Σεξ στη θάλασσα; Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα

Σεξ στη θάλασσα; Δεν νομίζω. Ωραίο ακούγεται, αλλά τελικά δεν είναι και τόσο!
Ξέρω, ξέρω! Είναι ο ήλιος, είναι το καλοκαίρι, είναι οι διακοπές, η διάθεση που αλλάζει, η ερωτική επιθυμία που αυξάνεται, το τοπίο, η ερημική παραλία, ο έρωτας... Ωραία όλα αυτά, δεν λέω. Ωραία και η ιδέα για σεξ μέσα στη θάλασσα. Έχει τα υπέρ του. Τα κατά του όμως είναι αν όχι περισσότερα, σίγουρα ισχυρότερα.

Σοβαρή σχέση ή εφήμερη περιπέτεια;

Τον γνώρισες εδώ και λίγο καιρό και από τότε είσαστε αχώριστοι. Οι φίλες σου κρέμονται από τα χείλη σου για περισσότερες λεπτομέρειες κι εσύ όταν ξεκινάς να μιλάς γι' αυτόν... απλά δεν ξέρεις τι ακριβώς να πεις.

Το βέλο είναι υπέροχο!!

Υπάρχει κάτι όμορφο στο βέλο..κάτι μυστηριώδες,με πάθος...Αν και δεν είμαι σίγουρη,τι ακριβώς είναι,στις παρακάτω φωτογραφίες,νομίζω οτι θα δείτε τι ενοοώ...

Οι γυναίκες και τα... παπούτσια!

Το γνωστό άσμα που τραγουδούσε η Marilyn Monroe “diamonds are a girls best friend” θα μπορούσε σήμερα να αλλάξει σε... “shoes are a girls best friend”.

Φυσικό make up

Για να έχεις τέλειο natural look πρέπει το μακιγιάζ να παραμείνει σε φυσικούς και απαλούς τόνους.
Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες, έχοντας επιτύχει λάμψη στο δέρμα σου και εξασφαλίζοντας τη σωστή βάση, ήρθε η ώρα να «χρωματίσεις» το look σου.

Ρομαντικο μακιγιάζ

Ακολουθήστε ένα προς ένα τα βήματα και εντυπωσιάστε τους όλους...
Πρώτο ραντεβού; Επέτειος; Θέλετε κάτι φίνο, που να σας γλυκαίνει χωρίς έντονους τόνους και γραμμές;


Μαγικά κόλπα για τα καλλυντικά σας

  1. Θέλετε να δώσετε χρώμα σε μία διάφανη πούδρα; Αφού την φορέσετε περάστε το πινέλο από μία παλέτα σκιών με ροζ χρώματα. 

Φορέματα Toi&Moi: Νέες Αφίξεις στην Καλοκαιρινή Συλλογή!

Συνεχίζουμε τη λίστα με τα φορέματα της Toi&Moi για αυτό το καλοκαίρι!

Το γνωστό brand ανανεώνει τη συλλογή του με νέα φορέματα σε όμορφους καλοκαιρινούς χρωματισμούς.

Πριν λοιπόν κάνεις την επόμενη αγορά σου, ενημερώσου για τα νέα σχέδια που θα σου χαρίσουν κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Τελευταίες πινελιές ομορφιάς πριν την παραλία

Λίγες μόνο ημέρες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές φροντίζουμε την επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα άκρα μας για να μας βρει το φετινό καλοκαίρι πιο όμορφες από ποτέ.

Ομορφιά - Το Tip της ημέρας

Δεν έχεις αντηλιακό spray μαλλιών; Πάρε μαζί την μάσκα σου!

Όλες οι " χαριτωμένες " προσφορές ,είναι στο Pretty Offers

Το prettyoffers.com είναι ένα site στον οποίο ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει υπηρεσίες και προϊόντα αισθητικής που θα μπορεί να τα αγοράσει σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές. Έτσι στo prettyoffers.com εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο.
To prettyoffers.com χάρη σε εσάς καθημερινά διαπραγματεύεται μεγάλες εκπτώσεις, μέχρι και 90% σε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς, όπως θεραπείες, spa, μακιγιάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ και ότι άλλο έχει να κάνει με την ομορφιά.Κάντε κλικ εδώ ,και δείτε ο,τι νέο υπάρχει...

White Smile: Mία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών

Το White Smile™ είναι μία μοναδική μέθοδος λεύκανσης δοντιών, η οποία έχει λευκάνει τα χαμόγελα χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών. Η μοναδική του φόρμουλα από φυσικά συστατικά αναδεικνύει το φυσικό λευκό των δοντιών σας καί σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε λευκά και αστραφτερά δόντια στην άνεση του σπιτιού σας. Το στυλό λεύκανσης White Smile είναι εύκολο καί άνετο για χρήση. Τα αποτελέσματα που σας δίνει το White Smile είναι τόσο καλά όσο και αυτά που θα σας έδινε μία επίσκεψη σε κάποιο ειδικό. Ωστόσο το White Smile είναι 5 φορές φθηνότερο από μία επίσκεψη στον οδοντίατρο.

Η νέα κολεξιόν της Stella McCartney!

Την συλλογή Stella McCartney Resort 2012, παρουσίασε η γνωστή σχεδιάστρια πριν λίγες μέρες στο Manhattan σε μια εκδήλωση ήταν γεμάτη στυλ και διάσημους καλεσμένους.

Sexy χείλη εδώ και τώρα

Το πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου είναι χωρίς αμφιβολία τα πολλά υποσχόμενα χείλη σου! Τι γίνεται όμως αν απέχουν κατά πολύ από τα σαρκώδη χείλη αλά Αντζελίνα που θα ήθελες να έχεις και σε αντίθεση κάθε μέρα αντικρίζεις στον καθρέφτη 2 λεπτές γραμμές;
Η μήπως τα χείλη σου έχουν καταλάβει το μισό σου πρόσωπο; Μάθε τα μυστικά για τέλεια χείλη και όλοι θα είναι μαγεμένοι από όσα λες!


Περιποίηση ποδιών: Σέξι κάτω άκρα!


Το καλοκαίρι μας αρέσει να επιδεικνύουμε το όμορφο και περιποιημένο πεντικούρ μας. Τι πρέπει να ξέρεις όμως για να έχεις πάντα όμορφα πόδια;
Τα πόδια μας ταλαιπωρούνται εξαιρετικά από τη στιγμή που κάνουμε κατά μέσον όρο 4.000 με 5.000 βήματα την ημέρα.


H Tamara Mellon δίνει tips για τα τέλεια καλοκαιρινά παπούτσια

Τα κομμάτια- μπαλαντέρ
Υπάρχουν κάποια διαχρονικά κομμάτια-κλειδιά, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της, κάποια που λανσάρονται κάθε καλοκαίρι και ταιριάζουν τέλεια με πληθώρα εμφανίσεων.

Το βάρος περνάει απ’ το μυαλό

Κάνεις και ξανακάνεις δίαιτα, αλλά δυστυχώς ακόμα είσαι μακριά από τη στιγμή που θα αποκαλέσεις τον εαυτό σου «αδύνατο». Τι λένε πάνω σ’ αυτό οι μελέτες;

Πάμε για μπάνιο; Θα αδυνατίσουμε κιόλας. Δες πώς!

Καλοκαιρινές διακοπές σημαίνει όλη μέρα στην παραλία! Γιατί να μην το εκμετεαλευτείς για την πιο δροσερή και διασκεδαστική γυμναστική που έκανες ποτέ; Η γυμνάστρια Γωγώ Φυντικάκη εξηγεί πως θα κάνεις σωστά κολύμπι για να έχεις τα επιθυμητά αποτλέσματα.

Μια κοινή γλώσσα επικοινωνίας

Η Deborah Cameron εκθέτει μερικές από τις εσφαλμένες αντιλήψεις όσον αφορά στους διαφορετικούς τρόπους που οι γυναίκες και οι άντρες χρησιμοποιούν τη γλώσσα.

Baci Milano

Must για κομψό, καλοκαιρινό art de la table

Κάνοντας μια βόλτα στο notoshome στο Golden Hall ανακαλύψαμε την πολύ ενδιαφέρουσα- και σούπερ καλοκαιρινή- πρόταση της διάσημης εταιρείας Baci Milano.

Αποτρίχωση με κερί: Κάνε τον εφιάλτη...απόλαυση!

Μάθε όλα τα μυστικά για να μετατρέψεις την αποτρίχωση με κερί από οδυνηρή σε ονειρική εμπειρία.
Σίγουρα όταν έρχεται αυτή η στιγμή του μήνα που αναγκάζεσαι να ζήσεις το δράμα της αποτρίχωσης με κερί δεν είναι κι από τις πλέον αγαπημένες σου.


Ποιο είναι το δυνατό σημείο της Κατερίνας Στικούδη;

Για το δυνατό της σημείο μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή Καφές Με Την Ελένη όπου ήταν καλεσμένη.

Τραπεζάκια έξω!

Φτιάξε ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σου

Mε τις βροχές και βέβαια μιλάμε για στεγασμένα τραπεζάκια, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι έξω. Μέσα κάνει ζέστη. Το θέμα μας είναι να φτιάξουμε όμορφη ατμοσφαιρα στο μπαλκόνι.

Λεπτίνη-Γκρελίνη! Οι δύο ορμόνες που είναι υπεύθυνες για το αδυνάτισμά σου...

Ο Batman έχει πάντα τον αιώνιο και υποχθόνιο εχθρό του, τον Joker. Υπάρχει πάντα ένας Δρακουμέλ που προσπαθεί να ταράξει την ήρεμη και ειρηνική ζωή των Στρουμφ. Είναι αυτό που οι Αμερικάνοι αποκαλούν THE BIG PLAN. Η νομοτέλεια του κόσμου. Μηπως το ίδιο ισχύει και στο σώμα σου;

Ρουζ: Οι πιο must αποχρώσεις για το καλοκαίρι

Υπάρχουν δύο βασικές τάσεις που μας πρότειναν οι σχεδιαστές αυτό το καλοκαίρι: τα έντονα χείλη και τα χρωματιστά μάτια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...