Γυναικεία τζιν της μόδας στη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011

Οι τάσεις της μόδας είναι δυναμικές και τα γυναικεία τζιν ακολουθούν αυτή την δυναμική. Η ιστορία του τζίν είναι κατάλληλο
παράδειγμα για αυτό πόσο αντιφατική και απρόβλεπτη μπορεί να είναι η μόδα. Ακόμα και να αποτελούν ενδύματα εργασίας, αυτά γρήγορα εισήλθαν στην καθημερινότητα και γίνονται  ένα αντικαταστατό ένδυμα για κάθε περίπτωση.

Ο παραδεκτός κανόνας είναι, ότι το τζιν ποτέ δεν είναι εκτός της μόδας. Ας κοιτάξουμε από πιο λεπτομερώς τι μοντέλα τζιν κυριαρχούν στη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011. Οι κυρίες τάσεις της μόδας στα γυναικεία τζιν για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 είναι τα στενά τζιν, τα φαρδιά τζιν, τα σκισμένα τζιν και στάμπες, ξεθωριασμένα τζιν και τζιν με μεταλλικά στοιχεία. Το μήκος κυμαίνεται από τζιν σε μήκος 7/8  έως το πέλμα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι: χρώμα ντενίμ, μαύρο, σκούρο μπλε, σκούρο γκρι και λευκό.
  • Στενό τζιν (Skinny)

  • Είναι στενά κολλητά τζιν, τα οποία κυριαρχούν εδώ και κάμποσες εποχές και ακόμα είναι της μόδας. Συνδυάζονται τέλεια με τουνίκ.

  • Ξεθωριασμένα τζιν και τζιν με στάμπες

  • Στη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 όσο πιο αποφορεμένα και ξεθωριασμένα είναι τα τζιν, τόσο πιο μοντέρνα είναι. Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν με διάφορες στάμπες – με πιο εύκολο ή δύσκολο σχέδιο από το πλέγμα.

  • Τζιν με μεταλλικά στοιχεία

  • Τα μεταλλικά στοιχεία είναι κύρια τάση της μόδας για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011, επίσης και το μέταλλο λαμβάνει μέρος στα διάφορα μοντέλα τζιν. Σε περίπτωση που είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε, τα τζιν με  μεταλλικά στοιχεία είναι το δικό σας μοντέλο – έντονό και προκλητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...