Αποτρίχωση με κερί: Κάνε τον εφιάλτη...απόλαυση!

Μάθε όλα τα μυστικά για να μετατρέψεις την αποτρίχωση με κερί από οδυνηρή σε ονειρική εμπειρία.
Σίγουρα όταν έρχεται αυτή η στιγμή του μήνα που αναγκάζεσαι να ζήσεις το δράμα της αποτρίχωσης με κερί δεν είναι κι από τις πλέον αγαπημένες σου.



Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος, όμως σκέφτεσαι και σφίγγεις τα δόντια για να πείσεις τον εαυτό σου να τραβήξει την ταινία με το κερί.

Όπως και να έχει το αποτέλεσμα μετά σε αποζημιώνει στο έπακρο και έτσι ανανεώνεις το ραντεβού σου για την επόμενη συνάντηση με το κερί για να αποκτήσεις ξανά αυτή την τέλεια βελούδινη επιδερμίδα που διαρκεί από 2-4 εβδομάδες, ανάλογα με την τριχοφυΐα που έχεις.

Για να μην υποφέρεις όμως τόσο υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά, πολύ εύκολα στην εφαρμογή τους, που θα σε βοηθήσουν και θα απαλύνουν αισθητά τον πόνο που νιώθεις.

1. Προετοίμασε την επιδερμίδα σου από την προηγούμενη μέρα κάνοντας απολέπιση στην περιοχή που πρόκειται να αποτριχώσεις ώστε να βγάλεις στην επιφάνεια και την πιο μικρή τριχούλα που ενδεχομένως κρύβεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Απόφυγε αν μπορείς να απλώσεις κάποια ενυδατική κρέμα γιατί όσο λιγότερο λιπαρή είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο ανώδυνη είναι η αποτρίχωση.
2. Για να στεφθεί η προσπάθειά σου με επιτυχία και λιγότερο πόνο σιγούρεψε ότι οι τρίχες έχουν μήκος τουλάχιστον μισό εκατοστό για να μπορέσει να βγει εύκολα και από την ρίζα της.
3. Τις ταινίες που εφαρμόζεις πάνω από το κερί πάντα μα πάντα θα πρέπει να τις έχεις με φορά αντίθετη από αυτή των τριχών για να έχεις το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Για να μην πονέσεις όμως ένα πολύ καλό μυστικό είναι να παίρνεις 2 ασπριρίνες πριν από την αποτρίχωση. Πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι μύθος αλλά πίστεψέ μας μπορεί να κάνει θαύματα.
4. Τέλος, αν υπάρχουν μικρά υπολείμματα από κερί πάνω στο δέρμα σου μην πανικοβληθείς. Αφαιρείται πανεύκολα με παιδικό λαδάκι. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις μετά είναι να ενυδατώσεις την περιοχή με ένα πλούσιο στρώμα από καταπραυντική κρέμα με αλόη βέρα ή πανθενόλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...