φοβάται να καταπιεί χάπια». Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις που εξελίχθηκαν σε ενδιαφέρουσα συζήτηση στα γραφεία του in2life, αποφασίσουμε να ερευνήσουμε ένα θέμα, που απ’ ό,τι φαίνεται απασχολεί και βασανίζει πολύ κόσμο: τις φοβίες.

Διαμαντάκια και γκλίτερ κλωστές για τα μαλλιά!

Στην πρόσφατη φωτογραφία της Beyonce μπορείτε να παρατηρήσετε ότι στα μαλλιά της υπάρχουν κάτι σαν λεπτές κλωστές που λαμπυρίζουν!

Αυτό είναι ένα από τα 2 τελευταία trends μαλλιών που κυριαρχούν στην Αμερική και ονομάζεται Bling Strands!

Μοιάζουν σαν λεπτές χρωματιστές ανταύγειες αλλά είναι ένα υλικό σαν κλωστή, που απλά δένετε κοντά στην ρίζα πάνω σε μικρές τούφες μαλλιών με ένα μικρό κόμπο.










Μακιγιάζ: Για golden girls μόνο!

Στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, τα πάντα υποτάσσονται στη λαμπερή ατμόσφαιρα: το εξωτερικό περιβάλλον, οι απαιτήσεις της μόδας, οι ενδυματολογικές μας επιλογές, η διάθεση και, φυσικά, το μακιγιάζ μας. Φέτος, η πινελιά που θα κάνει τη διαφορά και θα αναδείξει τις εμφανίσεις σας είναι... χρυσή, είτε θέλετε απλώς να φωτίσετε το πρόσωπό σας είτε να αποκαλύψετε την ντίβα που κρύβεται μέσα σας! 












Υποχόνδριοι: Στο μυαλό των κατά φαντασίαν ασθενών

Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα θέμα που δεν αφορά πολλούς ανθρώπους, κάνετε λάθος. Το διαπιστώσαμε όταν έπεσαν στα χέρια μας οι αριθμοί στατιστικών, που αποκαλύπτουν ότι περίπου ένας στους δέκα ασθενείς που πηγαίνουν στον γιατρό για να εξεταστούν είναι υποχόνδριοι. Πρόκειται για ασθένεια; Από πού πηγάζει το πρόβλημα;


Ροχαλητό: Ένα ενοχλητικό σύπτωμα κατά τον ύπνο, που δεν είναι πάντα αθώο

Στο φυσιολογικό άτομο, η αναπνοή σε όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου είναι ομαλή και αθόρυβη. Η ύπαρξη «σφυριγμάτων» ή ήχων με τη μορφή του ροχαλητού, προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα, τόσο στα άτομα που ροχαλίζουν όσο και στις οικογένειές τους.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ: Στο χειρουργείο λόγω... κάψας!


Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τζούλια Αλεξανδράτου, σύμφωνα με το gossip-tv.gr. Τώρα μια μετεγχειρητική επιπλοκή ήταν εκείνη που την έβαλε πάλι στο χειρουργικό κρεβάτι. Πριν δυο εβδομάδες, η Τζούλια Αλεξανδράτου πέρασε την πύλη γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου με. έντονους πόνους στο στήθος χωρίς να γνωρίζει από τι προέρχονται. 



Τι να "ΜΗΝ" κάνετε στην διακόσμηση

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες βιβλία και περιοδικά που μας κατευθύνουν στο τι να κάνουμε για να δημιουργήσουμε ζεστούς και φιλόξενους χώρους στο σπίτι μας, σπανίως βρίσκουμε πληροφορίες για το τι να αποφύγουμε όταν ασχολούμαστε με την διακόσμηση των χώρων μας.

Χρώμα μαλλιών. Οι τάσεις για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2011.

Παρατηρείται ,τουλάχιστον στατιστικά,
ότι μια γυναίκα συνήθως αποφασίζει να κάνει αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, αρχές Φθινοπώρου ή αρχές της Άνοιξης!



Αν πήρες λοιπόν την απόφαση να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου,

τότε θα σε ενδιαφέρουν σίγουρα, τα παρακάτω!













Νανά Καραγιάννη: πώς νίκησε την ανορεξία

H οικογένεια και ο σύζυγός της είναι πολύ ευτυχισμένοι αυτή την περίοδο. Ο εφιάλτης της νευρικής ανορεξίας αποτελεί παρελθόν για τη Νανά Καραγιάννη. Όσοι την έχουν δει τον τελευταίο καιρό απορούν πραγματικά με την εικόνα της.
Φρέσκια, λαμπερή και με πολλά κιλά παραπάνω, σχεδόν όπως την είχαμε γνωρίσει σία πρώτα βήματα της στον τηλεοπτικό φακό πριν από χρόνια στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα.








Πώς να απαλλαγείτε από τα κίτρινα δόντια και να έχετε ένα πιό λαμπερό χαμόγελο!

Αν ρίξετε μια ματιά στα άτομα γύρω σας, θα διαπιστώσετε ότι πολλοί από αυτούς έχουν κίτρινα δόντια. Τόσο που μπορείτε να τους ξεχωρίσετε από το πλήθος και να είναι λίγοι αυτοί που ξεχωρίζουν από το πλήθος.
Αυτά που κάνουν τα δόντια σας κίτρινα είναι κυρίως το κάπνισμα, το αλκοόλ, καθώς και διάφορα τρόφιμα τα οποία έχουν στερήσει από τα δόντια σας τη τους φυσική λευκότητα.Έτσι, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να απέχετε από το κάπνισμα και να περιορίσετε την κατανάλωση αλκοόλ. Επιπλέον, θα πρέπει:




Η Elle Basey μας πάει στον παράδεισο...

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Η συμβουλή ομορφιάς της ημέρας!!

Από τη στιγμή της γέννησης το ανθρώπινο σώμα έρχεται σε επαφή με διάφορους βλαπτικούς παράγοντες, όπως τοξίνες, χημικά, ρύπανση, συντηρητικά στις τροφές, ακτινοβολία που προκαλούν βλάβη στα βασικά δομικά στοιχεία του οργανισμού, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται ασταθή. Αυτά με την σειρά τους αποσταθεροποιούν γειτονικά τους μόρια και αυτό το φαινόμενο ως αλυσιδωτή αντίδραση επηρεάζει μια ευρύτερη περιοχή μέσα στο σώμα. 



Μικροί χώροι: Μεγάλοι… στο μάτι

Οι τεράστιοι χώροι δείχνουν κατά κανόνα ψυχροί και αφιλόξενοι, μαζεύονται δύσκολα και αντενδείκνυνται για τεμπέληδες, που κουράζονται στην προοπτική να περπατήσουν όλη αυτή την απόσταση από το σαλόνι στην κουζίνα, για να ξαναγεμίσουν την κούπα του καφέ που άδειασε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...