Solarium: Καμπανάκι για καρκίνο του δέρματος

Τα μηχανήματα-κρεβάτια solarium αυξάνουν κατακόρυφα τον κίνδυνο μελανώματος -ενός από τους πιο θανατηφόρους καρκίνους του δέρματος- ιδιαίτερα για όσους συνηθίζουν να κάνουν solarium για μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τα όσα γνωστοποίησαν Αμερικανοί ερευνητές και άλλοι ειδικοί που ζητούν αυστηρότερους κανονισμούς.

Οι 11 πιο καυτές γυναίκες του 2011

Το 2008, πιο καυτή γυναίκα της χρονιάς αναδείχθηκε η Katherine Heigl. Το 2009 ήταν σειρά της εκρηκτικής Eva Mendes, ενώ πέρσυ τα σκήπτρα πήρε η Emmanuelle Chriqui. Πλέον, ήρθε η ώρα για την φετινή νικήτρια της φηφοφορίας του δημοφιλούς ιστοτοπου AskMen.com όπου ψήφισαν πάνω από 5 εκατομμύρια λάτρεις του ωραίου φύλου… Πάμε να δούμε την πρώτη 11αδα απο τις 99 πιο καυτές γυναίκες του 2011.

Αποτρίχωση: Μπρος στα κάλλη...

Εν όψει της παραλίας γυναίκες και, τα τελευταία χρόνια, άνδρες σπεύδουν σε αισθητικούς προκειμένου να υποστούν το μαρτύριο, στην πραγματικότητα, της αποτρίχωσης που θα τους χαρίσει λείο δέρμα για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα. «Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;» λέει ο σοφός λαός και αυτό φαίνεται πως οδηγεί πολλούς στην ριζική αφαίρεση των τριχών. Ωστόσο, πόσο καλά γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει με την αποτρίχωση, ποια είναι η ριζική αποτρίχωση και ποιες άλλες μέθοδοι υπάρχουν;

5 σέξι διάσημες με καυτά μπικίνι

Τα (διάσημα) κορίτσια ζεστάθηκαν, η Marisa Miller στα κόκκινα…

Υγιεινά tips για καλύτερο sex

Η τέλεια σεξουαλική ζωή δεν έχει να κάνει μόνο με την σωστή τεχνική, αλλά και με ένα γενικότερο lifestyle που εκτείνεται και έξω από την κρεβατοκάμαρα, στην καθημερινότητά μας. Όλα αυτά που κάνουμε ή δεν κάνουμε για την καρδιά, το πνεύμα και το σώμα μας, επηρεάζουν άμεσα τη σεξουαλική μας υγεία.

Πώς η παχυσαρκία επηρεάζει την υγεία μας - Τί προκαλεί στον οργανισμό μας

Η παχυσαρκία είναι μια ακραία κατάσταση αποταμίευσης λίπους που δημιουργεί μορφολογικές και λειτουργικές διαταραχές στον οργανισμό.
Θεωρείται η νόσος της σύγχρονης εποχής, αλλά η παχυσαρκία υπήρχε σ’ όλες τις φάσεις της εξελικτικής πορείας της ανθρωπότητας. Χιλίαδες χρόνια πρίν την εποχή μας η παχυσαρκία υπήρχε και προκαλούσε δέος.

Big is beautiful

Γιγάντια  μικροαντικείμενα, έπιπλα εκτός κλίμακας, όγκοι ή επιφάνειες που υπερτερούν στο χώρο αποτελούν διακοσμητική επιλογή με άποψη, τόλμη και  γιατί όχι  με χιούμορ. 

Φαγητό ή Σεξ; Οι γυναίκες ψηφίζουν… στομάχι

Βλέπετε μια γυναίκα σκεπτική. Αναρωτιέστε τι μπορεί να απασχολεί το μυαλό της. Ο άνδρας που γνώρισε πρόσφατα; Πώς θα κάνει έκπληξη στον σύντροφό της το βράδυ; Μήπως την κατάληξη του χθεσινοβραδινού ραντεβού; Νέα έρευνα υποστηρίζει πως το πιθανότερο είναι όλα αυτά να επισκιάζονται από ένα άλλο, σημαντικότερο γι’ αυτήν θέμα: το φαγητό. 

Διάσημοι που έγιναν υπέρβαροι (Photos)

Είτε με το πέρασμα των χρόνων, είτε λόγω κραιπάλης, δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχασαν την λάμψη τους, προσθέτοντας στην σιλουέτα τους μερικά ή πολλά παραπανίσια κιλά… Δείτε το πριν και το μετά!

Καλοκαιρινές Ευκαιρίες στο female-shop.gr

Λίγες μέρες μετά το τέλος των εκπτώσεων κι ενώ ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να σας παρουσιάσουμε τα νέα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά μας είδη, στο female-shop συγκεντρώσαμε για εσάς μια ενδιαφέρουσα συλλογή από καλοκαιρινά είδη σε μοναδικές τιμές προσφοράς.

Λουλούδια: DO Dont's

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να επιμηκύνετε το χρόνο ζωής των φυτών σας.

Sex: Τα 10 λάθη που κάνουν οι γυναίκες

Οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι. Στήνουμε κάθε τόσο τους άντρες στα πέντε μέτρα κατηγορώντας τους ότι δεν φέρονται σωστά στις γυναίκες, ότι δεν τις ικανοποιούν στο σεξ, ότι κάνουν λάθη και φέρονται εγωιστικά. Το χειρότερο είναι ότι συχνά αντιδρούμε έτσι όταν η ερωτική μας ζωή έχει πάρει την κατιούσα και ψάχνουμε απλά έναν υπαίτιο, ο οποίος φυσικά δεν είμαστε ποτέ εμείς. Μεταξύ μας, όμως, πολλές φορές φταίμε εμείς.

Ένα πραγματικό top model διδάσκει

Η Crystal Renn, η εικοσιτετράχρονη που έχει φωτογραφηθεί για τις διαφημιστικές καμπάνιες μεταξύ άλλων των Jean Paul Gaultier, Chanel, Dsquared και Dolce & Gabbana, πρωταγωνίστησε στο νέο project του διαδικτυακού τόπου «StyleCaster» με τίτλο «Crystal Renn: Identity».

Άλλος αέρας στο σπίτι σας!

Μπορεί ο αέρας μέσα στο σπίτι να έχει περισσότερους ρύπους από όσους έχει ο αέρας σε μια κεντρική λεωφόρο; Αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι κλείνοντας πόρτες και παράθυρα προστατεύεστε από την περιβαλλοντική μόλυνση και τη σκόνη, καιρός να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας.

Φάκελος «Μοναξιά»: Δεν είστε (οι) μόνοι

Αν ρωτούσαμε έναν ψυχολόγο ποιο είναι το συχνότερο «παράπονο» όσων προστρέχουν σε αυτούς, χωρίς αμφιβολία η μοναξιά θα συγκαταλεγόταν στις κορυφαίες απαντήσεις.
Τι είναι, όμως, η μοναξιά; Φταίμε εμείς οι ίδιοι γι’ αυτό το αίσθημα; Σε ποιον μπορούμε να απευθυνθούμε;

Τα πρώτα σας πέδιλα

Όχι, ο καιρός δεν επιτρέπει γυμνά πόδια ακόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε.
Η κάθε μία από εμάς έχει πιάσει τον εαυτό της να σκέφτεται από τώρα τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αγορές. Δεν είμαστε παράλογες και το ξέρουμε, απλά κοιτάμε -ναι ,δεν αγγίζουμε- και αρχίζουμε να χτίζουμε την λίστα μας. Η καινούρια σεζόν απαιτεί έντονα χρώματα και αξεσουάρ και παπούτσια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Πλέξτε τα μαλλιά στο πλάι. Η Liv Tyler το έκανε

Φρέσκο, εύκολο, νεανικό και κυρίως εύκολο χτένισμα.
Σε μία πρόσφατη εμφάνιση της η Liv Tyler, έκανε μία πολύ πρωτότυπη και νεανική κοτσίδα στα μαλλιά της. Μέσα στο κλίμα της εποχής που θέλει να κινούνται οι κοτσίδες σε όλα τα σημεία του κεφαλιού και με κάθε δυνατό συνδυασμό, η κοτσίδα που διάλεξε η Liv Tyler, συνδύαζε δύο από τις τάσεις στα μαλλιά. Πλεγμένη κοτσίδα και μαλλιά στο πλάι.

Πλακόστρωτα στον κήπο

Η διαμόρφωση του κήπου αποτελεί μια πολύ σημαντική, αλλά δαπανηρή εργασία. Είναι απαραίτητη η δημιουργία υπαίθριων καθιστικών και διόδων ανάμεσα στη βλάστηση, αλλά και η σωστή επιλογή του υλικού επίστρωσής τους. Αυτή εξαρτάται από τη χρήση της επιφάνειας, τα υλικά κατασκευής του σπιτιού, τα χαρακτηριστικά της περιοχής και το κόστος.

Όµορφη σε κάθε ηλικία

Κάθε δεκαετία της ζωής σας δηµιουργεί διαφορετικές ανάγκες περιποίησης.
Αν σε αυτές προσθέσετε και τη φθορά που δέχεστε καθηµερινά από εξωτερικούς παράγοντες, καταλαβαίνετε ότι η φροντίδα σας πρέπει να είναι ιδιαίτερη.

Πόσος «ελεύθερος χώρος» υπάρχει σε μια σχέση;

Δεν έχετε σκεφτεί ποτέ το περιβόητο «Θέλω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου»; Συχνά σε μια σχέση, ο ένας δεν έχει την ίδια αίσθηση ιδιωτικότητας με τον άλλον. Μία σύντροφος που θέλει τον φίλο της αποκλειστικά για τον εαυτό της 24 ώρες το 24ωρο, ένας άντρας που «χάνεται» από την παρέα του για τα μάτια ενός νέου έρωτα, κάποιοι που φοβούνται να μπουν σε μία σχέση για να μην συναντήσουν τις παραπάνω συγκρούσεις… Πού αρχίζουν και πού τελειώνουν τα όρια της προσωπικής ζωής σε μια σχέση; 

Pίξτε την κοιλιά σας

Tο λίπος είναι ο κύριος ένοχος για τη δημιουργία αυτού του αντιαισθητικού «σωσίβιου» γύρω από τη μέση σας. Πρέπει όμως να γνωρίζετε πως, επειδή υπάρχουν δύο είδη λίπους που συσσωρεύονται στο σημείο αυτό -το υποδόριο λίπος, αυτό που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δέρμα και είναι μαλακό, και το σπλαχνικό λίπος, που βρίσκεται μεταξύ μυών και οργάνων και είναι σκληρότερο-, το «κλειδί» για ένα σωστό και σίγουρο αδυνάτισμα είναι η αποτελεσματικότητα της άσκησης που θα κάνετε, αλλά και η σωστή διατροφή που θα ακολουθήσετε, σύμφωνα με τις υποδείξεις του διαιτολόγου σας.

ΜΠΑΝΙΟ ...ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ

Το μπάνιο δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι πολυτελές για να είναι όμορφο. Λίγη γαλλική φινέτσα μπορεί να μετατρέψει ακόμη κι ένα παλιό μπάνιο σε ένα χώρο γεμάτο καλαισθησία.

Ποιες αιτίες μπορεί να προκαλέσουν αποβολή; Διαβάστε το!

Η αυτόματη αποβολή είναι κατά κανόνα μια τραγική απώλεια για ένα ζευγάρι, που προσπαθεί να επιτύχει μια εγκυμοσύνη και μπορεί να συνδεθεί με σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα για την γυναίκα, τον σύντροφο και την οικογένεια. Είναι συνήθως ένα μεμονωμένο γεγονός και συχνότατα ακολουθείται από μια επιτυχή κύηση.
Καθ' έξιν αποβολή ορίζεται ως η απώλεια τριών ή περισσοτέρων συνεχόμενων κυήσεων.

Oι καλύτερες ασκήσεις για το στήθος

Έχουμε επιλέξει τις 7 καλύτερες ασκήσεις, για να τονώσετε και να συσφίγξετε το στήθος, που είναι μια σχετικά μεγάλη μυϊκή ομάδα, συχνά αρκετά παραμελημένη. Eμείς σας προτείνουμε τις παρακάτω ασκήσεις τόνωσης, μία ειδική άσκηση για ανόρθωση (γυναίκες) καθώς και μία άσκηση στρέτσινγκ (διάταση), τις οποίες μπορείτε εύκολα να κάνετε οπουδήποτε, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και εντός 10-12 λεπτών.

Οι φυλές του έρωτα

Μια πρώην οικονομική αναλύτρια της Wall Street έχει προκαλέσει σάλο με το βιβλίο της "I Got The Fever: Love, What's Race Gotta Do With It?", το περιεχόμενο του οποίου αφορά το φλερτ με .άνδρες άλλων φυλών.
Η Τζ. Σι Ντέιβις εξετάζει τους μύθους που πλανώνται στις σχέσεις εραστών από διαφορετική φυλή πχ ενός έγχρωμου και μιας λευκής.

Ηλεκτρικές συσκευές: Ανακύκλωση τώρα!

Πού πάνε οι ηλεκτρικές συσκευές όταν χαλάσουν; Στα σκουπίδια! Μολύνοντας το νερό και το χώμα με επικίνδυνες τοξικές ουσίες, με αποτέλεσμα να ξαναγυρίζουν στο σπίτι μας. Πώς όμως μπορούμε να ξεφορτωθούμε οριστικά τα παλιά μας κινητά, τα ψυγεία, τις καφετιέρες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές για να μην καταλήξουν μια μέρα... στο πιάτο μας;
Φανταστείτε να υπήρχε μια έρευνα που να αποδεικνύει ότι οι ηλεκτρικές συσκευές είναι το καλύτερο λίπασμα για το έδαφος.

Απαρηγόρητη η Μαντόνα

Μία πολύ μεγάλη στεναχώρια βιώνει από χθες η 53χρονη βασίλισσα της ποπ αφού έχασε τον πιο δικό της άνθρωπο στον κόσμο.
Τρεις μήνες πριν συμπληρώσει τα 100 της χρόνια, η Έλσι Μέι Φόρτιν (Elsie Mae Fortin) γιαγιά της Μαντόνα (Madonna) –από την πλευρά της μητέρας της- πέθανε στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Μπέι Σίτι του Μίσιγκαν.

Σεξουαλική ζωή μ.Γ. (μετά Γάμον): Υπάρχει ελπίδα;

Πολλά ζευγάρια σήμερα διανύουν τον έγγαμο βίο θέτοντας σημαντικά ερωτηματικά για την ποιότητα της ερωτικής τους ζωής, την έλξη που νιώθουν για τον σύντροφό τους και τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών που διακρίνει την καθημερινότητά τους.

Πώς χάθηκε η έντονη έλξη που ένιωθαν για τον σύντροφό τους στην αρχή της γνωριμίας τους ή πριν το γάμο, η παράφορη επιθυμία να βρεθούν μαζί του ερωτικά κάθε στιγμή, κάθε λεπτό της ημέρας… Tι άλλαξε; Τι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον; Αναρωτιούνται…



Vintage look στα λουλούδια

To vintage look ταιριάζει και στα λουλούδια! Η νέα τάση κάνει focus στην πολυτέλεια και τη λάμψη άλλων εποχών. Με σαφείς αναφορές στην κομψότητα και τις αναμνήσεις των λαμπερών θηλυκών στιγμών του '20 και του '50 αποθεώνει    τις πέρλες,τα φτερά και τα αστραφτερά διαμάντια. Συνδυάζει τα πολυτελή υφάσματα όπως το μετάξι και το δέρμα  και δημιουργεί  την   τελευταία  λέξη  της  μόδας  στην ανθοδετική.



«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε όσοι δεν με ξέρουν»

Αποδέχθηκε και φέτος την πρόταση για το «Dancing With the Stars» για λόγους συναισθηματικούς. Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξή της η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία σε μια εβδομάδα θα αναλάβει. ρόλο κριτή στο ριάλιτι χορού.
H γλυκιά Έρρικα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την αποχώρηση της Γκαλένα Βελίκοβα, παραδέχεται ότι δεν ενοχλήθηκε ούτε ταράχτηκε από τα όσα ακούστηκαν ότι της «έφαγε» τη θέση.


«Στην πρίζα» λόγω καθυστέρησης

«Και αν έσπασε το προφυλακτικό;», «Λες να κινδυνεύω από τα προσπερματικά υγρά;». Μήπως τα παραπάνω ερωτήματα σας ταλαιπωρούν κάθε φορά που η περίοδος δεν είναι απολύτως... συνεπής στο ραντεβού της; Λίγες ημέρες καθυστέρησης και οι γυναίκες που δεν έχουν ένα παιδί στα άμεσα σχέδιά τους παθαίνουν πανικό στην υποψία και μόνο μιας πιθανής εγκυμοσύνης.

Οι γυναίκες είναι σκληρά καρύδια (γυναίκες στο στρατό! )

Η δυναμικότητα μπορεί να είναι κομψή, ε;

Ποιες είναι οι τρεις ευχές σου;

Ήταν η μεγάλη μέρα. Όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο μπορούσαν να κάνουν τις τρείς ευχές μέσα από τις οποίες θα είχαν την ευκαιρία να ζητήσουν οτιδήποτε ήθελαν! Οτιδήποτε. Και θα γινόταν πραγματικότητα. Το προηγούμενο βράδυ κανείς δεν κοιμήθηκε. Ανήσυχοι, στριφογυρνούσαν στα κρεβάτια τους φοβούμενοι ότι τα υλικά και πνευματικά αγαθά που θα ζητούσαν δεν θα επαρκούσαν για όλους. Κάποιοι θα έμεναν ανικανοποίητοι.

Ο κρυφός εραστής αδειάζει την Όπρα

Και εκεί που η ισχυρή κυρία της τηλεόρασης νόμιζε ότι η μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία της που δημοσίευσε η Κίτι Κέλεϊ (Kitty Kelley) τον περασμένο Απρίλιο θα ήταν και η τελευταία εισβολή στην ιδιωτική της ζωή, έσκασε και άλλη… βόμβα.Η ίδια η "βιογράφος διασήμων" όπως αυτοχαρακτηρίζεται έφερε στο φως έναν "ροζ σκελετό" από το παρελθόν της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), ο οποίος μάλιστα άνοιξε και το στοματάκι του.


Tι κρύβει κάτω από το Χαλάκι!!!!

Ρωτήσαμε περισσότερες από 700 γυναίκες για όσα δεν λένε ποτέ στους συζύγους και στους συντρόφους τους και σας έχουμε άσχημα νέα, άντρες: οι γυναίκες δεν σας τα λένε όλα. Και κάποια από αυτά καλύτερα να μην τα μάθετε ποτέ!





Θέλετε να πετύχετε; Μπορείτε!

Τίποτα δεν είναι δύσκολο για κάποιον που πραγματικά θέλει πολύ να το αποκτήσει. Αν, λοιπόν, φέτος υποσχεθήκατε στον εαυτό σας να πετύχετε μπορείτε να το κάνετε ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

Τι θέλουν (επιτέλους) οι γυναίκες;

Άβυσσος η γυναικεία ψυχολογία. Εκεί που ένας άνδρας, ο οποίος έχει ξοδέψει την μισή του ζωή στο γυμναστήριο χτίζοντας κοιλιακούς-πέτρα νομίζει πως ο γυναικείος πληθυσμός θα κάνει ουρές για να τους αγγίξει ή θεωρεί πως, όντας ξανθός γαλανομάτης, θα έχει όποια γυναίκα θελήσει, οι σύγχρονες Ελληνίδες ανατρέπουν τα δεδομένα


Eco-friendly οµορφιά

Η ζήτηση για φυσικά και βιολογικά καλλυντικά γνωρίζει ολοένα µεγαλύτερη αύξηση. Η οµορφιά τελικά γίνεται «πράσινη»;

Aκόµα και χωρίς να αποτελούν την πλειοψηφία, τα βιολογικά καλλυντικά αποτελούν µεγάλο κεφάλαιο της οµορφιάς, καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες, είτε λόγω επιφυλακτικότητας απέναντι σε ορισµένες ουσίες είτε λόγω ευαισθητοποίησης προς το περιβάλλον, προτιµούν βιολογικά προϊόντα για την περιποίησή τους. Τι εννοούµε όµως µε τον όρο «βιολογικά» και πώς µπορούµε να είµαστε βέβαιες για την ποιότητά τους;


Μειώνεται το ποσοστό των γυναικών σε ανώτατες διοικητικές θέσεις

Μειώνεται το ποσοστό των γυναικών σε ανώτατες διοικητικές θέσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεθνούς Έρευνας Επιχειρήσεων (IBR) 2011 της Grant Thornton. Οι γυναίκες σήμερα κατέχουν το 20% των ανώτατων διοικητικών θέσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, ποσοστό χαμηλότερο από αυτό του 2009 (24%) και μόλις 1% μεγαλύτερο από το 2004.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...