Βάλτε το σπίτι σας...και τα μαλλιά σας, σε τάξη!

Το σπίτι είναι ζωντανός οργανισμός, καθώς έχει την ψυχή και την προσωπικότητα αυτών που το κατοικούν. Αν είστε άνθρωποι που δεν πετάνε τίποτα με το σκεπτικό ότι όλα έχουν πρακτική ή συναισθηματική αξία, δεν έχετε άδικο! Είναι όμως άδικο να περπατάτε και να σκοντάφτετε συνέχεια στο τετράδιο ιχνογραφίας που είχατε στο σχολείο ή στα εγχειρίδιά σας από το πανεπιστήμιο.

 
Η λύση είναι απλή! Μαζέψτε τα αντικείμενά σας ανά κατηγορία (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστήριο), ανά δωμάτιο(κουζίνα, κρεβατοκάμαρα, σαλόνι), αλφαβητικά (Αναμνηστικά, Βιβλία, Γλόμποι, Δίσκοι κ.ο.κ.) ή ανά ιδιοκτήτη (μαμά, μπαμπάς κ.ο.κ.) και βάλτε καθένα από αυτά σε ευμεγέθη κουτιά που θα τα προστατεύσουν από τη σκόνη, την υγρασία, κάποιο απρόσεχτο ξεκαθάρισμα ή από τη λήθη. Γράψτε αναλυτική λίστα με το περιεχόμενό τους και φυσικά, γράψτε απ’ έξω μια γενική περιγραφή. Τα κουτιά μπορούν να μπουν στην αποθήκη, στο πατάρι, στον πάτο της ντουλάπας ή κάτω από το κρεβάτι κι έτσι εσείς, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Το ερώτημα τώρα είναι τι γίνεται όταν θέλετε να βάλετε και τα μαλλιά σας σε τάξη! Και γι’ αυτό υπάρχει λύση που σας έρχεται κουτί… σε συσκευασία μπουκαλιού. Είναι το Herbal Essences Λεία & Απαλά. Βάζει τέλος στο φριζάρισμα και τιθασεύει τα μαλλιά μας! Τα μαλλιά γίνονται πιο λεία και απαλά σε 1 μόνο λούσιμο* και το Herbal Essences είναι τόσο σίγουρο για τον εαυτό του που εγγυάται την ικανοποίησή σας από το αποτέλεσμα αλλιώς σας επιστρέφει τα χρήματά σας. Ακριβώς! Δοκιμάστε το Herbal Essences Λεία & Απαλά. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα! Μόνο να κερδίσετε… Ό,τι υπόσχεται το όνομά του!
  



http://www.epithimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...