Έχεις ραντεβού και δεν ξέρεις τι μακιγιάζ να κάνεις; Ξέρουμε εμείς!

Είναι καλοκαίρι, οπότε λογικά σε πετυχαίνω στην "φλερτάρω περισσότερο" περίοδο της ζωής σου. Σωστά; Αν ναι, τότε αυτό το μακιγιάζ μπαίνει στη λίστα με τα αγαπημένα "σου" και "του" αφού πρόκειται να αφοπλίσει και τον καλό σου ή έστω τον wannabe καλό σου!


Το συγκεκριμένο look το ξεσήκωσα από την πρεμιέρα του Transformers: The dark side of the moon και το φόρεσε η Rosie Huntington Whiteley.

Φοράει ένα υπέροχο ροζ κραγιόν και όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών της βασίζεται στον συνδυασμό του eyeliner με μια μπεζ shimmery σκιά...



Ηοw to για το μακιγιάζ των ματιών:
1.
Με μια μπεζ- χρυσή σκιά σατινέ υφής γέμισε το κινητό του βλεφάρου. Δοκίμασε την Radiant Diamond Effect Shadow no 04- Diamond.  
2. Mε ένα μαύρο eyeliner διάγραψε μια γραμμή κατά μήκος του κινητού βλεφάρου η οποία να παχαίνει σταδιακά. Φρόντισε να αφήσεις ελάχιστο κενό στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σου. Αν δεν έχεις ήδη κάποιο eyeliner στην τσάντα σου επένδυσε σε ένα σε μορφή στιλό. Έχεις περισσότερο έλεγχο στην γραμμή που θα δημιουργήσεις. Πολύ καλό είναι το Glide Define Eyeliner από την Max Factor.
3. Για να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει πιο ξεκούραστο και η κόρη του ματιού σου πιο καθαρή, γέμισε το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου με μπεζ μολύβι.
4. Μάσκαρα και είσαι έτοιμη!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...