Οι 10 καλύτερες γυναικείες φαντασιώσεις

Μάθετε ποιές είναι οι 10 πιο καυτές φαντασιώσεις και αφεθείτε στη χαρά του σεξ. Αν μερικές από αυτές σας φανούν υπερβολικές, τότε επικεντρωθείτε σε αυτές που ταιριάζουν πιο πολύ σε εσάς και τον σύντροφό σας.


Σεξουαλική ρουτίνα...

Δώσε στο σεξ περισσότερη οικειότητα
Έχεις αισθανθεί ποτέ ενώ έκανες έρωτα ότι έλειπε κάτι, ο έρωτας; Το sex έχει μετατραπεί απλώς σε κάτι που απλά κάνεις, και έχεις χάσει την οικειότητα που το συνοδεύει; Ακολουθούν μικρά μυστικά για να δώσεις στο sex λίγη περισσότερη ποικιλία. Να θυμάσαι ότι το sex κορυφώνεται όταν έχει και συναίσθημα. Τότε γίνεται έρωτας, ο απόλυτος έρωτας!

5 λόγοι για να τον απατήσετε...

Δεν έχετε καμία πρόθεση να τον απατήσετε, αλλά -και πάλι- πιάνετε τον εαυτό σας να φοράει σέξι στρινγκ αντί για το ντεμοντέ μπεζ σλιπάκι κάθε φορά που έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε εκείνον, τον Άλλον;

Κάντε τώρα τεστ για τον ιό των θηλωμάτων

Για τις υγιείς γυναίκες άνω των 30 ετών, το τεστ διάγνωσης για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) είναι καλύτερο σε σχέση με το τεστ ΠΑΠ, ώστε να γίνεται έγκαιρη πρόβλεψη του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, όπως υποστηρίζει μια νέα αμερικανική μελέτη.

Γονιμότητα και νεαρές ηλικίες!

Η νεαρή ηλικία δεν εξασφαλίζει σίγουρη επιτυχία στην προσπάθεια για γονιμοποίηση. Συγκεκριμένα προβλήματα μπορεί να μπουν εμπόδιο στην επίτευξη μίας εγκυμοσύνης ακόμη και σε γυναίκες 25 και 30 ετών. Ευτυχώς η επιστήμη σήμερα έχει τις λύσεις και τις απαντήσεις σχεδόν για κάθε περίπτωση. Μας εξηγεί ο Θωμάς Προκοπάκης, χειρουργός γυναικολόγος-μαιευτήρας.

Επιτέλους παραλία

Μπορείτε να ξεχάσετε τα minimal μπικίνι των προηγούμενων καλοκαιριών και τα ουδέτερα σχέδια και prints. Τα μαγιό τoυ 2011 έχουν αέρα υψηλής αισθητικής και λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε designer ρούχα.

10 συμβουλές για να γίνετε η ιδανική σύντροφος

Αν νομίζετε ότι η ιδανική σύντροφος κρύβεται στις ιδανικές αναλογίες κάνετε λάθος. Μπορεί το πληθωρικό μπούστο ή τα καλλίγραμμα πόδια σας να τραβήξουν το βλέμμα του πάνω σας, σίγουρα όμως δεν είναι αυτό που θα τον κρατήσει κοντά σας.

Ποια είναι τα 50 καλύτερα παπούτσια της σεζόν?

50 κορυφαία παπούτσια επιλεγμένα από την Vogue για εσάς! Δείτε ποιο στυλ σας αρέσει και ξεχυθείτε στα μαγαζιά. Αν δεν έχετε την οικονομική άνεση που απαιτείται…μην ανησυχείτε!! Πιστέψτε οτι την έχετε και πολύ σύντομα το σύμπαν…θα σας φέρει αυτό που επιθυμείτε! Απλά πιστέψτε το…

ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ!

Τα κοσμήματα δεν πλαισιώνουν απλά μια εμφάνιση αλλά της δίνουν ταυτότητα! Παράλληλα, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φρεσκάρεις τα ξεχασμένα στα άδυτα της ντουλάπας σου κομμάτια και να τους δώσεις σύγχρονο χαρακτήρα!

Οι τόνοι που θα πολιορκήσουν το καλοκαίρι δεν είναι άλλοι από τις αποχρώσεις του χρυσού ενώ έχουν ένα vintage ρομαντικό άρωμα!

Lancome.. νέα κολεξιόν φθινόπωρο 2011..

Τη νέα κολεξιόν της κυκλοφορεί η Lancome για το φθινόπωρο του 2011.. Η κολεξιόν ονομάζεται St. Honore και παραπέμπει σε παρισιάνικο λουκ και διάθεση.

Νυφική ανθοδέσμη

Η ώρα η καλή φτάνει αλλά κάτι λείπει για να συμπληρώσει τον όμορφο γάμο σας… η νυφική σας ανθοδέσμη!
Το κριτήριο για την επιλογή της νυφικής σας ανθοδέσμης είναι το νυφικό που έχετε επιλέξει. Ανάλογα λοιπόν το ύφος του νυφικού σας αντίστοιχα θα πρέπει να επιλέξετε και την ανθοδέσμη σας.

Black & white καλοκαίρι

Το αιώνιο «ζευγάρι» της μόδας, το άσπρο και το μαύρο, επιδεικνύει το δυναμικό χαρακτήρα του ακόμα και μέσα στην ακαταμάχητη χρωματική έκρηξη του καλοκαιριού, επιβεβαιώνοντας τον κανόνα που το θέλει ως τον πιο ασφαλή και κομψό ενδυματολογικό συνδυασμό.

Nυφικά καλοκαίρι 2011

Η πρόταση γάμου έγινε…και όπως πάντα εμείς οι γυναίκες  από το πρώτο λεπτό σκεφτόμαστε τι νυφικό θα φορέσουμε! Το άγχος κυριαρχεί γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω μας  και το νυφικό κλέβει πάντα τις εντυπώσεις!


Aδερφές Άλλεν: Είναι οι νέες Olsen?

Έβγαλαν μία νέα σειρά ρούχων vintage-inspired, την «Lucy in Disguise».
Τα vintage ρούχα δεν είναι καινούργιο πεδίο για την Lily Allen και την μεγαλύτερη αδερφή της, Sarah Owen. Πριν από λίγο καιρό είχαν συλλέξει κάποια «παλιά» κομμάτια και τα είχαν διαθέσει στο ευρύ κοινό. 

The top shop: TopShop

Εντάξει, όλοι κάνουμε τις αγορές μας από τα πλέον γνωστά σε όλους και λατρεμένα Zara και H&M, όχι μόνο από τα δίκτυα καταστημάτων τους, αλλά και on-line.

“Ηot” τάση στο μανικιούρ και πάλι τα φλουό

Μπορεί τα φλούο νύχια να είχαν την τιμητική τους τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια και να περιμένατε ότι πέρασε πλέον αυτή η τάση. Αποδεικνύεται, όμως, ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού καλά κρατούν!

Pinko: Νέα Tropical Summer Συλλογή!

Τροπικά χρώματα, ανάλαφρα υφάσματα και εξωτικά μοτίβα!

Η νέα συλλογή της Pinko λέγεται Tropical Summer και βέβαια δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλύτερα!

Ιδανική για τις καλοκαιρινές σου διακοπές και τις απογευματινές σου βόλτες, η νέα συλλογή συνδυάζει κομψότητα και άνεση μαζί.

Δες παρακάτω μερικά από τα νέα κομμάτια που μάλλον  θα λατρέψεις!

Η νεράιδα των παπουτσιών μας έφερε καλοκαιρινά σχέδια!

Μάιος μήνας και ενώ έπρεπε κανονικά να ήταν καλοκαιράκι, είχαμε βροχές και καταιγίδες ρε κορίτσια! Που να φορέσεις πεδιλάκια με αυτές τις πλημμύρες στους δρόμους;
Σαν να μπαίνει σιγά σιγά το καλοκαίρι τις τελευταίες μέρες όμως, ο καιρός άνοιξε επιτέλους και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι.
 Νεραϊδούλα μας, παρουσίασε μας σε παρακαλούμε τι έχει μέσα η τσάντα σου!


Σφιχτοί, γυμνασμένοι γλουτοί σε τρία βήματα!

Η καθιστική ζωή τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι, σε συνδυασμό με τα ακατάστατα γεύματα οδηγούν το λίπος στην περιοχή που όλες φοβόμαστε περισσότερο, τους γλουτούς! Μήπως ήρθε η ώρα να μπείτε σε πρόγραμμα…


Με στυλ και στο γραφείο

Η μόδα φέτος είναι ανάλαφρη, minimal, αέρινη και δίνει έμφαση στον συνδυασμό της άνεσης με το στυλ! Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας είναι το τι θα φορέσουμε στις βόλτες και στις διακοπές μας αλλά επειδή πρέπει να έχουμε στυλ και in fashion και στο γραφείο,  αναζητήσαμε και βρήκαμε τις καλύτερες προτάσεις!
Απολαύστε τις….


Τα 5 κλειδιά για να τον κρατήσεις για πάντα

Όπως η προσωπική ανάπτυξη, έτσι και η δέσμευση είναι εσωτερική διεργασία. Δεν είναι ένας απλός όρκος. Οι σύντροφοι βλέπουν ο ένας τον άλλο με τρόπους που ενισχύουν την επαφή τους και απομακρύνουν τις απειλές.

Πώς Μπορούμε να Εχουμε Οργανωμένα τα Κοσμήματά μας όταν Ταξιδεύουμε;

Τα κοσμήματά μας πάντα μπερδεύονται στο νεσεσέρ μας όταν ταξιδεύουμε όσο καλά και αν τα ταχτοποιήσουμε αρχικά.
Υπάρχουν όμως  κάποιοι έξυπνοι τρόποι για να τα έχουμε καλά οργανωμένα  χωρίς γίνουν ένας μεγάλος κόμπος στη βαλίτσα!
Ό,τι χρειάζεστε για να το πετύχετε αυτό βρίσκεται μέσα στο σπίτι μας.

Ώρα να τα... μαζεύετε

Δεν μπορείτε να το αναβάλλετε άλλο: ο Μάιος φεύγει και δίνει τη θέση του στους καλοκαιρινούς μήνες, όσο όμως έχετε ακόμη στρωμένα χαλιά και μοκέτες, το σπίτι σας δεν πρόκειται να… μυρίσει καλοκαίρι.

Μην απευθυνθείτε στους ειδικούς: έχουμε όλα τα tips για να καθαρίσετε και να αποθηκεύσετε σε άριστη κατάσταση τα χαλιά σας, έτσι ώστε να τα βρείτε έτοιμα και πεντακάθαρα όταν με το καλό έρθει ξανά ο χειμώνας

Νέο e-shop της NAK shoes

Νέο e-shop της NAK shoes
Must-have παπούτσια και αξεσουάρ!

Ψάχνετε fashionable peep-toes ή πλατφόρμες για τις καλοκαιρινές σας εξόδους, άνετα flats για trendy εμφανίσεις στην παραλία ή μια chic επιλογή για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας; Τώρα πλέον, εκτός από τα 30 σημεία πώλησης της NAK shoes, μπορείτε να τα βρείτε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr!


Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Τσίχλα! Σύμμαχος ή εχθρός στο αδυνάτισμα;

Οι επιστήμονες το έψαξαν καλά. Και η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Παρασκευή Κουστουράκη μάζεψε όλα τα στοιχεία και σου απαντά.

Μόδα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011: Λευκό-Κάντε το καλοκαίρι σας ακόμη πιο λαμπερό

Δώστε έξτρα λάμψη στις εμφανίσεις σας επιλέγοντας να φορέσετε ρούχα σε λευκό χρώμα! Εδώ θα βρείτε μια επιλογή λευκών δημιουργιών των μεγάλων οίκων μόδας! Εμπνευστείτε και επιλέξτε το στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο!

Μαστίτιδα: Τι είναι και πως αντιμετωπίζεται;

Τι είναι η μαστίτιδα;Μαστίτιδα είναι η φλεγμονή μέρους του μαστού μιας γυναίκας. Σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχει και μόλυνση στο στήθος της γυναίκας από μικρόβια.

Εκατό γυναίκες βγήκαν για ψώνια μόνο με τα στρινγκ τους!!!

Αναστάτωση σε μεγάλο εμπορικό κέντρο όπου περίπου 100 νεαρές κοπέλες γδύθηκαν και έμειναν μόνο με τα στρινγκ τους. Το περιστατικό έγινε στο Essex όπου γυναίκες εμφανίστηκαν στο Lakeside Shopping Center μόνο με ταεσώρουχα.

Ο πόλεμος της… κόκκινης σόλας !

Σε… κόκκινο πανί έχουν μετατραπεί για δύο από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και αξεσουάρ της Γαλλίας οι κόκκινες σόλες των ψηλοτάκουνων παπουτσιών που σχεδιάζουν. Μετά την αγωγή που κατέθεσε ο σχεδιαστής παπουτσιών Christian Louboutin κατά του YSL, ισχυριζόμενος ότι αντέγραψε τις κόκκινες σόλες των παπουτσιών του και ζητώντας αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, ο γαλλικός οίκος μόδας πέρασε στην αντεπίθεση.

Μαγιό και καμουφλάζ

Όλες θέλουμε να αρέσουμε, να φοράμε το μαγιό μας και να είμαστε άνετες και σέξι ταυτόχρονα. Όμως λίγο-πολύ όλες μας έχουμε τα αδύναμα σημεία μας. Πως μπορούμε να τα καλύψουμε; Γίνετε φυσικά. Με το κατάλληλο για το σωματότιπο μας μαγιό.

Αρχιτεκτονική κήπου

Διάφορα είδη αρχιτεκτονικής κήπων:

α) Κήπος σε επίσημο στυλ. Στη θέα ενός κήπου με αυστηρό και επίσημο στυλ θα νομίζετε πως βρίσκεστε σε κάποιο βασιλικό κήπο της Αγγλίας. Παρτέρια σε απόλυτες ευθείες και τέλεια γεωμετρικά σχέδια. 

7 συμβουλές για τέλειο πεντικιούρ

Ήρθε επιτέλους ο καιρός να κρύψουμε τις μπότες και τα βαριά, χειμωνιάτικα παπούτσια και να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πέδιλα. Πριν όμως φέρουμε το καλοκαίρι στα παπούτσια μας, πρέπει να το φέρουμε στα πόδια μας.

Ανανέωση σπιτιού εύκολα και οικονομικά

Τα της οικονομικής κρίσης τα είπαμε και δε χρειάζεται να τα αναφέρουμε ξανά, γιατί μόνο στο να ανεβεί η διάθεσή μας δεν συμβάλλουν. Έτσι λοιπόν αντί να κάθεστε και να μελαγχολείτε, σκεφτείτε πως η άνοιξη έχει μπει για τα καλά κι ήρθε η ώρα για μία νέα πνοή στο σπίτι σας.
Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ανακαινίστε το σπίτι σας εύκολα και οικονομικά.

Το πολύτιμο μυστικό της ομορφιάς της

Το χαβιάρι είναι γνωστό για το ρόλο του στην κοσμετολογία. Θα φανταζόσασταν, όμως, ότι το χαβιάρι είναι το μυστικό ομορφιάς μίας σταρ που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο όμορφες γυναίκες;

Τροφικές δυσανεξίες: Όταν το φαγητό γίνεται εχθρός

Ένα στάδιο πριν τις τροφικές αλλεργίες, οι τροφικές δυσανεξίες μπορεί να μην έχουν άμεσα ή τόσο επικίνδυνα συμπτώματα έξαρσης, όμως λειτουργούν πιο ύπουλα και βλάπτουν τον οργανισμό μας σταδιακά. 

Μην ξεχνάτε την ψάθα

Τα μικρόβια του καλοκαιριού προτιμούν θύματα γένους ... θηλυκού! Για το λόγο αυτό όλες μας πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα τις παγίδες που μπορεί να κρύβουν η άμμος , η θάλασσα και η πισίνα.


Οι λάθος δίαιτες...

Είμαι σχεδόν βέβαιη πως η κάθε μια και ο καθένας από εσάς που αυτή την στιγμή διαβάζετε αυτές τις λέξεις έχετε έστω και μια φορά στη ζωή σας πειραματιστεί να ακολουθήσετε κάποια διατροφή προκειμένου να χάσετε βάρος.

10 superfoods που θα τονώσουν το μυαλό σας

Δέκα τρόφιμα που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως δίνουν ώθηση στη νοητική σας ενέργεια.
Χρειάζεται το μυαλό σας μία ώθηση, μετά από ένα μακρύ και δύσκολο πρωινό στο γραφείο;

Χρειάζεται να επικεντρώσετε το μυαλό σας αφού το παρακάνατε όταν βγήκατε έξω χθες το βράδυ;

Τότε γιατί να μην δοκιμάσετε αυτά τα superfoods που θα ενισχύσουν το μυαλό σας και είναι εγγυημένα πως θα σας τονώσουν.

Αναμφισβήτητα ασυνήθιστα ευρήματα!

Μας αρέσει να ψάχνουμε στο internet και να βρίσκουμε μοναδικά και ξεχωριστά πράγματα. Μπείτε μέσα στο κουτί μας με τα ασυνήθιστα πράγματα προς πώληση.

Clinique: Juicy πρόταση για το καλοκαίρι!

Πριν λίγο μου ήρθε αυτή η φωτογραφία και μου άνοιξε την όρεξη και για κάποιο ζουμερό φρούτο αλλά και για λίγο καλοκαιρινό μακιγιάζ  από Clinique κλεισμένο μέσα σε ένα  όμορφο τσαντάκι –πάντως έχει ιστορία εδώ που τα λέμε η Clinique με τα απίθανα τσαντάκια-νεσεσέρ  δεν συμφωνείτε;
Λοιπόν, σημειώστε τι περιλαμβάνει η καλοκαιρινή συλλογή της Clinique που θα βρείτε στα καταστήματα αρχές Ιουνίου δηλαδή την επόμενη εβδομάδα:

Δεν υπάρχουν ουδέτερα παπούτσια

Ό,τι και να επιτάσσει η μόδα, ό,τι και να λένε οι στιλίστες, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον δύο ζευγάρια παπούτσια για κάθε σεζόν σε ουδέτερα χρώματα. Και αυτό γιατί είναι ευέλικτα και δίνουν την αίσθηση της άνεσης.

Α, OΠΩΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Κάθε άνοιξη οι αλλεργίες έχουν την τιμητική τους και το φτέρνισμα, η καταρροή και οι δερματίτιδες είναι καθημερινό φαινόμενο. Βασικές πληροφορίες και απλές φυσικές λύσεις μπορούν να μας ανακουφίσουν από το μόνο ενοχλητικό στοιχείο της άνοιξης.

Πως Να Εξαφανίσω Τους Μαύρους Κύκλους Και Τις Σακούλες Κάτω Από Τα Μάτια;

Αν έχεις μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια σου, κάνε το παρακάτω τρικ στο σπίτι για να βελτιώσεις το πρόβλημα και να αποκτήσεις ένα πιο φρέσκο και δροσερό βλέμμα.

Φυσικά φροντίζουν για σένα: τα βότανα που έχεις ανάγκη!

Αν και τόσο παλιά, η βοτανοθεραπεία δεν έγινε ποτέ παλιομοδίτικη. Οι πολυάριθμες σύγχρονες μελέτες που αποδεικνύουν τις προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες βοτάνων και φυτών δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αμφισβήτησης. Δες ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς εκπρόσωποί τους και πώς θα επωφεληθείς.

Estée Lauder – Re-Nutriv Sun Supreme for Face SPF 30

Η σειρά Re-Nutriv Sun Supreme της Estée Lauder παρουσιάστηκε πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια και προσέφερε προηγμένες τεχνολογίες, πολυτέλεια και απόλυτη προστασία από τον ήλιο, στη γυναίκα που θέλει ένα υπέροχο μαύρισμα. Τώρα η Estee Lauder προσθέτει στην συλλογή της, το νέο Re-Nutriv Sun Supreme για το πρόσωπο με δείκτη προστασίας 30 προσφέροντας ένα πιο ολοκληρωμένο ευρύ φάσμα προστασίας 3:1 UVB /UVA



Η ρομαντική φωτογράφιση της Lady Gaga για το περιοδικό Rolling Stone!


Αντίθετα απ' ό,τι συνηθίζει, η Lady Gaga έκανε μια «ήσυχη» φωτογράφιση για το περιοδικό Rolling Stone,
χωρίς να προκαλεί, με φόντο... τα βουνά και τα λαγκάδια! 

Έλενα Παπαβασιλείου: "Δεν ανέχομαι τους άπιστους άντρες"

Μπορεί να είναι μια ξανθιά παρουσία στην τηλεόραση αλλά σίγουρα δεν είναι χαζή. Ο λόγος για την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία μιλά ανοιχτά στο Down Town αποκαλύπτοντας ότι... δε συμβιβάζεται με την ιδέα της απιστίας!

Vanessa Bruno for La Redoute

Η La Redoute με το γνωστό κατάλογο και το γνωστό e-shop κάνει πάντα ενδιαφέρουσες συνεργασίες με designers. Αυτή τη φορά, μας επιφύλασσε την ευχάριστη έκπληξη μιας αποκλειστικής συλλογής από την Vanessa Bruno. Παρακάτω ακολουθούν looks από την κολεξιόν:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...