Τραπεζάκια έξω!

Φτιάξε ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σου

Mε τις βροχές και βέβαια μιλάμε για στεγασμένα τραπεζάκια, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι έξω. Μέσα κάνει ζέστη. Το θέμα μας είναι να φτιάξουμε όμορφη ατμοσφαιρα στο μπαλκόνι.


Το μπαλκόνι δε θέλει πολλά πράγματα για να γίνει όμορφο- ειδικά άμα έχει και θέα; Δε θέλει τίποτα. Ότι παλιά έχετε, βάψτε τα και βγάλτε όξω! Όμως.... Το μπαλκόνι θέλει ένα μαγικό ακόμα πρόσθετο στοιχείο που μαζί με το χαλί που σας είχα πει στο προηγούμενο ποστ, κάνει τη διαφορά. Μιλάμε για τις κουρτίνες. Ειδικά αν μένεις στο ενοικιοστάσιο και δεν έχεις τέντες. Βάλε κουρτίνες να έρθει να σου γίνει κουκλίτσα. Αυτό θα είναι το inspiration motive σήμερα. Μιλάμε για διάφορες κουρτίνες, όλων των τύπων και μια μοναδική DIY κουρτίνα, που θα "πέσεις" στο υπόσχομαι.
Δεν είναι άλλη από την κουρτίνα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου από κορδέλες. Κορδέλες σε διάφορα χρώματα, κρεμασμένες σε διάφορα ή ίδια ύψη που στο τέλος τους φέρουν μια κουδουνίστρα. Κάνουν γλυκό ήχο με το αεράκι και σου φτιάχνουν το κέφι το πρωί με το χρώμα τους. Είναι σωστό tip να συνδυάσεις τα χρώματά τους με τα αυτά του μπαλκονιού σου, τα καθίσματα, τα μαξιλάρια και τα ποτήρια σου ακόμα. Πιο εύκολο DIY για μπαλκόνι, αποκλείεται να βρήκες αλλού. Ε;
Οι κουρτίνες από πάνω, είναι σε ντεγκραντέ ροζο-εκρού-κόκκινο χρώμα και μαζί με τα μαξιλάρια της δημιουργεί ένα Μαροκινό εξωτικό σκηνικό. Πρωϊνό ή βραδυνό ή ακόμα και επίσημο γεύμα θα εντυπωσιάσει.
Προσωπικά βέβαια στέκομαι πάντα σε ότι κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου όταν βρίσκομαι έξω και αυτό συμβαίνει γιατί το μπαλκόνι έχει ένα μεγάλο ελάττωμα σα χώρος. Του λείπει ο ένας ή και οι τρεις τοίχοι. Έτσι πρέπει να δώσεις έμφαση σε ότι μένει. Μένει στα σίγουρα ο ένας -αλλιώς λέγεται ταράτσα- και το ταβάνι -όχι πάντα-. Αν λοιπόν του κρεμάσεις διάφορα καλούδια σε τοίχους και οροφή, έρχεται και "δένει" και γίνεται πιο σπιτίσιο, να το πω. Δες και τα pom pom.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...