Τα απαραίτητα της παραλίας

Οι τεράστιες τσάντες παραλίας κρύβουν μέσα τους τα μυστικά της γυναικείας ματαιοδοξίας. Κρύβουν όμως και τα απαραίτητα για την… καλοκαιρινή μας επιβίωση;

       1. Ενυδατική κρέμα με αντιηλιακή προστασία πάνω από 30. Aν μάλιστα είστε κι ανοιχτόχρωμες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσετε κάποια που έχει προστασία κάτω από 50 βαθμούς. Αν θέλετε το πρόσωπό σας να δείχνει φρέσκο και νεανικό για πολλά χρόνια, μη διανοηθείτε να κυκλοφορήσετε χωρίς αντιηλιακή κρέμα προσώπου, ακόμη και τον χειμώνα. 

       2. Καμιά μας δεν συμπαθεί τα μαλλιά που είναι γεμάτα κόμπους, ανεμοδαρμένα, αλατισμένα και ξασμένα. Φροντίστε τα μαλλιά σας κατά τη διαμονή σας κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο με απλούς τρόπους. Κατ’ αρχήν, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώνουν φυσικά και απλώστε τους ένα conditioner που δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Αυτό θα τα προσταστεύει από το αλάτι, τον αέρα και το νερό. 

       3. Προστατέψτε τα χείλη σας με ένα καλό Lip Gloss και, αν δε μπορείτε με τίποτα να μη μακιγιαριστείτε πριν τη βουτιά σας, τουλάχιστον φροντίστε να πάρετε μία αδιάβροχη μάσκαρα. Οτιδήποτε άλλο κατά τη διάρκεια του μπάνιου είναι απλά περιττό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...