Υστερία για το χορό της Μπιγιονσέ (vid)

Ομαδική παράκρουση έπαθαν τα παιδάκια σε σχολή χορού της Νέας Υόρκης, όταν ξαφνικά εκεί που έκαναν μάθημα εισέβαλε η Μπιγιονσε αυτοπροσώπως και άρχισε να χορεύει μαζί τους.

Γυναίκα Για Πάντα!!! (vid)

Όλες έχουμε δει την ταινία "Sex and the City 2"..Και σίγουρα θα έχετε και εσείς,λατρέψει,τις 4 φίλες που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα κάθε γυναίκας.Η κάθε μία απο μας,είναι σοφή,έχει δύναμη και με τον δικό της τρόπο έχει πληρώσει το τίμημα ,αλλά πάντα προχωράει μπροστά. Μπορεί να μην είμαστε όλες Σαμάνθα,Κάρυ,Σάρλοτ ή Μιράντα αλλά όλες έχουμε τον ίδιο ρόλο.Το τραγούδι " I AM WOMAN" ,μας αντιπροσωπεύει,την κάθε μια μας ξεχωριστά.......

Hot σεξοστάσεις του ύψους και του πάχους

Αν είσαι η Σακίρα ή η Έλλη Κοκκίνου και το νέο σου αγόρι σου ρίχνει καμιά 30 – 40 πόντους στο ύψος, καταλαβαίνεις πως οριζοντίως στο κρεβάτι θα προκύψουν ζητήματα. Αν πάλι ο αγαπημένος σου είναι αρκετά χοντρούλης, κι εκεί το σεξ μαζί του θα γίνει πιο δύσκολο.

Πούλησε την παρθενία της για 45.000€

Μια φοιτήτρια από το Βέλγιο πούλησε την παρθενιά της σε ηλεκτρονική δημοπρασία έναντι 45.000 ευρώ.

 Η 21χρονη κοπέλα, που διατηρεί σκέτο το όνομα Noelle, έβαλε προς πώληση την ...αγνότητά της σε ένα site με έδρα το Άμστερνταμ, το Μάρτιο.

Πεθανε 39χρονη μετα απο λιποαναρροφηση

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Γαστούνης, από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της 39χρονης Δήμητρας Γιαννακοπούλου, μητέρας δύο παιδιών ηλικίας 9 και 12 ετών.

Καλοκαιρινές γόβες 2011 από τη Migato

Ψηλοτάκουνες καλοκαιρινές γόβες σε πάλ χρωματισμούς και πολύ μοντέρνα σχέδια θα απογειώσουν την εμφάνιση σου για το καλοκαίρι του 2011. Η αφοσίωση της migato  στον καταναλωτή διαφαίνεται από την φροντίδα, την προσωπική εξυπηρέτηση και την προσφορά πρωτοποριακών και ποιοτικών ειδών στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές! Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα καλοκαιρινά σχέδια της Migato 2011.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Φορέστε κι εσείς ψάθινο καπέλο

Το καπέλο δεν είναι μόνο αξεσουάρ μόδας αλλά και ένα πολύ σημαντικό εργαλείο ομορφιάς.

Τους κρύους μήνες φοράτε καπέλο για να προφυλαχτείτε από το κρύο ή για στιλ. Τώρα, όμως, που η ζέστη και ο ήλιος κάνουν την εμφάνιση τους δυναμικά, ο ρόλος των καπέλων είναι ακόμη πιο σημαντικός για την ομορφιά της επιδερμίδας και των μαλλιών σας, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue.

Phyto-Mascara Ultra-stretch: Εξαιρετικό Μήκος στις Βλεφαρίδες από την Sisley!

H Sisley παρουσιάζει μια καινούργια Mascara η οποία όχι μόνο χαρίζει μήκος, καμπυλότητα και όγκο στις βλεφαρίδες αλλά ταυτόχρονα τις θρέφει!

Την Phyto-Mascara Ultra-stretch!


Η Phyto-Mascara Ultra-stretch προσθέτει όγκο και μήκος, βελτιώνοντας το σχήμα και χαρίζοντας ένα όμορφο, σαγηνευτικό βλέμμα!

H Swarovski για τη Γιορτή της Μητέρας

Η φετινή, γεμάτη λάμψη συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας της Swarovski δημιουργήθηκε από πολύτιμο, αστραφτερό κρύσταλλο. Πολύχρωμη ή μονόχρωμη, μοντέρνα ή διαχρονική, η συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, φιγούρες και αξεσουάρ για το σπίτι, που προσφέρουν ιδέες για κομψά δώρα.

Κυστίτιδα: Τι πρέπει να ξέρεις

Η αναζήτηση της λεκάνης της τουαλέτας όπου σταθείς και όπου βρεθείς έχει γίνει η νέα σου "αγαπημένη" συνήθεια. Μέχρι και οι συνάδελφοι στο γραφείο το αντιλήφθηκαν και για να σε πειράξουν σου έκαναν δώρο... πάνες για την ακράτεια. Και σαν να μην έφταναν τα πειράγματα και το γεγονός ότι η φυσική σου ανάγκη σε καλεί διαρκώς, κάθε φορά που επιχειρείς να ουρήσεις ζεις έναν εφιάλτη από τον πόνο και τη δυσφορία...

Η Μανωλιδου απειλει με μηνυσεις !

Έξαλλη είναι η 36χρονη παρουσιάστρια και μουσικός μετά την προβολή ενός σατιρικού βίντεο.
Με αφορμή το επίμαχο θέμα που την αναστάτωσε: «Αναληθές και προσβλητικό το βίντεο που μόλις είδα. Παρακαλώ πάρα πολύ να μην αναπαραχθεί, γιατί θα κινηθώ νομικά. Ευχαριστώ...» ήταν η νέα απάντηση που έδωσε μέσα από το twitter.

Ελένη Μενεγάκη "Μαμά πώς με αντέχεις ακόμα;"

Στον “Καφέ με την Ελένη” το πρωί της Παρασκευής προβλήθηκε ένα βίντεο-αφιέρωμα στις μαμάδες που γιορτάζουν την Κυριακή που μας έρχεται. Αμέσως μετά, η Ελένη Μενεγάκη απευθύνθηκε στη δική της μητέρα.

Φορέματα Toi&Moi: Τα 11 Καλύτερα για Γάμους και Βαφτίσια!

Η εταιρία Toi&Moi μας παρουσιάζει τα φορέματα της νέας της συλλογής!

Σε όμορφους καλοκαιρινούς χρωματισμούς και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η Toi&Moi δημιούργησε ένα ξεχωριστό LookBook με φόρεμα για τις Nονές, τις Κουμπάρες ή απλά για όσες από εσάς θέλετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην επόμενη επίσημη περίσταση!

Objects of Desire! Οι 5 πιο hot τάσεις της σεζόν στα αξεσουάρ!


Η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με αξεσουάρ διαφορετικής αισθητικής και δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις; Η Fashion editor του TLIFE επιλέγει τα αγαπημένα της αξεσουάρ και σου δείχνει πως μπορείς να τα συνδυάσεις για να έχεις ένα απόλυτα σωστό και καλαίσθητο αποτέλεσμα!

Η Swatch Φέρνει Την Άνοιξη

Αυτήν την Άνοιξη, η Swatch βάζει δυναμικά το χρώμα στην εμφάνισή μας!

5 ρολόγια φωτεινά, ιριδίζοντα, στις αποχρώσεις του lime, του πορτοκαλί, του μπλε, του πράσινου και του ροζ, κάνουν την επιλογή μας δύσκολη υπόθεση.

Μη Χάσεις! Το 10ήμερο Προσφορών στα Liu-Jo!

Ένα ακόμα 10ήμερο προσφορών ξεκίνησε, αυτή τη φορά στα Liu Jo!

Από  5 Μαΐου έως και το Σάββατο 14 Μαΐου 2011, κάντε τις αγορές σας στο κατάστημα Liu Jo στο Golden Hall και αποκτείστε όλα τα προϊόντα του αγαπημένου σας brand με εκπτωση 30%!

First Look! Στη Νέα Καλοκαιρινή Σειρά Μακιγιάζ Dolce & Gabbana!

Η Scarlett Johansson είναι και πάλι το πρόσωπο στα καλλυντικά Dolce & Gabbana.

Αυτή τη φορά ποζάρει για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του brand “Summertime 2011 Collection” σε καλοκαιρινή διάθεση.

Πόσο μπορεί να επεκταθεί η ανθρώπινη ζωή;

Η σύγχρονη ιατρική επαναπροσδιορίζει τα όρια ηλικίας και μπορεί σύντομα να επιτρέπει στον άνθρωπο να ζει πέρα από το όριο των 120 ετών που έχει έως τώρα υπολογισθεί ...ίσως και μέχρι την ηλικία των 1.000 ετών.

LookBook | Mango Full της Ρίγας!

Stripes παντού!

Ο Txema Yeste φωτογραφίζει το νέο LookBook των Mango σε καλοκαιρινό mood!

H Eniko Mihalik ποζάρει στο φωτογραφικό του φακό, φορώντας ρούχα από την καλοκαιρινή συλλογή του brand, full της ρίγας!

Δες την στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Αγορά επώνυμων ρούχων με αντικαταβολή

Όλοι οι καταναλωτές έχουν ακούσει για τις online αγορές, αλλά οι περισσότεροι τις έχουν ταυτίσει με φθηνιάρικα πράγματα, προσφορές και γενικα χαμηλής ποιότητας προϊόντα. Στην πραγματικότητα, τα online eshops είναι ο καλύτερος τόπος για να ψωνίσει κανείς επώνυμα προϊόντα σε καλύτερη τιμή.

Τσάντα με χρώμα

Πολλοί οίκοι μόδας σας προτείνουν να αγοράσετε μια τσάντα με χρώμα, κόκκινο, κίτρινο, μοβ, πράσινο, μπλε. Φροντίστε οι επιλογές σας να είναι έντονα φωτεινά χρώματα που τραβάνε την προσοχή αλλά τίποτα άλλο περιττό πάνω τους.

Ανδρόγυνο look

Ένα από τα must του καλοκαιριού, εκτός από τα cocktail, τις ρομαντικές νύχτες με το άλλο μας μισό αλλά και το αχαλίνωτο clubbing με τις κολλητές μας είναι και το ανδρόγυνο look.

NAK shoes Spring/Summer Collection 2011

Η καλοκαιρινή collection της Nak shoes ήρθε για να μας κάνει περισσότερο θηλυκές,κομψές και sexy! Ψηλοτάκουνα πέδιλα και peep toe σε παλ χρώματα κυρίως, ιδανικές επιλογές και για τις μέλλουσες νύφες! Δέρμα, πετράδια, ύφασμα, φελός και ιδιόμορφα τακούνια είναι από τα στοιχεία που έβαλαν την υπογραφή τους στην καλοκαιρινή collection.

The Denim Couture

Αποτέλεσμα της συνεργασίας των Papillon Design από το Λονδίνο και Innovation στην Δανία η σειρά Denim Couture Collection είναι μία καινοτόμος και άκρως Funky συλλογή.

Οι Joelle Talmasse και Martyn Gayle είναι ιδιοκτήτες και σχεδιαστές της Papillon Design όπου έχουν σαν αποστολή να φέρουν την υψηλή ραπτική στην εσωτερική διακόσμηση.

Πώς να φορέσετε σωστά το make up σας

Αν η διαδικασία του βαψίματος κάθε πρωί πριν τη δουλειά σας φαίνεται κουραστική και βαρετή, ανακαλύψτε πώς μπορείτε να την κάνετε πιο γρήγορη και διασκεδαστική ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:

Οι εχθροί του δέρματος

Μπορεί να φροντίζουμε το δέρμα μας, με κρέμες, μάσκες και να συνεχίζει να μοιάζει θαμπό και κουρασμένο και οι ρυτίδες να κάνουν την εμφανισή τους.. αυτό οφείλεται στο τι δεν δίνουμε την κατάλληλη προσοχή σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες.
Ο συνδυασμός των κατάλληλων κρεμών και η αποφυγή των παρακάτω, θα βοηθήσουν το δέρμα σας να λάμψει περισσότερο και θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη!

Flower power

Η άνοιξη είναι εδώ και μας περιμένει να ανοίξουμε τις αγκαλιές μας σε όλες τις καινούριες της προτάσεις, αποκλειστικά απεσταλμένες από τις πιο μοσχομυρωδάτες πασαρέλες. Άνθη παντού..prints και accessories βρίσκουν καταφύγιο στις πιο χαριτωμένες εμφανίσεις μας, υποσχόμενα να κάνουν την κάθε μας μέρα…αληθινή γιορτή!

Με διάθεση vintage

Είναι το νέο trend και αφορά τα δάχτυλά σας! Τέλος οι διακριτικές μικρές βέρες, με τις μικρές διαμαντένιες πετρούλες που φορούσατε μέχρι τώρα. Η διακριτικότητα είναι πια passé και είναι ώρα να αναδείξετε τον πληθωρικό εαυτό σας και να γεμίσετε τα δάχτυλά σας με τα δαχτυλίδια της μπιζουθήκης σας.

Αυξημένα τα κρούσματα μελανώματος

Δωρεάν εξετάσεις για όσους το επιθυμούν και περίπου 2.500 περιστατικά βλέπουν οι γιατροί στην Ελλάδα κατά την Εβδομάδα Κατά του Καρκίνου του Δέρματος: Ένα από τα δέκα κυριότερα είδη καρκίνων που εμφανίζονται συχνότερα στην Ευρώπη αποτελεί το μελάνωμα αλλά και άλλοι καρκίνοι του δέρματος.

Salvatore Ferragamo: Πολυτελή Δώρα για την πιο Γλυκιά Μαμά!

Εάν θέλεις να κάνεις σήμερα,στη γιορτή της μητέρας, ένα δώρο πολυτελές, τότε στον οίκο Salvatore Ferragamo θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Όμορφα, κομψά, σοφιστικές και θηλυκά δώρα, όπως αξίζουν στις πιο γλυκιές μανούλες!

Μπορεί να σου κοστίσουν κάτι παραπάνω, αλλά μια μαμά το αξίζει!

Γυμνή η Ελιζαμπέτα Κανάλις!

Η Ελιζαμπέτα Κανάλις, το κορίτσι του Τζορτζ Κλούνεϊ, φωτογραφήθηκε γυμνή για λογαριασμό της PETA.

Η καλοκαιρινή συλλογή της Andria

Έντονα χρώματα και ντραπαρίσματα, πολυτελή υφάσματα και λαμπερά χρώματα σε total look αποτελούν τα βασικά στοιχεία της καλοκαιρινής συλλογής της σχεδίαστριας Andria για το καλοκαίρι 2011.

Οι «φίλοι» του ανευρύσματος

Καθημερινές συνήθειες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα

Το σεξ, ο καφές, το δυνατό φύσημα της μύτης, η έντονη σωματική άσκηση, ακόμα και η δυσκοιλιότητα, μπορεί να πυροδοτήσουν ένα ένα επικίνδυνο, αιμορραγικού τύπου, εγκεφαλικό επεισόδιο (ανεύρυσμα) σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα.

Potema Matress Cleam Spray και... κοιμηθείτε άφοβα!

Ένα μοναδικό απολυμαντικό στρωμάτων

To Potema Matress Cleam Spray είναι ένα μοναδικό, βιολογικό προϊόν, διεθνώς αναγνωρισμένο, δημιουργημένο ειδικά για την απολύμανση των στρωμάτων αλλά και για οτιδήποτε είναι δύσκολο να πλυθεί, όπως:

Αποξήρανση ανθέων και λουλουδιών

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για αποξήρανση ανθέων και λουλουδιών. Ο αέρας, τα αποξηραντικά μέσα και η γλυκερίνη. Καθένας από αυτούς τους τρόπους αποξήρανσης μπορεί να προκαλέσει διαφορετικά αποτελέσματα στα φυτά.
Η αποξήρανση ανθέων με αέρα μπορεί να γίνει με τη χρήση ζεστού κι ξηρού αέρα που εφαρμόζονται με φυσικό ή μηχανικό τρόπο.

Phyto-Svelt Global: Εντατικό Αδυνάτισμα και Καταπολέμιση της Κυτταρίτιδας!

Για χρόνια η Κοσμετολογία χρησιμοποιείται για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και να ομορφύνει το δέρμα, χάρη σε ιδιαίτερα αποτελεσματικά προϊόντα, που έχουν στοχευμένη δράση.

Η Sisley δημιουργεί το PHYTO-SVELT GLOBAL - Εντατική Θεραπεία Αδυνατίσματος, μία καινούρια αδυνατιστική και συσφικτική θεραπεία.

Το καλοκαίρι προστάζει ρίγες

Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο στη μόδα οι ρίγες. Στις ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές πασαρέλες για το 2011 υπήρχαν σχεδόν παντού! Άλλοι σχεδιαστές πρότειναν τις ρίγες σε κάθετη μορφή και άλλοι σε οριζόντια.

Πως επηρεαζουν οι ορμονες το προγραμμα απωλειας βαρους που ακολουθουμε

«Ελέγχοντας τις ορμόνες που ρυθμίζουν την όρεξη θα μπορούμε να προβλέψουμε την επαναπρόσληψη βάρους μετά από ένα διάστημα δίαιτας»
Αυτή η διαπίστωση δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Επιστημονικό Περιοδικό Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού(JCEM).

The Prada Creeper Brogues

Σίγουρα ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα παπούτσια της σεζόν. Ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Το βέβαιο είναι πάντως ότι θα το προσέξεις. Ο πολύχρωμος ριγέ πάτος του δε θα σε αφήσει αδιάφορη στη θέα του. Αυτό φαντάζομαι πως θα ήθελε και η δημιουργός του, Miuccia Prada όταν το σχεδίαζε.

Μια Queen στο Mad

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής του Mad «Fashion Music Project» με τη Νίκη Κάρτσωνα καλεσμένη.

Γυμναστική με υπογραφή… Χόλιγουντ

Οι σταρ του Χόλιγουντ δε γεννήθηκαν όλες με «ατσάλινους» κοιλιακούς. Απλώς ακολουθούν πιστά τις συμβουλές των προσωπικών τους «βασανιστών». Δεν υπάρχει άλλωστε καλύτερη διαφήμιση της δουλειάς των γυμναστών από τη βελτίωση της εικόνας των διάσημων γυναικών της showbiz.

Συγκεντρώσαμε συμβουλές και σας παρουσιάζουμε τα μυστικά της σωστής άσκησης δια στόματος των προσωπικών γυμναστών των σταρ.

Για πάντα νέα με Botox

 Το botox είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία αντιγήρανσης στις περισσότερες χώρες της υφηλίου. Σε ελληνική μετάφραση η βουκολική τοξίνη ή αλλιώς botox είναι μια φυσικά επεξεργασμένη πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες μεγάλης ηλικίας θέλοντας να απομακρύνουν τις ρυτίδες από το πρόσωπο τους. Ποια γυναίκα δεν θέλει να δείχνει για πάντα νέα... Το botox είναι μια καλή και αξιόπιστη λύση.

«Η ψυχανάλυση με βοήθησε»

Καλεσμένη στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πήρε τη θέση της Ελένης Καρποντίνη στο «Dancing With The Stars».

Η 26χρονη παρουσιάστρια έδειξε αμήχανη στις ερωτήσεις που αφορούσαν στη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που αστειεύτηκε με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος και τη χαρακτήρισε «γλωσσοκοπάνα»

Jennifer Aniston: Παρουσίαση του νέου της αρώματος

H Jennifer Aniston παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου της ομώνυμου αρώματος στο κατάστημα Sephona της Λεωφόρου Λέξιγκτον της Νέας Υόρκης. Η 42χρονη ηθοποιός, που φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα Vivienne Westwood, μοίραζε αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Κρεβατοκάμαρες σε σπίτια των ΗΠΑ

Οι κρεβατοκάμαρες στην Αμερική έχουν μια δική τους αισθητική που ζυμώθηκε μέσα από τα στυλ τόσο των Άγγλων όσο και των Γάλλων με των δεύτερων τα σχέδια στα υφάσματα να επικεντρώνονται περισσότερο σε παραστάσεις της υπαίθρου. Κατά κύριο λόγο μπορεί να χαρακτηριστεί Country με μια θεματολογία που έχει σαν βάση τα ανθοστόλιστα ντεσέν, αποφεύγοντας όμως τα έντονα εμπριμέ χωρίς βέβαια να λείπουν οριστικά.

Tσάντες Evisk by Evi Skavelaki SS 2011

Ρομαντισμός, χιούμορ, πολυχρωμία και ρετρό αναφορές χαρακτηρίζουν για ακόμα μια φορά τη συλλογή evisk για την άνοιξη/καλοκαίρι 2011.

Σεξουαλικές έρευνες...

Ανεβάστε το θερμόμετρο με αισθησιακό σεξ

Το αργό σεξ, όπου το μόνο που κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στις αισθήσεις σας, είναι το νέο hot spot για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να ξαναρθείτε πιο κοντά με τη σύντροφό σας.

Οι αργές και αισθησιακές κινήσεις κάνουν το ερωτικό παιχνίδι απλά απολαυστικό και για τους δύο.

Φλοράλ Φορέματα: Tα 15 Ωραιότερα και που θα τα Βρεις!

Πριν λίγες μέρες σας ρωτήσαμε μέσα από την σελίδα μας στο Facebook "Τί δεν θα αποχωριστείτε αυτή την Άνοιξη;" και η πλειοψηφία από εσάς μας απαντήσατε "Τα floral φορεματάκια"!

Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τα 15 ωραιότερα που θα βρεις αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην αγορά!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...