Αισθησιακές ταινίες: ερωτικό βοήθημα ή όχι;

Οι ταινίες πορνό φαίνεται ότι ενισχύουν την ερωτική επιθυμία του άνδρα, αλλά συνήθως όχι και της γυναίκας.
Το σεξ, ως έννοια, στη σημερινή κοινωνία έχει υποστεί πολλές αλλαγές, όχι μόνο σε σχέση με τη διαθεσιμότητά του, αλλά και στην υποκειμενική αντίληψη της σημασίας του.

Η χαρά της ηδονής

Ο οργασμός είναι το κυρίαρχο κεφάλαιο της γυναικείας σεξουαλικότητας και αποτελεί ένα πολύπλοκο και πολυπαραγοντικό σύστημα δεδομένων.

Louis Vuitton: Παρουσιάζει τη Νέα Monogram Speedy Bandoulière Τσάντα

Ο Γαλλικό οίκος Louis Vuitton παρουσιάζει μια νέα σειρά της γνωστής του Speedy συλλογής.

Η Speedy Bandouliere μοιάζει πολύ με την monogram Speedy, που οι περισσότερες ίσως γνωρίζεται, αλλά αυτή τη φορά σχεδιασμένη σε πιο μοντέρνο ύφος και με μακρύ λουράκι ώμου.


Πως θα αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμείτε

Είναι γνωστό πως η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην υγεία σας.

Εκείνο όμως που δεν είναι γνωστό είναι πως οι μικρές δόσεις έκθεσης στον ήλιο μπορούν να «ευεργετηθούν» από την διατροφή σας και να αποκτήσετε γρηγορότερα το μαύρισμα που επιθυμείτε.

Η Νέα OPI Shatter Συλλογή Βερνικιών!

Η γνωστή εταιρία με τα βερνίκια νυχιών OPI παρουσιάζει τη νέα της συλλογή “Shatter Collection”!

Το εντυπωσιακό εφέ από το μαύρο Shatter βερνίκι νυχιών, για το οποίο σας ενημερώσαμε πριν λίγους μήνες, τώρα θα το δεις και σε ακόμα περισσότερα χρώματα που ολοκληρώνουν τη νέα αυτή συλλογή.

Γυαλιά ηλίου: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ο ελληνικός ήλιος αποτελεί πηγή «ζήλιας» για πολλά βόρεια κράτη που σπάνια απολαμβάνουν την μεσογειακή ηλιοφάνεια κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, εμείς που μπορούμε να την απολαύσουμε, θα πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά και τους κινδύνους που εγκυμονεί για τα μάτια μας.

Το μυστικό για τέλεια κοιλιά

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV ήταν πριν από λίγες μέρες η σταρ του fitness Ελένη Πετρουλάκη και ο -επίσης fit- παρουσιαστής δεν μπόρεσε να μην την «ανακρίνει» για τα μικρά μυστικά του τέλειου σώματος.

Κεράσια: Μικρά αλλά θαυµατουργά

Τα ζουµερά ανοιξιάτικα κεράσια είναι ένας από τους πιο ωφέλιµους καρπούς που δρουν προστατευτικά για την καρδιά µας, ενώ έχουν και έντονη αντιοξειδωτική δράση.

Είσαι κι εσύ Unconventional Chic;

Στα βήματα του δημιουργού της, του Rene Lacoste, που ανέτρεψε τους κανόνες του αθλητικού ντυσίματος, φέτος η LACOSTE παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με τίτλο “UNCONVENTIONAL CHIC”,  με ρούχο-σύμβολο το λευκό της πόλο μπλουζάκι, το L.12.12, φορεμένο ανατρεπτικά πάνω από επίσημα outfit.

Βάζα, τα απαραίτητα

Ανθοδοχείο ή design item; Φτηνό ή ακριβό; Απλό ή περίτεχνο; Όταν μιλάμε για βάζα, οι επιλογές είναι ατελείωτες.

Είτε επιλέξετε ένα και μόνο κομψό βάζο για να στολίσει μια γωνία, είτε αποφασίσετε να φτιάξετε ένα μικρό γκρουπ  με αρκετά μαζί, σας δίνουμε tips για να τα διαλέξετε, να τα οργανώσετε και να τα διατηρήσετε σε άψογη κατάσταση.

Η Dita Von Teese εξομολογείται τα μυστικά ομορφιάς της

Η Dita Von Teese είναι το πλέον κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για θέματα ομορφιάς αφού όπως είναι γνωστό επιμελείται μόνη της κάθε εμφάνισή της μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις σημαντικότερες δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή της και τις παρουσιάζουμε.

Soho Soho: The "it" place to shop! Για κορίτσια που δεν διαπραγματεύονται το στιλ τους

Πόσο ευτυχισμένη θα ήσουν εάν μπορούσες να βρεις όλες τις τάσεις συγκεντρωμένες σε ένα χώρο; Με μια βόλτα στα μαγαζία ανακαλύψαμε όλα όσα απαιτούν οι τάσεις του καλοκαιριού σε ένα κατάστημα!

Melina May: Το επώνυμο στο σπίτι σας!!!

Προσφορές και εκπτώσεις στο Online Shop MelinaMay.com,

το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με τις πιο ακαταμάχητες προσφορές και εκπτώσεις σε 100% αυθεντικές επώνυμες μάρκες, απ΄ όλο τον κόσμο, αποκλειστικά για σένα! Κάθε εβδομάδα και νέες προσφορές έως -80% σε γυναικεία, παιδικά και ανδρικά επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, είδη ταξιδίου!Δείτε τις προσφορές εδώ
Melina May: Το επώνυμο στο σπίτι σας!!!

O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.

Γιαούρτι: Το ελιξίριο της νεότητας

Η αρχέγονη δροσερή τροφή που για πολλούς κρύβει το μυστικό της μακροζωίας.
Οι Γάλλοι το ονόμασαν «γάλα της αιώνιας ζωής» και οι κάτοικοι του Καυκάσου πιστεύουν ότι οφείλουν την καλή τους υγεία και μακροζωία στο γιαούρτι. Βάλτε το στο καθημερινό σας τραπέζι και επωφεληθείτε κι εσείς από τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Πολύχρωμες εσπαντρίγιες

Για επιτυχημένα 70s looks και όχι μόνο!

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η fashionista αφήνει πρόθυμα τη γόβα στιλέτο και υποκύπτει στις εσπαντρίγιες με retro γοητεία. Εμείς λατρέψαμε τη συγκεκριμένη ριγέ, από την εταιρεία Nine West γιατί έχει όλα όσα θέλουμε.

Let’s go outside

Καιρός να αναβαθμίσετε τη βεράντα ή τον κήπο σας. Άλλωστε ο Ιούνιος είναι γεμάτος… εξωτερικά ραντεβού.  
Τα έπιπλα
 «Στήστε» έναν μικρό επίγειο παράδεισο στο μπαλκόνι σας με έναν άνετο καναπέ ή καρέκλες, τα οποία θα κάνετε… extra άνετα με χαρούμενα μαξιλάρια σε λευκό ή έντονο καλοκαιρινό χρώμα.

Suri Cruise: Τι σχέση έχει με την Imelda Marcos;

Το fashion sense της γίνεται αντιληπτό σε όλες τις εμφανίσεις της, και φοράει τακούνια ήδη από την ηλικία των τριών. Μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής της, φαίνεται ότι η Suri Cruise έχει ήδη αποκτήσει μία σημαντική συλλογή παπουτσιών.

Jada Pinkett Smith: «Με τον Will περνάμε πολύ χρόνο μαζί»

Από τις λίγες φορές που δεν μιλάει για το σεξ, η Jada Smith, σύζυγος του ηθοποιού Will Smith, μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό «Uptown Magazine» για τον σύζυγό της, τα παιδιά της και την πάλαι ποτέ καριέρα της ως τραγουδίστρια: «Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν περνάω πολύ καιρό με τον Will. Κι όμως, περνάμε πάρα πολύ χρόνο.

Μύθοι και πραγματικότητες: Ισχύει το "βαρυκόκαλη" ως άλλοθι; Οι γυναίκες παχαίνουν πιο εύκολα;

Τρώτε το ίδιο αλλά εκείνη παχαίνει κι εσύ όχι. Τι συμβαίνει; Παίζει ρόλο ο μεταβολισμός; Οι άντρες παχαίνουν πιο δύσκολα; Ισχύει το "βαρυκόκαλη" ως δικαιολογία;

Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς διαλύει τους μύθους και επιβεβαιώνει τις πραγματικότητες σε ό, τι αφορά στην απώλεια βάρους!

Για να μην ξεθωριάζουν τα μαύρα ρούχα

Αγοράσατε ένα μαύρο ρούχο και φοβάστε
ότι σε λίγο καιρό το χρώμα του θα αρχίσει να φεύγει; Μπορείτε με απλό τρόπο να το σώσετε πριν γίνει άχρηστο.

Η Adele έχει «βάλει στο μάτι» τον πρίγκιπα Harry

Κάποτε είχε ορκιστεί ότι δε θα έβγαινε ποτέ με έναν άνδρα που έχει κόκκινα μαλλιά, όμως όπως φαίνεται η υπέροχη Adele είναι έτοιμη να καταπατήσει τον όρκο της σε περίπτωση που αυτός ο άνδρας είναι ο νεαρός πρίγκιπας Harry.

Σμ. Καρύδη: ''Δεν μπορώ να φανταστώ την καθημερινότητά μου με ένα παιδί!''

H γνωστή ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη, δηλώνει ειλικρινά ότι δεν είναι υπόδειγμα ενεργού πολίτη, χωρίς όμως να διαφωνεί με όποιον θέλει να κατέβει στο δρόμο και να διεκδικήσει το δίκιο του ή να διαμαρτυρηθεί -αρκεί αυτό να γίνεται με ειρηνικό τρόπο- και μιλά αρχικά για τα μαθήματα φωνητικής που έχει κάνει και το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε κάποιο σόου σαν το Just the two of us.

Βασικοί κανόνες της δίαιτας

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να χάσουμε κιλά. Δεν υπάρχουν βέβαια μαγικές συνταγές που θα μεταμορφώσουν το σώμα μας στο ιδανικό για εμάς πρότυπο. Υπάρχουν όμως μυστικά που θα μας βοηθήσουν να χάσουμε κιλά και, το σημαντικότερο, να διατηρήσουμε το νέο, καλλίγραμμο κορμί μας!

Οι 4 Ανάγκες Του!!

Μία πολύ συνηθισμένη ερώτηση είναι: Υπάρχει μία συγκεκριμένη στιγμή ή ένα συγκεκριμένο γεγονός που κάνει έναν άντρα να πει "Ναι, νομίζω πως είμαι ερωτευμένος";
Η απάντηση δεν είναι εξακριβωμένη, αλλά υπάρχουν κάποιες γενικές αρχές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...