Νέα Συλλογή Παπουτσιών απο τον Douka Χατζηδούκα

Αφήνουμε την συλλογή απλά να σας μαγέψει…γιατί απλά χαιρόμαστε για αυτές τις στιγμές που οι Έλληνες σχεδιαστές πραγματικά δημιουργούν!

Προστατεύστε τη γονιμότητά σας

ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΔΕΙΚΤΗ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Neon Look στο Μακιγιάζ της Άνοιξης από την Sonia Rykiel

Η Sonia Rykiel, για αυτή την Άνοιξη, προτείνει το neo look μέσα από τη νέα ολοκαίνουρια σειρά της, με προϊόντα μακιγιάζ!

Φωτεινά χρώματα, χαρούμενη διάθεση και πολύ ζωντάνια μέσα από τη νέα συλλογή make up που περιλαμβάνει:

Έχουν χιούμορ οι γυναίκες?

Επικαλούμενος σχετικές έρευνες, ο μεγάλος Αμερικανός δημοσιογράφος Κρίστοφερ Χίτσενς υποστήριζε σε άρθρο του ότι οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ. Ο Νίκος Φωτάκης επιχειρεί να αντικρούσει τις θεωρίες του επικαλούμενος τα προσωπικά του πειράματα στο γυναικείο φύλο.

Νυφικό μακιγιάζ για να λάμψεις σαν πριγκίπισσα!

Η πιο σημαντική μέρα της ζωής σου έχει φτάσει και εσύ δεν ξέρεις που να προσανατολιστείς όταν σκέφτεσαι το μακιγιάζ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις την πιο εντυπωσιακή μέρα της ζωής σου! Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι αποχρώσεις που θα σου χαρίσουν το μακιγιάζ των ονείρων σου την πιο τέλεια μέρα της ζωής σου και λάμψε σαν άλλη Κέιτ Μίντλετον.

Μια τσάντα με ευαισθησίες για τη μητέρα σας

Η ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ GUCCI, ΦΡΙΝΤΑ ΤΖΙΑΝΙΝΙ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ UNICEF

Πώς να κάνουμε αραβικό μακιγιάζ

Το αραβικό μακιγιάζ αποτελεί μια εξαιρετική τέχνη, που συμπεριλαμβάνει μια παλέτα διάφορων χρωμάτων. Αποτελεί
και ένα μέρος από το λεγόμενο «οριεντάλ στυλ», στο όποιο η αφθονία και η ομορφιά είναι αλληλοσυνδεδεμένες.

Such a Perfect Day!

Η απόλυτη θηλυκότητα, στην casual, αλλά και στην πιο επίσημη εκδοχή της, ενσαρκώνεται ιδανικά, μέσα από την κολεξιόν Άνοιξη -Καλοκαίρι 2011, της εταιρείας Day.
Ο Billy Sabbado, με βασικό υλικό τα αιθέρια υφάσματα και εμπνευσμένος από γεωμετρικά μοτίβα, σχεδίασε ρούχα που χαρίζουν στη σύγχρονη γυναίκα άνεση και στυλ!

Νέα Σελήνη:Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Η νέα Σελήνη στο  ζώδιο του Ταύρου από 3- 17 Μαΐου, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μας, να σταθεροποιήσουμε σχέσεις και συνεργασίες και παράλληλα να διευθετήσουμε και κάποια οικονομικά ζητήματα που μας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα.

Mohdoh: Αρωματοθεραπεία με... πηλό!

Πολύτιμος σύμμαχος στην καθημερινότητά σου

Κλεισμένος μέσα σε διάφανα κουτάκια, ο πηλός Mohdoh μπορεί να σε βοηθήσει με τον τρόπο του να αντιμετωπίσεις καταστάσεις της καθημερινότητας που σε στρεσάρουν, καθώς συνδυάζει τις αρχές της χρωματοθεραπείας και της αρωματοθεραπείας.

H συλλογη για την Ανοιξη / Καλοκαιρι 2011 απο τον οικο Chloé

Δείτε τα κομψά παπούτσια του οίκου Chloé από την συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι 2011!

Iconzoo: Το on-line κατάστημα της γυναίκας........


Η iconzoo είναι μία σύγχρονη μπουτίκ, με κομμάτια προσεκτικά διαλεγμένα (hand - picked) για την ποιότητα, την άνεση, την εφαρμογή και την ιδιαιτερότητά τους. Οι εταιρίες ρούχων που συνεργαζόνται  είναι κυρίως Ιταλικό και Γαλλικό prêt-a-porte αλλά και νέοι σχεδιαστές. Είναι brand names που μπορείτε να βρείτε μόνο σε επιλεγμένες boutique στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.Δείτε τις δικές τους προτάσεις εδώ

Μήπως ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς κάποια από τα καλλυντικά σου;

Τι διάρκεια ζωής έχει το αγαπημένο μου κραγιόν; Για πόσο καιρό ακόμη μπορώ να φοράω την λατρεμένη μου σκιά; Λύσε όλες σου τις απορίες χάρη στην λίστα με όλες τις ημερομηνίες λήξης των προϊόντων μακιγιάζ που ετοιμάσαμε ειδικά για εσένα.

Cindy Crawford: Θα ήθελα να είμαι 20 χρόνια νεότερη

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για τη μεξικάνικη «Vogue» του Ιουνίου έκανε το πρώην μοντέλο Cindy Crawford. Η 45χρονη Cindy, η οποία πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ‘90, είναι σήμερα μαμά και επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Tom Ford Beauty: Neroli Portofino

Το νέο άρωμα του αμερικάνου σχεδιαστή, έχει αέρα …ιταλικό!

Εμπνευσμένος από το μαγευτικό Portofino, ένα από τα πιο πολυτελή θέρετρα στον κόσμο, ο Tom Ford, δημιούργησε το νέο «μέλος» της σοφιστικέ συλλογής αρωμάτων Private Blend: Το όνομα αυτού Neroli Portofino, ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει την άπιαστη ομορφιά της Ιταλικής Ριβιέρας.

Ψυχοσωματικά συμπτώματα: ο καινούριος σας σύμμαχος

Όλο και περισσότερο άνθρωποι ακούν από το γιατρό τους να τους λέει «Οι εξετάσεις σου είναι μια χαρά. Αυτό που έχεις είναι ψυχολογικό». Η αντίδραση των περισσότερων ασθενών είναι να κάνουν ότι μπορούν για να εξαλείψουν το σύμπτωμα, κάτι που φυσικά οδηγεί σε ένα φαύλο κύκλο.

Η πιο εύκολη και στιλάτη επιλογή για την Άνοιξη

Τα μαντίλια στο κεφάλι στον δυτικό κόσμο έχουν εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμη και στον ευρωπαϊκό νότο, όπου μέχρι πριν από λίγες δεκαετίες το μαύρο μαντίλι στο κεφάλι ήταν ένδειξη πένθους, τείνει να γίνει μια ανάμνηση.

Έρευνα αποκαλύπτει! To solarium αυξάνει κατά 75% την εμφάνιση μελανώματος!

Στο άρθρο που ακολουθεί έχω να μοιραστώ μαζί σου δύο εξαιρετικής σημασίας info: το πρώτο για να μην σε πιάσουν αδιάβαστη, το δεύτερο για να μην σε πιάσουν... άγχη για την υγεία της επιδερμίδας σου!

Μανούλες με full της… ρίγας!

Πως έντυσαν  τις κοιλίτσες τους 3 celeb moms to be

Εγκυμοσύνη δεν σημαίνει και στιλιστική καταδίκη. Η Natalie Portman, η Selma Blair και η  Marion Cotillard  ήταν και είναι ακόμα και ως εγκυμονούσες τρανταχτά παραδείγματα του στυλ.

Μυστικά ομορφιάς για σώμα και μαλλιά

Μαλλιά
Ενώ γενικότερα η σωστή και τακτική ενυδάτωση των μαλλιών μας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, το καλοκαίρι η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Αυτό συμβαίνει γιατί η τακτική επαφή των μαλλιών με το νερό (λόγω θάλασσας), το χλώριο της πισίνας και η μεγαλύτερη διάρκεια έκθεσής τους στον ήλιο τα κάνουν πιο ξηρά και θαμπά.

Ώρα για ψώνια!

Θα πας για ψώνια. Αυτή τη φορά όμως θα είναι ειδικά ψώνια. Εσώρουχα!

 
Σέξι, προκλητικά, αισθησιακά. Τα μαύρο είναι all time classic, αλλά και το λευκό πάνω στη μαυρισμένη καλοκαιρινή επιδερμίδα είναι πραγματικά ό, τι πρέπει για να ανεβάσει κι άλλο τη θερμοκρασία.

Αποκτήστε Την Ντουλάπα Των Ονείρων Σας

Όσο περνάει ο καιρός, τα ρούχα και τα παπούτσια μας αυξάνονται κατά πολύ και πολλές από εμάς δεν είμαστε σε θέση να αποχωριστούμε κανένα από τα λατρεμένα μας αυτά κομμάτια. Ειδικά τώρα που οι προσφορές κι οι εκπτώσεις χτυπάνε κόκκινο, είναι πιθανό να συσσωρευτούν ρούχα και φυσικά να αυξηθεί η ανάγκη μεγαλύτερης ντουλάπας.

Γνωρίστε την Avon!!!

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας; Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON!

Κερδίστε χρήματα,ξεκινήστε σήμερα.Πατήστε εδώ.

Κnow How: Καθαρό Πρόσωπο

Με τα κατάλληλα προϊόντα και τις κινήσεις-ματ, ανακάλυψε ξανά τη χαμένη φρεσκάδα της επιδερμίδας σου. Τώρα είσαι έτοιμη να κάνεις και το πιο λαμπερό μακιγιάζ.
Η έλλειψη χρόνου αλλά και η συσσωρευμένη κούραση της ημέρας σε οδηγούν συχνά, ιδίως το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο, σε γρήγορες λύσεις στο θέμα του καθαρισμού:

8 μπαλαρίνες κάτω από 80€

Ένα από τα αγαπημένα διαχρονικά αξεσουάρ κάθε chic ύπαρξης, η μπαλαρίνα φέτος πρωτοστατεί ακόμα και στα look πάνω στην πασαρέλα (είδαμε να περπατούν κάποια αξιαγάπητα είδη της στα show των Chloe (αριστερά) και Valentino (δεξιά). Ούτως ή άλλως τις κρίνουμε απαραίτητες για τα look της άνοιξης!.

Color coordination

Η FASHION EDITOR ΑΝΤΑ ΜΙΣΘΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ 5 «ΕΠΙΚΑΙΡΟΥΣ» ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Παιχνιδιάρικα χρώματα στα νυχάκια σου

Τα χρώματα της άνοιξης είναι εδώ για να σε προσκαλέσουν να αναδείξεις την πιο ρομαντική σου πλευρά τη νέα σεζόν άνοιξη-Καλοκαίρι! Ρομαντικά παστέλ σε μεταμορφώνουν ενώ ανατρεπτικά καλοκαιρινά χρώματα έρχονται στο προσκήνιο για να χαρίσουν στα νύχια σου την προσοχή που τους αξίζει. Διάβασε παρακάτω και δες ποια χρώματα θα κυριαρχήσουν στα νύχια σου τη νέα σεζόν!

Lanvin SS 2011 | Συλλογη

Η συλλογή με παπούτσια του οίκου Lanvin για την άνοιξη / καλοκαίρι 2011 προτείνει ψηλοτάκουνα πέδιλα, σανδάλια δερμάτινα και πολλά ξύλινα και μεταλικά στοιχεία!

Acai Berry -Χάστε βάρος με το Acai Berry και καθαρίστε το σώμα σας το συντομότερο δυνατόν!

Το Acai Berry Thin είναι ένα κορυφαίο προϊόν απώλειας βάρους. Είναι 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, που έχει πιστοποιημένη ποιότητα και προέλευση από τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Το Acai Berry Thin περιέχει ένα εκχύλισμα από το παγκοσμίως διάσημο σούπερ τρόφιμο Acai Berry, που μαζί με άλλα δραστικά συστατικά κάνουν το προϊόν μια από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις απώλειας βάρους. Δείτε πως Μπορείτε να Χάσετε και Εσείς Κιλά ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Μπορεί η τσουκνίδα να βοηθήσει να περιορίσεις το αίμα της περιόδου?

Τσουκνίδα για την αιμορραγία... Γαρύφαλλο για τον πονόδοντο... Τι άλλο έχει η φύση για σένα;

Η Διαιτολόγος- Διατροφολόγος Μαρία Νικολοπούλου σου δίνει μυστικά υγείας με προϊόντα απ' ευθείας από τον αγρό! "Οι επιστήμονες σήμερα προσπαθούν να ανακαλύψουν στη φύση τις τροφές που μπορεί να συνεισφέρουν, όχι μόνο στην πρόληψη, αλλά και στην ίαση πολλών νοσημάτων" εξηγεί η κα. Νικολοπούλου

Heidi Klum: «Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα»

Αποκαλύπτει όλα τα beauty μυστικά της

Στα 37 της χρόνια η Heidi Klum δείχνει να είναι στα καλύτερα της. Ευτυχισμένη μαμά 4 παιδιών, λαμπερή παρουσιάστρια του “Project Runway”, ερωτευμένη σύζυγος και με δικιά της σειρά sporty ρούχων. Αλήθεια πως μια τόσο πολυάσχολη γυναίκα διατηρείται τόσο εκθαμβωτικά λαμπερή, όμορφη και ισορροπημένη; Μάθε όλες τις juicy λεπτομέρειες από την ίδια.

Η τέλεια αποτρίχωση

Κάθε καλοκαίρι ο ίδιος «πονοκέφαλος». Πως θα ξεφορτωθείς την τριχοφυία για να μπορέσει να κάνεις μπάνιο με την άνεση σου.

Φυσικά θα γνωρίζεις ότι όσο εύκολο και επικίνδυνο...μπορεί να είναι το ξυραφάκι θα πρέπει μέρα παρά μέρα να το κρατάς στο χέρι και να τρέχεις στο μπάνιο.

Ο Μάιος της Χαρούλας Αλεξίου

Μια σημαντική βράβευση από το ιταλικό Fondazione Premio Galileo
και μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία


Ο Μάιος θα είναι ο μήνας της! Θα την βρει... on the road, για νέες συναντήσεις με το πολυπληθές ευρωπαϊκό κοινό της αλλά και για μια ιδιαίτερης σημασίας βράβευση...

Αναταράξεις στην πτήση για γάμο

Άγχος πριν το Γάμο
Η γαμήλια τελετή μαγνητίζει και συγκεντρώνει σαν εμπειρία όλα τα συναισθήματα που έχουν επενδυθεί κατά τη διάρκεια της σχέσης του ζευγαριού. Η αγάπη, η ασφάλεια, αλλά και οι πιθανές εντάσεις που διέπουν τη σχέση του ζευγαριού κορυφώνονται με την ύστατη τελετή επιβεβαίωσης της μονιμότητας του δεσμού και την επιθυμία να δημιουργήσει το ζευγάρι οικογένεια.

Το Ψυχογενετικό Σύστημα: Μια νέα προσέγγιση στις ανθρώπινες σχέσεις

Από τη γέννηση μας καθώς και σε όλη την πορεία εξέλιξης του εαυτού μας ερχόμαστε σε μια επαφή με τα “θέλω” μας και πολύ νωρίς συνειδητοποιούμε ότι δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες μας τις επιθυμίες. Ξαφνικά κοιτάμε γύρω μας και βλέπουμε ότι μας περιορίζουν χιλιάδες επιβεβλημένα “πρέπει” τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις δικές μας ανάγκες.

Ευεργετικοί για την καρδιά οι χυμοί των φρούτων

Οι φρουτοχυμοί φαίνεται πως οφελούν την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές που έκαναν στο εργαστήριο πειράματα με χοίρους, οι οποίοι τράφηκαν με διάφορα μείγματα φρουτοχυμών, εμφάνισαν χαλάρωση στα τοιχώματα των αρτηριών τους.

Ποια είναι η πιο sexy γυναίκα;

Σύμφωνα με το περιοδικό Maxim


Το People ανέδειξε την Jennifer Lopez την πιο όμορφη γυναίκα. Είναι άραγε και η πιο sexy γυναίκα; Σύμφωνα με το περιοδικό Maxim, η πιο sexy lady βγήκε η ξανθιά καλλονή Rosie Huntington-Whiteley!

Ο φωτισμός στο σαλόνι

Ο φωτισμός ενός χώρου ολοκληρώνει ένα επιτυχημένο διακοσμητικό αποτέλεσμα σε ένα σπίτι. Το τεχνητό φως τονίζει τους χώρους που μας περιβάλλουν και μας βοηθά να αντιληφθούμε καλύτερα τα χρώματα, τα υλικά και τα διακοσμητικά που επιλέξαμε να υπάρχουν σε αυτόν.

Ζουμπούλι (Υάκινθος)

Το ζουμπούλι είναι ένα άνθος της οικογένειας των Λιριίδων ή Λειριίδων (Liliaceae). Διεγείρει τις έντονα τις αισθήσεις της όσφρησης και της όρασης [τις 2… από τις 7 αισθήσεις] και είναι κατάλληλο για τον κήπο, αλλά και για σπίτι.
Υπάρχουν πολλές ποικιλίες με διάφορα χρώματα μωβ, άσπρο, ροζ μ’ όλες τις ενδιάμεσες αποχρώσεις.

ΚΑΤΥ PERRY: ΕΝΑ RETRO COVER GIRL

Eίναι το εξώφυλλο στο τεύχος Ιουνίου του Vanity Fair όπου φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz.
H 26 χρονη pop star πόζαρε για το εξώφυλλο του Vanity Fair ενδεδυμένη ένα strapless bodysuit στο χρώμα της σαμπάνιας. Φυσικά τα χείλη ήταν κόκκινα και ολοκλήρωναν το retro look που μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει να τιμά κυρίως η Dita Von Teese.

Νεα παιδικη σειρά απο τον Lanvin

Ο Γαλλικός οίκος υψηλή ραπτικής αποκάλυψε χθές πως για την Άνοιξη του 2012 δημιουργεί μία συλλογή από 25 κομμάτια για κοριτσάκια μεταξύ τεσσάρων και δέκα ετών. «Θα διοργανώσουμε ένα fashion show για να τα παρουσιάσουμε μέσα στον Ιούνιο. Διαθέσιμα θα είναι στα καταστήματα αρχές Νοεμβρίου.»Έγραφε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Lanvin.

Αντισυλληπτικά Χάπια

1. Τι είναι τα αντισυλληπτικά χάπια και πως ακριβώς δρουν?

Τα αντισυλληπτικά χάπια περιέχουν κατά κάποιο τρόπο τις ορμόνες που παράγει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του κύκλου της. Ο οργανισμός θεωρεί έτσι ότι έχει αρκετή ποσότητα από τις ορμόνες αυτές και απενεργοποιεί τις ωοθήκες.

Huile Céleste:Σύμμαχος των μαλλιών σου κάτω από τον ήλιο

Ένα νέο προϊόν μπαίνει στην best seller σειρά Kérastase Soleil. Το νέο αντηλιακό λάδι Huile Céleste θα αποτελέσει ασπίδα προστασίας για τα μαλλιά σου και θα διατηρήσει το χρώμα τους ζωντανό και λαμπερό, προστατεύοντάς το από το ξεθώριασμα και τη θαμπάδα που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.

Τι λέει η personal trainer της Rihanna για το σούπερ σώμα της σταρ

Η personal trainer της έχει την απάντηση

Ακόμα πιο σέξι, πιο ζουμερή αλλά και πιο fit δείχνει να είναι η πριγκίπισσα του RnB Rihanna και το κορμί της είναι κυριολεκτικά η αδιάψευστη απόδειξη.

Η online λίστα της Stylista: 5 top ανοιξιάτικες αγορές κάτω από 50€

Chicονομικά ευρήματα για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

1. Ένα (ακόμη) ζευγάρι γυαλιά χρειάζεται πάντα. Αυτή τη φορά επίλεξε χρώμα. 18€ buldoza
2. Ξεκίνα από τώρα την αναζήτηση για το ιδανικό ζευγάρι σανδάλια! 36£ Topshop

Jennifer Aniston: Με νέο look

Στην παρουσίαση του αρώματός της στη Νέα Υόρκη.

Η Jennifer Aniston βρέθηκε σε κατάστημα Sephora, στη Νέα Υόρκη για την παρουσίαση του καινούργιου της αρώματος. Την παράσταση πάντως δεν έκλεψε το άρωμα αλλά η ίδια με την εμφάνισή της.

Τα σωστά βήματα

Αν έχετε βαρεθεί τις ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο, τις επίπονες ασκήσεις και τα εξαντλητικά προγράμματα γυμναστικής, πείτε «ναι» στο βάδισμα, που όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, όχι μόνο είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος άσκησης, αλλά μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικών και καρδιακών επεισοδίων, αρκεί να ξέρετε τον σωστό τρόπο.

Ποιος είναι ο σωματότυπος σου;

Έχεις κάτι από τις sexy καμπύλες της Marilyn Monroe ή τις petite αλλά χαρισματικές αναλογίες της Eva Longoria; Μάθε ποιος είναι ο σωματότυπος σου και ανακάλυψε ποια ρούχα σε κολακεύουν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...