Γιατί το αντρικό όργανο έχει ΑΥΤΟ το σχήμα;

Την έρευνα πραγματοποίησε ο Gordon Gallup, ένας πρωτοπόρος στον τομέα του ψυχολόγος, που ειδικεύεται στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους....
Ο Gallup και η ομάδα του από το πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, προσπάθησαν να ανακαλύψουν που οφείλεται το σχήμα και το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

5 στάσεις που ξετρελαίνουν τις γυναίκες!



Οι γυναίκες λατρεύουν το σεξ και το σκέφτονται το ίδιο συχνά με τους άντρες, για να μην σου πω και περισσότερο!
Απολαμβάνει όλες τις στάσεις που θα της δείξεις ως ειδικός αλλά υπάρχουν ορισμένες που θα την κάνουν να διασχίσουν τις πύλες του παραδείσου πολύ ευκολότερα και με λιγότερο κόπο απ’ ότι κάποιες άλλες.

Ερωτευτείτε ξανά τον σύντροφό σας

Ακόµα και ύστερα από πολλά χρόνια µπορούµε να ξαναβγούµε το πρώτο µας ραντεβού και να αφήσουµε πίσω όλα τα αρνητικά που ο χρόνος έχει επιβάλει στη σχέση µας.

''Ο σπαραγμός του Will και της Kate για το μωρό''

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο του αμερικάνικου περιοδικού In Touch Weekly, που προκάλεσε έντονη ανησυχία στο Buckingham και σοκ στην παγκόσμια showbiz! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πριγκίπισσα Catherine δεν μπορεί να κάνει παιδί λόγω προβλημάτων υγείας...

Πλατφόρμες, ψηλοτάκουνα και flat για όλα τα γούστα!


Η νέα συλλογή της εταιρίας MIGATO περιλαμβάνει παπούτσια σε μοναδικά σχέδια, σε έντονα χρώματα αλλά και γήινες αποχρώσεις.
Θα βρεις σχέδια που καλύπτουν όλα τα γούστα, ψηλοτάκουνα, flat και πλατφόρμες!

Δες το Lookbook της MIGATO για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2011, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Φτιάξε μόνη σου αξεσουάρ μαλλιών!

Το να δημιουργούμε μόνες μας πράγματα είναι κάτι που μας προσφέρει διπλή ικανοποίηση. Φτιάχνουμε κάτι μοναδικό,που έχει την δική μας ταυτότητα και το δικό μας γούστο,και επιπλέον κοστίζει λιγότερο από το να το αγοράζαμε έτοιμο,αφού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υλικά που έχουμε στο σπίτι!

Folli Follie: Τα Νέα Σχέδια σε Κοσμήματα και Αξεσουάρ.

Η νέα καμπάνια της Folli Follie για το 2011 ήρθε για να εντυπωσιάσει! Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, μοναδικοί συνδιασμοί κοσμημάτων, αξεσουάρ και ρολογιών θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας!

Μαγιό και πάμε παραλία

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός φέτος έχει βαλθεί να μας τρελάνει, το καλοκαίρι –που θα πάει- καταφθάνει και αν δεν έχετε ακόμα διαλέξει το μαγιό που θα σας κάνει να λάμψετε στην παραλία ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Victoria Beckham: Αντιγράψτε το στυλ της.

Για να γίνεις Victoria Beckham θέλει πολύ προσπάθεια. Η γυναίκα αυτή κατάφερε από χορεύτρια-τραγουδίστρια να γίνει το νούμερο ένα fashion icon στον κόσμο. Ο,τι φοράει γίνεται τρεντ και ό,τι κούρεμα και αν κάνει γίνεται επίσης τρελή μόδα σε όλο τον κόσμο.

Ταΐζοντας το μωρό σας μακριά από το σπίτι – προϊόντα που βοηθάνε

Aν είστε όπως οι περισσότερες νέες μαμάδες, πιθανόν είναι να αγχωθείτε λίγο όταν ταΐζετε το μωρό σας σε δημόσιο χώρο. Δεν είναι πάντα εύκολο να θηλάζετε χαλαρές ή να προετοιμάσετε ήρεμα ένα μπουκαλάκι γάλα σε σκόνη όταν κλαίει το μωρό σας σε ένα δημόσιο χώρο.

Μύθοι της γυναικείας φύσης

Προσθήκη λεζάντας
Επιστήμονες από τη Μεγάλη Βρετανία μολις δημοσίευσαν μία έρευνα στο περιοδικό “The Psychological Science” σχετικά με  μύθους που περιβάλλουν το γυναικείο φύλο. Σας θυμίζουν τίποτα;

5 συνήθειες που υπονομεύουν τη σχέση

Μπορεί να είστε η καλύτερη σύντροφος του πλανήτη, αλλά αν στην ατζέντα σας υπάρχει οποιαδήποτε από τις συμπεριφορές που ακολουθούν μπορεί να υπονομεύετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

Neutral zone

Διακοσμώντας το σπίτι σας, τα ουδέτερα χρώματα είναι από τα πιο εύκολα για να «δουλέψετε». Το βασικό είναι να σκέφτεστε. λωρίδες -με χρώματα, μοτίβα και υλικά. Η πλούσια και ζεστή γκάμα τους προσφέρουν αρμονία, ενώ αρκετοί διαφορετικοί τόνοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα και μόνο δωμάτιο. Παράλληλα, υπάρχει το διαχρονικό, μίνιμαλ και ταυτόχρονα ευέλικτο λευκό, το οποίο δίνει άπειρες κομψές επιλογές. 

5 must κομμάτια για την γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού

Ριγέ φόρεμα: Ότι και να κάνεις, μην αφήσεις το ναυτικό στιλ της μαρινιέρας τώρα και σε φόρεμα να σου ξεφύγει

Ψηλόμεσα παντελόνια: Η γραμμή της δεκαετίας του 70 ξαναχτυπά. Ψηλόμεση καμπάνα και ξερό ψωμί .

Όταν ο Tommy γνώρισε την Anna

Η έκθεση με τις φωτογραφίες των εντυπωσιακών εμφανίσεων της Anna Dello Russo, δια χειρός Tommy Ton

Η Anna Dello Russo είναι μία γυναίκα με την οποία τα street style blogs έχουν ασχοληθεί εκτεταμένα. Η ακούραστη, πληθωρική editor της ιαπωνικής Vogue έχει γίνει συνώνυμο των front row εμφανίσεων (αλλά και των καπέλων-φρούτων της).

Tango Fashion Show στο Ζάππειο Μέγαρο

Στα πλαίσια του πολιτιστικού φεστιβάλ Tango Acropolis, διοργανώνεται, το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο, εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό με μία επίδειξη μόδας αφιερωμένη στην κουλτούρα του Tango.

Lindsey Wixson: «Η μόδα δεν είναι όλος μου ο κόσμος»

Από την αρχή της καριέρας της, πριν από δύο χρόνια, η 17χρονη, σήμερα, Lindsey Wixson έχει δουλέψει για τους μεγαλύτερους οίκου, όπως οι McQueen, Miu Miu, Dior, Chanel και Prada. Το ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ, μίλησε στο site της Vogue.

Μπορεί το άρωμα να καταστρέψει πολύτιμα κοσμήματα;

Συχνά ψεκάζουμε με άρωμα το λαιμό και τους καρπούς. Μπορεί αυτό να καταστρέψει τα κοσμήματά μας;
Τα μέταλλα όπως το ασήμι και ο χρυσός οξειδώνονται με τον καιρό και έτσι αποκτούν μια σκούρα απόχρωση στην επιφάνεια τους. 

Αυτοματισμοί και έξυπνο σπίτι..

Με τα τεχνολογικά προϊόντα να γίνονται όλο και πιο προσιτά η ααce ανέπτυξε συστήματα που μπορούν να κάνουν το σπίτι μας εξυπνότερο.

Πιο ευτυχισμένες οι γυναίκες από τους άντρες

Σύμφωνα με έρευνα του αυστραλού κοινωνιολόγου δρ. Ρόιζερ Παιούλνι, οι γυναίκες και οι άντρες νοιώθουν ικανοποίηση, ευτυχία αλλά και το αντίθετο, κάνοντας τις ίδιες δραστηριότητες.

Νέα πρόσωπα στην καμπάνια του «Στόχου»

«Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» γιορτάζει φέτος 10 χρόνια δράσης στην Ελλάδα. Την γνωρίσαμε μέσα από το εφαρμοστό μπλουζάκι που φορούσε η Zizel με τον κίτρινο Στόχο, στη συνέχεια πολλά όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια δάνεισαν την εικόνα τους ποζάροντας στον φακό γνωστών φωτογράφων προκειμένου να πρωταγωνιστήσουν στις καμπάνιες της Εκστρατείας.

Αναδείξτε το σώμα σας!

Aντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα, τη χαλάρωση και το τοπικό πάχος με φυσικές συνταγές, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα και τις καμπύλες σας πλειονότητα των γυναικών εμφανίζει κυτταρίτιδα, ανεξάρτητα από το βάρος ή το σωματότυπό τους.

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Bobbi Brown Make Up: Summer 2011


Στην καλοκαιρινή συλλογή της Bobbi Brown, Almost Bare πρωταγωνιστούν:
*H limited edition Bronzing Powder σε 2 αποχρώσεις Deep Chocolate και Rich Cocoa. Οι συγκεκριμένες πούδρες περιέχουν την σωστή αναλογία κόκκινων και καφέ χρωστικών έτσι ώστε να δίνουν το αποτέλεσμα – μόλις –γύρισα – από- τη –θάλασσα. Επιπλέον λόγω της ελαφριάς τους υφής απλώνονται πολύ εύκολα.

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα της ντουλάπας

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν θυμόμαστε ακριβώς τι περιέχει η ντουλάπα μας. Πολλές φορές, εκεί στα άδυτα ανακαλύπτουμε κάποιο ρούχο που θα μπορούσε να είχε αποβεί σωτήριο σε εκείνη την περίσταση αλλά αγνοούσαμε την ύπαρξη του.

Πωλείται το σπίτι της Elizabeth Taylor

Δυο μήνες μετά το θάνατό της, το σπίτι της Elizabeth Taylor βγαίνει στο σφυρί.

Το σπίτι της Elizabeth Taylor πωλείται στην τιμή των 8.6 εκατομμυρίων δολαρίων... δύο μόλις μήνες μετά το θάνατο της θρυλικής ηθοποιού.

Mµµµ... ωραία επιδερµίδα!


Η επιδερμίδα του σώματος είναι ευάλωτη στους εξωτερικούς παράγοντες, ειδικά μάλιστα όταν η θερμοκρασία «πέφτει». Φτωχή σε λιπίδια, είναι πιο επιρρεπής σε ξηρότητα και αφυδάτωση, ενώ στερείται σμηγματο­γόνων αδένων, που προσφέρουν φυσική ασπίδα προστασίας.

Ένα κέντρο αποκλειστικά για γυναίκες!

Τρεις γυναίκες ενώνουν τις γνώσεις και την εμπειρία που η κάθε μια έχει αποκτήσει στο χώρο της και δημιουργούν ένα Κέντρο αποκλειστικά για Γυναίκες

Men Thoughts

Το άλλοτε αντρικό παντελόνι με την κλασσική τσάκιση και την ψιλοκάβαλη μέση, αυτήν την φορά επανεμφανίζεται άκρως γυναικείο, παρουσιάζοντάς μας την ευκαιρία να κινηθούμε, αλλά και να εντυπωσιάσουμε πιο εύκολα και άνετα από ποτέ!

Κιλά και εγκυμοσύνη

Πολλές γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν το βάρος τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ώστε να μην πάρουν πολλά κιλά, διότι αυτό μπορεί να κάνει κακό στο έμβρυο, συμβουλεύουν Αμερικανοί επιστήμονες.

Έχω κυτταρίτιδα. Ε, και;

Βαρέθηκε η Kim Kardashian να προσπαθεί να είναι τέλεια, οπότε έκανε...
την αρχή παραδεχόμενη τις ατέλειές της! Η μελαχρινή καλλονή έδωσε συνέντευξη σε βρετανικό περιοδικό, όπου δήλωσε ότι αγαπά τις καμπύλες της, αλλά και... το παγωτό, γι΄αυτό και έχει κυτταρίτιδα.

Shaya: Μιλάει στο περιοδικό People

«Με ενοχλεί ο ρατσισμός»

Τα πρώτα χρόνια της ζωής της η Shaya τα έζησε στη Δανία κι έπειτα στη Σουηδία, σε ένα «πολύ διαφορετικό και ανεκτικό περιβάλλον» όπως λέει στο People.


Anna delo Russo: Το νέο fashion icon!

Η νέα ισχυρή γυναίκα της μόδας είναι ένα καθαρόαιμο ιταλικό κορίτσι. Με σπουδές στην ιταλική Ιστορία της Τέχνης και την Λογοτεχνία και με μεταπτυχιακά στο Domus Academy του Μιλάνου, πέρασε 18 χρόνια στην Ιταλική Conde Nast ως Fashion Editor της ιταλικής Vogue και τώρα είναι πλέον η Editor at Large της ιαπωνικής Vogue δημιουργώντας μια νέα δύναμη στα περιοδικά και στην ουσία ανανεώνοντας την ιαπωνική αγορά μόδας.

Η τσάντα ταχυδρόμου πάει παραλία

Αφήστε τις μεγάλες πάνινες τσάντες θαλάσσης και πάρτε την ταχυδρόμου σας μαζί στη θάλασσα για αν γίνετε η απόλυτη bohemian queen. 

Γέννα με... διαλογισμό για την Jessica Alba!

Μπορεί εσείς οι κοινές θνητές μαμάδες να γεννήσατε με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά δε θα συμβεί το ίδιο με τη star του Hollywood, Jessica Alba, που θα γεννήσει με διαλογισμό! Κάπως έτσι θα νομίζει ότι βρίσκεται στα σύννεφα, αν και θα είναι στο χειρουργείο!

Nude χείλη

Το nude χρώμα είναι μόδα παντού! Εκτός από τις στυλιστικές σας επιλογές, μπορείτε να εντάξετε το nude χρώμα και στο μακιγιάζ σας.

Britney Spears: Η μεταμόρφωσή της

Επιτέλους, καλαίσθητη! Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση που προκαλεί η νέα φωτογράφηση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο «Harper’s Bazaar» εν όψει της περιοδείας της που φέρει τον τίτλο του νέου της άλμπουμ «Femme Fatale». Η 29χρονη τραγουδίστρια που ποζάρει με ένα λευκό εξώπλατο φόρεμα δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που πριν από λίγα χρόνια ήταν στην άβυσσο της νευρικής κρίσης.

Les Perfums 2011: Τα καλύτερα αρώματα..

Βραβεία στα καλύτερα αρώματα του 2011 δόθηκαν πριν από λίγες μέρες στη Γαλλία. 

Γάλα Καρύδας από την Κορρέ

Το Γάλα Καρύδας για πρώτη φορά χαρίζει το εξωτικό του άρωμα σε προϊόντα σώματος της ΚΟΡΡΕΣ. Το νέο αφρόλουτρο και το γαλάκτωμα σώματος συνδυάζουν την καλοκαιρινή αύρα της Καρύδας με τη γλυκιά Βανίλια.

Νίκησε στον πόλεμο με το ψυγείο σου

Νιώθεις άσχημα με το βάρος σου; Το φαγητό είναι η μόνιμη έννοιά σου και νομίζεις πως ό,τι και αν κάνεις δεν μπορείς να χάσεις κιλά; Βλέπεις το ψυγείο σαν τον μόνιμο εχθρό σου; Ή μήπως σαν το μοναδικό σου σύντροφο στον οποίο ανατρέχεις όποτε νιώθεις την ανάγκη για… παρηγοριά; Μάθε τι κρύβεται πίσω από τη σχέση αγάπης- μίσους με τη συσκευή που χρησιμοποιείται περισσότερο στο σπίτι, πάρε «θέση μάχης» και βγες νικήτρια.

Γυναικεία τζιν της μόδας στη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011

Οι τάσεις της μόδας είναι δυναμικές και τα γυναικεία τζιν ακολουθούν αυτή την δυναμική. Η ιστορία του τζίν είναι κατάλληλο
παράδειγμα για αυτό πόσο αντιφατική και απρόβλεπτη μπορεί να είναι η μόδα. Ακόμα και να αποτελούν ενδύματα εργασίας, αυτά γρήγορα εισήλθαν στην καθημερινότητα και γίνονται  ένα αντικαταστατό ένδυμα για κάθε περίπτωση.

Πεδίο απόλαυσης

Τα σύγχρονα υλικά, οι γήινες αποχρώσεις αλλά και οι γενναιόδωρες διαστάσεις καθορίζουν τη φυσιογνωµία ενός προνοµιούχου χώρου. Απέριττου και την ίδια στιγµή περιεκτικού, αναζωογονητικού στην εµφάνιση και στη χρήση.

Φυσική θεραπεία για τις ραγάδες

Το πρόβλημα των ραγάδων το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και είναι από εκείνα τα θέματα που οι περισσότερες γυναίκες αναγκάζονται να δεχτούνε μοιρολατρικά, με την ελπίδα μόνο μιας μικρής,  ελάχιστης ίσως βελτίωσης.

Ο JIMMY CHOO ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει πλέον το πολυτελές brand παπουτσιών. Ανήκει στην αυστριακή εταιρεία, Labelux.
O Jimmy Choo έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη. Το γνωστό labelυποδημάτων, εξαγόρασε ο όμιλος πολυτελών ειδών Labelux.

New entries!

Η μόδα είναι σαν ένας ανεξερεύνητος πλανήτης, με άπειρα νέα μέρη που μπορεί κανείς ν’ ανακαλύψει αν έχει όρεξη και διάθεση.

Αν λοιπόν, αντιμετωπίζεις τη μόδα σαν μία εξερευνήτρια έχουμε να σου προτείνουμε νέα και ανερχόμενα ευρωπαϊκά brands με πολύ ιδιαίτερα κομμάτια.


Πως να γεμίσετε τις βιβλιοθήκες με διακοσμητικό τρόπο

Όσοι έχετε πολλά βιβλία και τα ράφια σας είναι κατάμεστα από αυτά, τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για εσάς. Αφορά κυρίως αυτούς που μέσα στις βιβλιοθήκες βάζουν και διακοσμητικά αντικείμενα, που υπάρχουν κενά μεταξύ των αντικειμένων ή βιβλίων.

Τα 10 Βασικά Βήματα Αντιγήρανσης.

Ακολουθήστε τις 10 αυτές καθημερινές συνήθειες για να παρατείνετε την νεανική σας εμφάνιση.
  1. Καταναλώστε μεγάλη ποσότητα νερού. Έως και τρία λίτρα την ημέρα είναι επιτρεπτό εφόσον η ενυδάτωση είναι εκείνη που αποτρέπει την δημιουργία ρυτίδων.

Τέλεια βάση για επιδερμίδα χωρίς σημάδια !!!


Η τέλεια βάση δεν είναι εύκολη υπόθεση! Αν θες την γνώμη μου, είναι ακόμη πιο δύσκολο από το να πετύχεις την τέλεια ευθεία γραμμή με eyeliner. Πόσω μάλλον αν η επιδερμίδα μας δεν είναι όσο λεία θα θέλαμε ή έχει κάποια σημάδια από σπυράκια ή δυσχρωμίες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...