Στη Νέα Καλοκαιρινή Σειρά Μακιγιάζ Dolce & Gabbana!

Η Scarlett Johansson είναι και πάλι το πρόσωπο στα καλλυντικά Dolce & Gabbana.

Αυτή τη φορά ποζάρει για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του brand “Summertime 2011 Collection” σε καλοκαιρινή διάθεση.

Τέλεια πόδια με απλές ασκήσεις

Γυμναστείτε στο σαλόνι του σπιτιού σας

Πολλοί από εσάς θέλετε να σμιλέψετε τα πόδια σας και να αρχίσετε να ετοιμάζεστε σιγά-σιγά για το καλοκαίρι. Ο στόχος αυτός δεν είναι ακατόρθωτος και οι παρακάτω απλές ασκήσεις, μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να βάλετε στην καθημερινότητά σας και την αεροβική, έτσι ώστε να «κάψετε» το περιττό λίπος πιο γρήγορα και να προσέχετε τη διατροφή σας.

Τα λάθη μιας γυναίκας!

Μετά την απήχηση που είχε η προσωπική ιστορία μιας φίλης που σας έγραψα συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά τη δύναμη που κρύβουν οι καθημερινές βιωματικές ιστορίες. Γιατί περιέχουν την ενέργεια της αλήθειας και αυτό μας κινητοποιεί όλους. Και με το πλεονέκτημα της αμεσότητας του internet μπορεί ο καθένας να βοηθήσει με τον τρόπο του...

9 έξυπνα τρικ για να χάσετε βάρος

Ξεχάστε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα. Ακολουθήστε αυτές τις 9 έξυπνες συμβουλές και θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο βάρος θα χάσετε:

Η αισθητική στην κουζίνα σας

Πανέμορφη και αστραφτερή, για να μας φτιάχνει τη διάθεση, η κουζίνα μας είναι το πραγματικό κέντρο του σπιτιού μας. Το οικογενειακό τραπέζι, ο καφές με την παρέα μας, αλλά και το μαγείρεμα γίνονται ευχάριστες εμπειρίες!

Πόση κούραση αντέχει το σώμα σας;

Το να αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι δεν είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολεί μόνο μέχρι να βρείτε τις απαραίτητες δύο ή τρεις ώρες για να ξεκουραστείτε. Η επαναλαμβανόμενη κούραση μπορεί συχνά να είναι ”προειδοποίηση” που σας στέλνει το σώμα σας.

Ζάχαρη: Γλυκιά και... καρκινογόνος

Η “πικρή αλήθεια της ζάχαρης” έρχεται στην επιφάνεια μετά από αμερικανικές μελέτες, οι οποίες αποδεικνύουν πως η γλυκιά της γεύση κρύβει τελικά πολλούς κινδύνους. Με την εμφάνιση καρκίνου φαίνεται να συνδέεται η υπερβολική κατανάλωση της.

Σωτήρια ένεση μετά το εμφραγμα ή το εγκεφαλικό!!

Σε ποσοστό μεγαλύτερο από 60% μπορεί να μειώσει τις ζημιές για τον οργανισμό μία ένεση που γίνεται σε ασθενείς μέσα σε 12 ώρες μετά την εκδήλωση εμφράγματος ή εγκεφαλικού, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, η οποία μπορεί να αποδειχτεί...
ιστορικό ορόσημο στην κλινική θεραπεία αυτών των περιστατικών.

Νυφικά Παπούτσια Jimmy Choo - Νέα Συλλογή!

Εάν έχεις αποφασίσει να κάνεις το μεγάλο βήμα σύντομα και ψάχνεις το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών που θα σε πάει στην εκκλησία, αλλά και θα σου χαρίσει μια κομψή εμφάνιση, τότε το LookBook αυτό σε ενδιαφέρει!

Νέα Υπέροχη Συλλογή | O Οίκος Missoni Σχεδιάζει για το Σπίτι!

Όλο και περισσότεροι σχεδιαστές, δημιουργούν πλέον συλλογές όχι μόνο για την πασαρέλα, αλλά και για το σπίτι!

Τελευταίος ο οίκος Missoni που δημιούργησε την Missoni Home, μια συλλογή αποκλειστικά για το σπίτι που περιλαμβάνει υπέροχους ζωηρούς χρωματισμούς, εντυπωσιακά σχέδια και γεωμετρίες!

Swarovski και Guido Gobino Δημιουργούν τα πιο Πολυτελή Πασχαλινά Αυγά!

Έχουμε μπει πλέον στη Μεγάλη Εβδομάδα και φυσικά θα μιλήσουμε και για αυγά!

Όχι βέβαια για οποιαδήποτε αυγά, αλλά για τα πιο ιδιαίτερα Πασχαλινά αυγά!

Η φετινή Η&Μ Wateraid Συλλογή!

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος τα καταστήματα Η&Μ λανσάρουν την νέα Wateraid συλλογή τους για το 2011.
Και αυτή η συλλογή είναι για καλό σκοπό, αφού 10 τοις εκατό των εσόδων από τις πωλήσεις, θα διατεθούν στο Wateraid, ένα φιλανθρωπικό οργανισμό που έχει στόχο την πρόσβαση καθαρού νερού, στους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αγγελική Ηλιάδη "Ειπώθηκαν πράγματα που με ενόχλησαν"

Η Αγγελική Ηλιάδη επισκέφτηκε τον Θέμο Αναστασιάδη στο στούντιο της εκπομπής του το βράδυ της Μ. Δευτέρας και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για τη συμμετοχή της στο σόου του χορού, τις αντιδράσεις προς το πρόσωπό της, για την παρουσία της εκεί, και αν νιώθει αδικημένη από τη βαθμολογία των κριτών του DWTS.

Αρχοντιά και κομψότητα

Διατηρώντας την αρχιτεκτονική αρχοντιά που είχε αυτό το αναδιαμορφωμένο διαμέρισμα στο Παρίσι, οι σχεδιαστές από το Studio Ko, επιβάλανε μια μοντέρνα κομψότητα με τα έπιπλα που υπακούουν σε λιτές γραμμές, αλλά αποπνέουν βαρύτητα και σοβαρότητα κυρίως λόγω των χρωμάτων, καφέ και χρυσό.

Τα νέα σχέδια της Camper Together

H Camper υιοθετεί για την special σειρά της Camper Together και την σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2011  ένα μοντέλο συνεργασίας με επιλεγμένους σχεδιαστές, οι οποίοι αφιερώνουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο τους για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο και original design, το οποίο η Camper μετατρέπει σε παπούτσι χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, εξαιρετική δεξιοτεχνία.

Ντύσου φθηνά αλλά με στιλ

Μπορεί να ο καιρός να μη μας πείθει ακόμα πολύ αλλά σίγουρα η άνοιξη δε θα αργήσει να έρθει. Και όταν έρθει θέλουμε να είμαστε έτοιμες! Αυτήν την εβδομάδα το εκπτωτικό ηλεκτρονικό κατάστημα www.melinamay.com σε προετοιμάζει για την άνοιξη από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Εξωσωματική γονιμοποίηση: Νέα θεραπεία υπόσχεται λιγότερη ταλαιπωρία

Πιο απλή και σύντομη καθίσταται πλέον η θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση και στην Ελλάδα, με μία εξελιγμένη τεχνική η οποία μειώνει τον αριθμό των ενέσεων, περιορίζει τις πιθανότητες λάθους στη δοσολογία και αυξάνει τα ποσοστά επιτυχίας.

Αλλαζει τηλεοπτικη στεγη η Αγγελικη Νικολουλη ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Νικολούλη πριν λίγες ημέρες έκανε ένα ραντεβού, μυστικό, με τους ανθρώπους του Mega.

Ανακαλύψτε την ιδανική σας επιδερμίδα Με τη Sensai

H αίσθηση που προσφέρει το μετάξι στην επιδερμίδα είναι ασύγκριτη. Απαλό, δροσερό, θυμίζει ένα τρυφερό χάδι ή ανάλαφρο φιλί. Γι’ αυτό και θεωρείται εδώ και αιώνες μια πολύτιμη ίνα και χαρακτηρίζεται ως «δεύτερη επιδερμιδα».

Με αγροτικό σώμα και μοντέρνα ψυχή

Το κτίριο βρίσκεται στην πόλη Priorat στην Ισπανία, στην περιοχή Tarragonaπου είναι γνωστή για τα οινοποιεία και τα καλής ποιότητα κρασιά που παράγονται εκεί. Αρχικά ήταν μύλος και μετέπειτα χρησιμοποιήθηκε σαν αποθήκη σιταριού.

Εξιτήριο για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Περίπατο με την πολυαγαπημένη της κόρη έκανε η ηθοποιός Κάθριν Ζέτα Τζόουνς λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από ψυχιατρική κλινική της Νέας Υόρκης ύστερα από νοσηλεία της λόγω διπολικής διαταραχής

Η γυναικεία διαίσθηση

Ξέρετε καλά φιλές μου για ποιο θέμα θα μιλήσω !
Ναι, ναι, είναι αυτή η διαίσθηση που οι άντρες την φοβούνται. Ξέρουν, ότι οι γυναίκες την έχουν σε μεγάλο βαθμό και την φοβούνται.
Πολλές φόρες ακούω κάτι ή βλέπω και αμέσως κάτι μέσα μου λεει: «Δεν είναι έτσι ψάξε το !»

«Γυναικείο» πάρκινγκ στην Κίνα

Οι γυναίκες οδηγοί της πόλης Shijiazhuang έχουν πλέον έναν παραπάνω λόγο για να επισκεφτούν το εμπορικό κέντρο της πόλης. Το πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί, είναι ειδικά σχεδιασμένο για το... γυναικείο φύλο. Είναι βαμμένο σε ροζ και μωβ τόνους και σύμφωνα με τον υπεύθυνο του εμπορικού, Wang Zheng «δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην έντονη γυναικεία αίσθηση του χρώματος και των αποστάσεων».

"Ο Έλληνας και η Μάνα του": Μια σχέση... λάθους

Ο Έλληνας άνδρας επηρεάζεται από τη μητέρα του πολύ περισσότερο από ό,τι νομίζαμε, διατηρώντας συχνά μια παθολογική και εξαρτημένη σχέση μαζί της. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τη Δρ Χαρά Νομικού και τους συνεργάτες της, έδειξε ότι η Ελληνίδα μάνα αδυνατεί συχνά να καταλάβει πως ο γιος της ενηλικιώθηκε και τείνει να παρεμβαίνει άμεσα στη σχέση του με το άλλο φύλο.

Πάσχα με το "Χαμόγελο του Παιδιού"

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" συμπληρώνοντας 16 χρόνια δράσης, προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα Πασχαλινά Παζάρια που θα πραγματοποιηθούν:

Πόσο μπορείτε ν’ αλλάξετε ;

Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Michelle Obama, που εγκατέλειψε την εντυπωσιακή της σταδιοδρομία στην δικηγορία, για να γίνει η πρώτη κυρία του πλανήτη στο πλευρό του Barack Obama;

Burberry April Showers: Mια νέα capsule collection από τον οίκο Burberry

Η Burberry April Showers είναι η capsule ανοιξιάτικη συλλογή της Burberry Brit Collection.
Η συλλογή περιέχει prêt- a- porter αντρικά και γυναικεία ρούχα (καμπαρντίνες, outerwear, denim και πλεκτά), αλλά και αξεσουάρ.

Αντροχωρίστρες: Γιατί οι γυναίκες την "πέφτουν" στους καπαρωμένους

Εγγύηση ο δεσμευμένος!
Τι έχουν οι δεσμευμένοι άντρες και τραβάνε τις γυναίκες όπως το μέλι τις αρκούδες; Μιά γυναίκα δίνει τη δική της εξήγηση στο φαινόμενο...

αντροχωρίστρα!

25 + 1 κανόνες της τέλειας σχέσης

Την σήμερον ημέρα όλες ψάχνουν απεγνωσμένα για τον πρίγκηπα του παραμυθιού, τον ένα και μοναδικό...τη σχέση της ζωή μας. Έλα όμως που όταν ο έρωτας χτυπήσει την πόρτα, ξεχνάς τον αγώνα που έκανες για να βρεις τον καλό σου και αρχίζουν οι απαιτήσεις και τα παράπονα..

Η ηλικία της μητέρας επηρεάζει τον κίνδυνο αυτισμού στο παιδί

Το να αποκτά μία γυναίκα παιδία σε μεγαλύτερη ηλικία αυξάνει τον κίνδυνο το παιδί αυτό να εμφανίσει αυτισμό, αλλά για έναν μεγαλύτερο πατέρα ο κίνδυνος αυτός αυξάνεται μόνο όταν η μητέρα είναι κάτω των τριάντα, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές.

Τα ελιξίρια της ζωής (Απόσταγμα κουκουτσιών γκρέιπφρουτ)

Απόσταγμα κουκουτσιών γκρέιπφρουτ

Ομορφιά
Μια  «οικογενειακή»  υδατική κρέμα που μυρίζει υπέροχα, είναι άκρως αποτελεσματική και πολύ εύκολη στην κατασκευή της. Ιδανική για τον χειμώνα και τις επιδερμίδες που τραβάνε.

Περιποιηθείτε τα υφάσματά σας

Τι πρέπει να κάνουμε ώστε τα υφάσματα να συνεχίζουν να διατηρούν τη λάμψη, τους τόνους και την ποιότητα για τα οποία τα προτιμήσαμε και τα αγοράσαμε; Διαβάστε μερικές συμβουλές, ιδιαίτερα χρήσιμες τώρα που η μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο θα μας κάνει ενώ τακτοποιούμε τις ντουλάπες μας να αναρωτηθούμε για το αν φερθήκαμε σωστά σε πράγματα που κολακεύουν το γούστο μας.

Πώς θα ζήσουμε μέχρι τα... 120;

Το χάπι της μακροζωίας έρχεται στα επόμενα τρία χρόνια –μην βιαστείτε να το απορρίψετε λέγοντας «τα έχουμε ξανακούσει αυτά», γιατί είναι η πρώτη φορά που επιστήμονες δηλώνουν τόσο σίγουροι για την ανακάλυψή τους: ένα σούπερ χάπι που, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Έρευνας της Γήρανσης του Κολεγίου Ιατρικής Άλμπερτ Αϊνστάιν, θα αυξήσει τις πιθανότητες του ανθρώπου να ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής.

Kate Middleton: Μάθαμε ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της!

Μετά από ένα σωρό θεωρίες και φήμες, τελικά αποκαλύφθηκε ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της Kate Middleton στον πολυαναμενόμενο royal wedding στις 29 Απριλίου. Σύμφωνα πληροφορίες του ξένου Τύπου λοιπόν, το νυφικό σχεδίασε η Sophie Cranston από το  βρετανικό label Libélula.

Τι να περιμένεις στο σεξ από κάθε ζώδιο

Τον γνώρισες. Συστηθήκατε και φυσικά έμαθες και το ζώδιό του. Εδώ θα μάθεις και το τρόπο που συμπεριφέρεται στο σεξ...

Οι γυναίκες που θα βγει ένας άντρας...

Kάθε άντρας να θαυµάζει μια ψηλή ωραία γυανίκα, τελικά όμως βγαίνουν περισσότερο µε τις πιο... κοντές. Από στατιστικές έρευνες στις ΗΠΑ µε δείγµα αντρών από 18 έως 85 χρόνων, προέκυψε ότι οιεκπρόσωποι του ισχυρού φύλου αποδεικνύονται στην πλειοψηφία τους φανατικοί υποστηρικτές του προτύπου που θέλει τον άντρα πιο ψηλό από τη γυναίκα.

Δεν είμαι πόρνη επειδή ευχαριστιέμαι με τον δονητή μου... Ποια να το είπε αυτό????

Πέραν  του γεγονότος ότι αστειεύτηκε ότι έκανε σεξ με έναν παπά, η ατίθαση  έφηβη,
ηθοποιός και τραγουδίστρια...

Τα ελιξίρια της ζωής (Αιθέριο Έλαιο λεβάντας)

Οι τρεις Σωματοφύλακες

Όταν ήμασταν μικρές και διαβάζαμε παραμύθια, το να έχεις μαγικές δυνάμεις ήταν πάντα ένα ταλέντο που μας συνέπαιρνε, το να μπορείς να πετάξεις, να είσαι δυνατός, να φτιάχνεις μαγικά φίλτρα. Να είσαι αιώνια όμορφη.

6 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ COSY ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Χαμηλώστε την οροφή
Οι πολύ ψηλοτάβανοι χώροι συχνά δημιουργούν μια δυσάρεστη αίσθηση, αλλοιώνοντας τις αναλογίες των επίπλων και αυξάνοντας τις γυμνές επιφάνειες. Η προσθήκη ενός παταριού ή μιας ψευδοροφής μπορεί να λύσει το πρόβλημα σε σημεία με δυσανάλογα μεγάλο ύψος. Μπορεί όμως κανείς να «χαμηλώσει» οπτικά την οροφή βάφοντας μια φαρδιά περιμετρική λωρίδα στο πάνω μέρος των τοίχων στο ίδιο χρώμα της οροφής ή σε ένα χρώμα πιο σκούρο από αυτό των τοίχων.

Ανώνυμοι Αλκοολικοί: Άπιωτοι για μία(;) μέρα

Στις αρχές του 1930 δύο άνθρωποι συναντώνται τυχαία στην Αμερική. Ο Bill Wilson, αθεράπευτα αλκοολικός και ο Robert Holbrook Smith γιατρός με σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, ανακαλύπτουν με έκπληξη ότι ανταλλάσοντας τις εμπειρίες και τους κοινωνικούς τους προβληματισμούς, μπορούσαν να παραμείνουν μακριά από το αλκοόλ.

Τι να κάνω για να με ερωτευτεί;

Συζητήσεις, αναλύσεις, βιβλία, ταινίες, τραγούδια με αφετηρία των έρωτα και όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να απαντήσει στο... θεμελιώδες ερώτημα «Τι πρέπει να κάνω για να με ερωτευτεί;». Για αυτό μάλλον δεχόμαστε καθημερινά δεκάδες ερωτήσεις από τους αναγνώστες μας στο Sex και Σχέσεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα

Τα ελιξίρια της ζωής(Πράσινη άργιλος)

Πράσινη άργιλος

Ομορφιά
Χους εις χουν λένε οι γραφές και εμείς το παίρνουμε με την κυριολεκτική έννοια.
Η άργιλος είναι ένα πολύτιμο, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χώμα στο οποίο τα ζώα και οι ιθαγενείς σε πολλές χώρες, καταφεύγανε από ένστικτο, όταν είχαν κάποιο πρόβλημα,.

Τριχόπτωση λόγω στρες

Το εξαιρετικά έντονο στρες προκαλεί τη διακοπή της ανάπτυξης των μαλλιών και στη συνέχεια την πτώση τους.

Το σύνηθες στρες που βιώνουμε στην καθημερινή ζωή και στην εργασία μας, δεν είναι στις περισσότερες περιπτώσεις, αιτία έναρξης της πτώσης των μαλλιών.

Backstage Beauty: Στο show του Atelier Loukia

Γκόθικ και αγγελικές υπάρξεις στο catwalk με την υπογραφή της Lancôme και της L'Oréal Professionnel

Πριν ξεκινήσει το εντυπωσιακό show της Λουκίας, η Stylista τρύπωσε στο backstage και είδε step by step πώς δημιούργησε το ονειρικό look των μοντέλων η ομάδα των makeup artists της Lancôme και των hair stylists της L'Oréal  Professionnel.

Στο τραπέζι, παρακαλώ!

Αν χρησιμοποιείτε την τραπεζαρία ελάχιστες φορές, μόνο για επίσημα γεύματα, προτιμήστε ένα πτυσσόμενο ή επεκτεινόμενο τραπέζι, που θα παραμένει χρήσιμο και όταν είναι κλειστό χωρίς να πιάνει πολύ χώρο, ενώ θα φιλοξενεί αρκετά άτομα όταν ανοίγει ή δέχεται τα επιπλέον φύλλα του.

To Hong Kong αντεπιτίθεται με… 3D πορνό

“3D Sex & Zen: Extreme Ecstasy”… Αυτός είναι ο τίτλος του φιλμ που θα μείνει στην κινηματογραφική ιστορία ως η πρώτη 3D πορνό ταινία, φτιαγμένη στα πλατό του Hong Kong.

Η Φαίη Σκορδά έγινε μανούλα!

Περίπου στις 17:45, η Φαίη Σκορδά έφερε στον κόσμο τον Λιάγκα junior!  Το TLIFE μίλησε πριν από λίγο με τους ευτυχισμένους παππούδες! Η μητέρα της παρουσιάστριας μας είπε ότι όλα πήγαν καλά, η Φαίη με το μωρό είναι καλά και ότι τώρα περιμένουν να το δούν και αυτοί!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ: 15 στοιχεία που δε γνωρίζατε για αυτά

Σας παρουσιάζουμε 15 στοιχεία για προφυλακτικά, που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα…



1. Το 1564 ο Ιταλός ανατόμος Γκάμπριελ Φαλόπιους σχεδίασε το πρώτο προφυλακτικό. Ήταν μια θήκη από λινό και λάστιχο, δεμένα στην άκρη με μια ροζ λωρίδα. Δοκίμασε την ιδέα του σε περισσότερους από 1.100 άντρες και, σύμφωνα με τα αποτελέσματά του, κανένας δεν κόλλησε σύφιλη.

Εlizabeth Hurley: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού, τους η Elizabeth Hurley αποφάσισε να χωρίσει και επίσημα από τον σύζυγό της Arun Nayar. To γνωστό μοντέλο/ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου στο  Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, αναφέροντας ότι ο Ινδός μεγιστάνας επέδειξε «αδικαιολόγητη συμπεριφορά».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...