Τ ’άστρα σου μαρτυρούν αν είναι ο ένας & μοναδικός

Μπορεί να νομίζεις ότι βρήκες την αγάπη της ζωής σου, τον ένα και μοναδικό όμως και πάλι σε τρώει η αγωνία του αν είναι έτσι. Και εδώ τ' άστρα έρχονται να σου ανοίξουν τα μάτια και να σε βοηθήσουν να καταλάβεις. Διάβασε παρακάτω και μάθε ακριβώς ποιος είναι ο άντρας που έχεις απέναντι σου αρκεί να ξέρεις το ζώδιο του!

Αυνανισµός

«Είσοδος ελεύθερη»
Το πιο «ασφαλές σεξ» αποτελεί για ολοένα και περισσότερους µια φυσιολογική διαδικασία παρά ταµπού. Τι προσφέρει ο αυνανισµός και ποια είναι τα όριά του;

Το ήξερες; 20 αποκαλύψεις για το σεξ

Η λέξη sex καταγράφτηκε για πρώτη φορά το 1382...
Η συχνότερη τοποθεσία των ενηλίκων για σεξ είναι η κρεβατοκάμαρα ενώ στο Νο2 βρίσκεται το αυτοκίνητο.Ο σεξο-τουρισμός είναι γεγονός. Και οι γυναίκες όμως τον..προτιμούν.

Δεν είμαι gay, απλά δε σε θέλω πια!!

Η μανία σας να μεταφράζετε την απόρριψη σε ομοφυλοφιλία είναι απλά αστεία.
Μάλλον είναι κάποια κοινή τακτική εκδίκησης, που έχετε στήσει μεταξύ σας συνωμοτικά οι γυναίκες, και όταν κάποιος σας απορρίψει μπαίνει κατευθείαν στη λίστα των ομοφυλοφίλων.

Το πιο ακριβό παπούτσι στον κόσμο

Τα πέδιλα που δημιούργησε ο Οίκος House of Borgezie είναι φτιαγμένα από μασίφ χρυσό ή πλατίνα και στολισμένα με 2.200 διαμάντια συνολικού βάρους 30 καρατίων και κοστίζουν 140.000 λίρες Αγγλίας (σχεδόν 160.000 ευρώ).

Χόλλυγουντ στο Costa Navarino ;

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν μία τρίτη και τελική συνέχεια της ταινίας SEX AND THE CITY να γυρίζεται στην Ελλάδα είτε το Σεπτέμβριο του 2011 είτε το Μάιο του 2012 και μάλιστα στο περίφημο COSTA NAVARINO.

Με 18χρονο η Ντέλτα Γκούντρεμ

Θυμάστε μια τραγουδίστρια ονόματι Delta Goodrem; E, είναι 26 χρονών και "βγαίνει" με τον 18χρονο Νικ Τζόνας.!!!
Η 26χρονη τραγουδίστρια που δεν έχει απασχολήσει και ιδιαίτερα τα μίντια με την καλλιτεχνική της πρόοδο, εν τούτοις έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, μετά το δεσμό της με τον 18χρονο καλλιτέχνη Νικ Τζόνας.

Μέθοδοι αποτρίχωσης με λέιζερ

Η απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με τη χρήση λέιζερ
έχει δοκιμαστεί με τρεις διαφορετικές μεθόδους. Καταρχήν μέσω της μηχανικής καταστροφής η οποία προκαλείται από την ταχεία διάδοση του θερμικού κλίματος.


Απόδραση τώρα!

Φύγετε ένα Σαββατοκύριακο οι δυο σας! Μπορείτε!

Οι υποχρεώσεις πολλές, η κούραση μεγάλη, το άγχος, η πίεση… Όλα αυτά κάνουν κακό στην ψυχολογία του καθενός και κατά συνέπεια στη σχέση. Χρειαζόσαστε ένα διάλειμμα.

Τα Αξεσουάρ στα H&M Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2011

Τα αξεσουάρ (κοσμήματα,παπούτσια,ζώνες, μαντήλια και τσάντες) σε μια εμφάνιση παίζουν σημαντικό ρόλο!
Καμιά φορά μάλιστα και καθοριστικό,αφού το ίδιο σύνολο μπορεί να αλλάξει τελείως ύφος αν προσθέτουμε διαφορετικά αξεσουάρ κάθε φορά!

Στα καταστήματα H&M θα βρεις ποικιλία αξεσουάρ, με τα οποία θα μπορείς να κάνεις διάφορους συνδυασμούς και να δώσεις το προσωπικό σου ύφος και στυλ στην εμφάνιση σου!

Δες τι σου προτείνουν τα H&M  και η τελική έμπνευση είναι πάντα δική σου!

Αποτρίχωση στο σπίτι


Αποτρίχωση στο σπίτι

Επιλέξτε τον τρόπο που ταιριάζει στο δικό σας τύπο επιδερµίδας και στις ανάγκες σας.
Ξυραφιά Πρόκειται για την πιο γρήγορη και εύκολη λύση και ενδείκνυται ιδιαίτερα για την περιοχή των ποδιών και της µασχάλης.

Ανακαλύφθηκε γονίδιο "διακόπτης ελέγχου" της παχυσαρκίας

Γονίδιο που συνδέεται με το διαβήτη και τη χοληστερίνη και το οποίο αποτελεί “διακόπτη ελέγχου”, που ρυθμίζει άλλα γονίδια του λίπους στο σώμα, και εκτιμάται πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη νέων θεραπειών για την παχυσαρκία, ανακάλυψε διεθνής επιστημονική ομάδα, στην οποία συμμετέχουν και Έλληνες επιστήμονες.

Τίλντα Σουίντον: “Το μητρικό ένστικτο είναι ένας μύθος"

“Σόκαρε” τις Κάννες η ηθοποιός Τίλντα Σουίντον, μητέρα δύο παιδιών, η οποία είπε ότι η εικόνα της “μόλις γέννησα” μητέρας με τα λουλούδια στο νοσοκομείο και τη χαρά στο πρόσωπο της είναι απλώς ένας μύθος.

Giorgio Armani: H Συλλεκτική Καλοκαιρινή Συλλογή Make Up

Με πρωταγωνίστρια φυσικά την Megan Fox, o οίκος Giorgio Armani παρουσιάζει τη νέα συλλεκτική του συλλογή make up για το καλοκαίρι 2011.

Πως θα συνδυάσετε τα floral ρούχα και αξεσουάρ

 Είναι γεγονός, κάθε άνοιξη οι σχεδιαστές θυμούνται τα floral prints. Όμως, δεν τους αδικούμε, είναι τα μοτίβα που εγγυώνται φρεσκάδα και ανανέωση μετά από ένα μουντό χειμώνα.

Υπογονιμότητα: Αιτίες, διάγνωση και λύσεις

Οι θεωρίες και οι λαϊκές σοφίες περί του «τις πταίει» ως προς το θέμα της υπογονιμότητας ή ακόμα και της στειρότητας δίνουν και παίρνουν ακόμα και στις σημερινές -υποτίθεται- προοδευτικές κοινωνίες και παρόλο που η επιστήμη έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει θαύματα.

Φταίει η τύχη μου...

Όταν μια γυναίκα μένει μόνη της για μεγάλο χρονικό διάστημα αρχίζει να αναρωτιέται τι μπορεί να κάνει λάθος και να της έχει κοστίσει τη μοναξιά της. Το ερώτημα αυτό απασχολεί όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Απλά, γύρω στην ηλικία των 35 γίνεται όλο και πιο έντονο, γιατί συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος περνάει γρήγορα…πολύ γρήγορα.

Σε κίνδυνο η γυναίκα της πόλης

Οι Ελληνίδες που ζουν σε μεγάλες πόλεις κινδυνεύουν περισσότερο από τον καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, σύμφωνα με νέα έρευνα. Άγνωστη λέξη η πρόληψη σε σύγκριση με την ΕΕ
Στις γυναίκες που ζουν σε αστικές περιοχές της χώρας μας εντοπίζεται συχνότερα ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), που ενοχοποιείται για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Λένα Αρώνη Απέναντι από τη Μενεγάκη και τη Σκορδά!

Η Λένα Αρώνη μίλησε στο «TV Έθνος» αποκαλύπτοντας τα σχέδια της για το νέο πρωινό της ΕΤ1και τον ανταγωνισμό στη συγκεκριμένη ζώνη.

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή με τίτλο «Γυναίκες», η Λένα Αρώνη δήλωσε: «Είναι η πρωινή ζώνη που μου είχε ανατεθεί από πέρυσι το καλοκαίρι. Πρόκειται για εκπομπή που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από την αρχή της περσινής σεζόν».

Βόλτα στο ηλιοβασίλεμα

Το καλοκαίρι κάτι συμβαίνει μέσα μας και ξυπνάει ο ρομαντισμός.

Τα ελληνικά νησιά, η φύση, σε παρασύρουν και θέλεις δεν θέλεις ξυπνάει το συναίσθημα.

Ενυδάτωση τώρα!

Οπως τα λουλούδια και τα φυτά, το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερο νερό.

Γι’ αυτό προσθέστε στο νεσεσέρ σας τις κατάλληλες κρέμες και «ποτίστε» το δέρμα σας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να δείχνει λαμπερό και υγιές!

Επέστρεψε η καμπάνα

Όχι στα παντελόνια αυτή τη φορά αλλά στα σακάκια και τις μπλούζες.
Από την στιγμή που το μποέμ hippy στυλ επέστρεψε, θα πρέπει ξαναθυμηθείτε τις καμπάνες που φοράγατε στο γυμνάσιο, μόνο που αυτή τη φορά μιλάμε για μεσάτε, ψηλοκάβαλα παντελόνι που θα φορεθούν με ψηλέ wedges ώστε το πόδι σας να καταφέρνει να δείχνει αδύνατο και ψηλό ακόμα και μέσα από μία καμπάνα.

Ντοκιμαντέρ για τον θάνατο της Νταιάνα πάει στις Κάννες....

Μια σοκαριστική παπαράτσι φωτογραφία από το δυστύχημα της Πριγκίπισσας Diana στους δρόμους του Παρισιού, αναμένεται να βγει για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας σε ένα ντοκιμαντέρ που αφηγείται τα τρομερά γεγονότα εκείνης της νύχτας.

Η καπελαδούρα της Βεατρίκης στον πλειστηριασμό

Βασιλικός γάμος δίχως καπέλα, δεν ήταν δυνατόν να γίνει! Και μπορείς στις 29 Απριλίου να ασχοληθήκαμε με το νυφικό της Κάθριν και τη στολή του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τις επόμενες ημέρες την παράσταση να έκλεψε λίγο, η αδερφή της νύφης Πίπα, άντε και η εγκυμονούσα Βικτόρια Μπέκαμ, όμως η μεγάλη πρωταγωνίστρια του γάμου ήταν άλλη τελικά.

Πρόταση αγοράς από το Fashion e-Shop




Μια καλή προσφορά που σας προτείνουμε σήμερα είναι το τοπ με δαντέλα στη μέση και πέτρες - Ζέβρα μόνο με 26 €


Το μοντέρνο τοπ, που είναι η σημερινή
μας επιλογή για έξυπνη αγορά, είναι τελευταία λέξη της μόδας, εκτός από
το animal print έχει και μαύρη δαντέλα στη μέση. 




Ιδιαίτερες μπομπονιέρες για Ιδιαίτερες στιγμές!!

Το e-mpomponiera.gr είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα που έρχεται να καλύψει ένα κενό στο ελληνικό διαδίκτυο και να διευκολύνει τη μέλλουσα νύφη, αλλά και τους γονείς κατά τη χρονοβόρα διαδικασία της αναζήτησης μπομπονιέρων γάμου, αρραβώνα και βάπτισης. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε δεκάδες σχέδια σε μπομπονιέρες γάμου, αρραβώνα και βάπτισης μέσα από έναν κατάλογο προϊόντων που διαρκώς επεκτείνεται με νέα σχέδια και πρωτότυπες ιδέες. Η διαδικασία είναι απλή: Όταν καταλήξετε στο σχέδιο της αρεσκείας σας, μπορείτε να παραγγείλετε τον αριθμό μπομπονιέρων που επιθυμείτε, είτε ένα τεμάχιο για δείγμα, και να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι μπομπονιέρες θα έρθουν κατάλληλα συσκευασμένες στο σπίτι σας μέσα σε λίγες μέρες. Το e-mpomponiera στήθηκε με γνώμονα την 100% ικανοποίηση και εξυπηρέτηση του πελάτη που επιβραβεύεται ήδη με τη σημαντική απήχηση που έχει από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του.

Ινές ντε λα Φρεσάνζ: σκορπάει γοητεία στις Κάννες


Ines de la Fressange (Ινές ντε λα Φρεσάνζ): το fashion icon με το ξεχωριστό στυλ και την απαράμιλλη κομψότητα βρίσκεται τις ημέρες αυτές στις Κάννες, δηλαδή στο φυσικό του περιβάλλον.
Εκεί που χτυπά η καρδιά του κινηματογράφου, της ομορφιάς και του στυλ, η Ινές ξεχωρίζει και σκορπά γοητεία.

Η μόδα περνάει από... το στομάχι

Η La Pasteria χαρίζει ιταλικές επώνυμες τσάντες

Έναν παραπάνω λόγο δίνει η La Pasteria στο γυναικείο φύλο για να επισκεφτεί ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια ιταλικής κουζίνας και να απολαύσει τα λαχταριστά πιάτα την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου διοργανώνοντας την πρώτη εβδομάδα «Designer Bags».

Open kitchen Διευρύνοντας τα όρια

Aπό την αρχαιότητα έως σήμερα η κουζίνα λειτουργεί ως «ψυχή» του ζωτικού χώρου κάθε κατοικίας, ενώ συγχρόνως εξυπηρετεί πολλές διαφορετικές ανάγκες. Aνακαλύψτε τη «διευρυμένη» εκδοχή της και ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία.

Η διακόσμηση του μπάνιου: βασικά tips για να μην ... πνιγείτε

Η διακόσμηση του μπάνιου είναι μια ξεχωριστή υπόθεση για τον καθένα από εμάς. Διαφέρει ανάλογα με το γούστο, την ψυχολογία και τον χαρακτήρα του. Για μερικούς ο χώρος του μπάνιου είναι ένας ακόμα χώρος στο σπίτι, για άλλους είναι ένα μέρος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς από το στρες της καθημερινότητας. 

Το τέλειο ρουζ


Το τέλειο ρουζ

Διαλέξτε την κατάλληλη απόχρωση ρουζ για τα μαγουλά σας, έτσι ώστε η όψη του προσώπου σας, να μην δείχνει κουρασμένη.

Γαστρικοί δακτύλιοι της φύσης: Δίαιτα με ιδιαίτερες τροφές

Ποιος είπε πως χρειάζεται χειρουργείο για να «δέσει» κανείς το στομάχι του; Η φύση δίνει ξανά τη λύση, με τις τροφές που γίνονται τρόπον τινά «γαστρικός δακτύλιος» βοηθώντας στο αδυνάτισμα. Μήλα, φύκια, ακόμα και η κανέλλα μπορούν να λειτουργήσουν ως γαστρικοί δακτύλιοι της φύσης!

To laptop γίνεται επέκταση των νυχιών σας

Η Opi και η Dell, κάνουν το laptop αξεσουάρ.
Πως σας φαίνεται η ιδέα να ταιριάξετε το χρώμα των νυχιών σας με το laptop σας; Μπορείτε!

Ναόμι, όπως λέμε έργο τέχνης

Η Ναόμι Κάμπελ υπήρξε super model από τα 15, και σήμερα λίγες μέρες πριν κλείσει τα 41 της χρόνια, είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

Το μοντέλο εμφανίστηκε στο σόου Ρώσου σχεδιαστή και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο σώμα της.

Πώς να τα ξαναβρείς με την κολλητή σου

Αυτό που πάντοτε φοβόσουν συνέβη. Τσακώθηκες με την φίλη που άλλοτε αποκαλούσες αδελφή ψυχή σου. Πάνω στον καυγά ανταλλάξατε βαριές κουβέντες που ακόμη θυμάσαι με θλίψη. Αναρωτιέσαι γιατί τα πράγματα πήραν αυτήν την τροπή ενώ δεν θυμάσαι καν την αρχική αιτία του καυγά.

Mε παρελθόν και μέλλον

Aπό το 1978 το εργαστήρι του Aνέστη Mόσχου ειδικεύεται στα αυθεντικά φωτιστικά-αντίκες της περιόδου 1800-1940, εποχής Art Nouveau και Art Deco, στις λάμπες λαδιού, πετρελαίου, φωταερίου και ηλεκτρισμού,....

Μακιγιάζ Με Χρώμα

Η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν χρώμα. Από το απαλό ροζ που βάζεις στα μάγουλα μέχρι το στιλ 60s που «προστάζει» τα smoky eyes. Η φιλοσοφία του φετινού καλοκαιρινού μακιγιάζ είναι απλή. Όσο πιο πολύ χρώμα, τόσο το καλύτερο!

Δείτε τα σημαντικότερα beauty trends.

Για πάντα νέες

Το να έχει μία γυναίκα «νεανικό στιλ» δε σημαίνει μόνο να ακολουθεί τη μόδα και να γνωρίζει τις νέες τάσεις, αλλά και να σφίζει από υγεία. Με μερικές απλές κινήσεις, τις οποίες πρέπει να υιοθετήσετε εφ’ όρου ζωής, το να δείχνετε και να νιώθετε μία δεκαετία μικρότερη από την πραγματική σας ηλικία, είναι εφικτό.

DENTAL face lift «οδοντικό lifting αντιγήρανσης»

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε.
Tι είναι: Πρόκειται για μια επέμβαση αισθητικής οδοντιατρικής η οποία στηρίζεται στο νέο σχεδιασμό του χαμόγελου ενός υποψήφιου, με στόχο την πρόληψη ή την αντιμετώπιση των φυσικών αλλαγών που υφίστανται τόσο το πρόσωπο, όσο και τα δόντια που το στηρίζουν από το γήρας.

Πόσο καιρό χρειάστηκε η Mila Kunis για να ξαναπάρει τα κιλά που έχασε για το Μαύρο Κύκνο;

H star του Hollywood παχαίνει όπως κάθε κανονική γυναίκα και το παραδέχεται.
Ο Μαύρος Κύκνος ήταν μία πολύ σκληρή ταινία για τους ηθοποιούς, δεδομένου ότι εκτός από τις συνήθεις ερμηνευτικές απαιτήσεις οι ηθοποιοί έπρεπε να κάνουν εξαντλητική δίαιτα για να αποκτήσουν σώμα μπαλαρίνας.

«Είμαι υπερήφανη που δεν έχω πάει σε πλαστικό»

Στην καταγωγή της αποδίδει η Πενέλοπε την καλή σχέση που έχει με το χρόνο

Υπερήφανη για το γεγονός ότι δεν έχει καταφύγει μέχρι στιγμής σε πλαστικό χειρουργό σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της στο Χόλυγουντ, δηλώνει η Πενέλοπε Κρουζ.

Nouvelle Maison

ΤΟ MAISON MARTIN MARGIELA ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΑΛΟΝΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟ

Χαμομήλι αγνό και θαυματουργό!

Πασίγνωστο και αγαπητό ήδη από τα αρχαία χρόνια για τις πάμπολλες θεραπευτικές του ιδιότητες και το πλήθος των ευεργετικών συστατικών του, το χαμομήλι το ευγενές, (Chamaemelum Nobile όπως είναι η επιστημονική του ονομασία), θεωρείται φίλος των μωρών και των ηλικιωμένων αλλά και όσων πάσχουν από ευσυγκινησία, θλίψη, άγχος, υπερένταση, αϋπνία.

"Εκεί που καίγομαι": όσα θες μα δεν ζητάς

Υπάρχουν πράγματα τα οποία καίγεσαι να δοκιμάσεις στο σεξ, κι όμως κουράγιο δεν βρήκες να τα ζητήσεις από τους εκάστοτε παρτενέρ σου. Υπάρχουν κινήσεις σεξουαλικές που ο καλός σου στις προσφέρει μια φορά στο τόσο κι δεν τολμάς να του πεις πως θέλεις λίγο παραπάνω. Οι περιστροφές έφτασαν στο τέλος τους! Μάθε πώς θα ζητάς αυτά για τα οποία καίγεσαι να σου κάνουν στο σεξ, ΤΩΡΑ!

Πώς να ανακαλύψετε το περιβόητο.. σημείο G!!

Έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια από τότε που ο γερμανός γυναικολόγος Ερνστ Γκρένφενμπεργκ εξέφρασε τις πρώτες υποψίες για την ύπαρξη του… περιβόητου σημείου G.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...