Βραδυνός καθαρισμός: το μυστικό για υγιή επιδερμίδα

Ο πειρασμός της κούρασης είναι ακαταμάχητος πολλά βράδια πριν πέσουμε για ύπνο. Κι όμως… ακόμη και μια μέρα που δεν θα ξεβαφτούμε σωστά και δεν θα ενυδατωθούμε, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην καλή κατάσταση της επιδερμίδας μας.

1. ακόμη κι εάν μείνατε στο σπίτι, το πιο πιθανό είναι στο τέλος της ημέρας η επιδερμίδα σας να είναι σκονισμένη και φυσικά λιπαρή. Αν δεν καθαρίσετε το πρόσωπό σας το βράδυ, οι πόροι θα κλείσουν και πιθανόν να δημιουργηθούν σπυράκια ή κοκκινίλες. Για τις extreme περιπτώσεις τεμπελιάς και νύστας από ξενύχτι, χρησιμοποιήστε μαντιλάκια καθαρισμού και υποσχεθείτε ότι θα γυρίσετε στη σωστή ρουτίνα την αμέσως επόμενη.
2. διαλέξτε προσεκτικά το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπό σας. Φροντίστε να έχει σχέση με τον τύπο της επιδερμίδας σας και να είναι απαλό. Τα «σκληρά» προϊόντα καθαρισμού μπορεί να αγριέψουν το δέρμα σας. Επικεντρωθείτε περισσότερο στις πιο λιπαρές περιοχές του προσώπου, όπως είναι η μύτη. Την απολέπιση να την κάνετε μία φορά την εβδομάδα. Περισσότερο είναι υπερβολή και μπορεί να ερεθίσει το δέρμα.


www.greek-radar.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...