Ντυθείτε απλά και όχι με υπερβολές!

Μην φοράτε πολλά αστραφτερά πράγματα μαζί: Οι χάντρες, τα μεταλιζέ και η λάμψη στα υφάσματα είναι κάτι που όλες προτιμούν στις γιορτές.


Οι περισσότερες μάλλον περιμένουν τις γιορτές για να τα φορέσουν αλλά όταν το παρακάνουμε και αστράφτουμε περισσότερο από ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά.

«Δείχνουμε» πολύ δέρμα: Κοντές φούστες μαζί με ντεκολτέ θυμίζουν περισσότερο Pretty Woman (στην αρχή της ταινίας) παρά γιορτινή εμφάνιση. Μπορούμε να είμαστε σέξι αφήνοντας όμως και κάτι για την φαντασία.

«Δεν έχω τι να βάλω»: Όλες πέφτουμε σε τέτοιες μαύρες σκέψεις ειδικά αν η δουλειά μας δεν μας επιτρέπει να πάμε για shopping της τελευταίας στιγμής. Αλλά σκεφτείτε καλά τι έχετε μέσα στην ντουλάπα σας και διαλέξτε ένα έντονο statement κόσμημα στις αποχρώσεις του χρυσού ή του μπρούντζου, κόκκινο κραγιόν και είστε έτοιμες.

Μην φοράτε πολλά στιλ μαζί: Είναι δύσκολο να προετοιμάσεις το σύνολο για το ρεβεγιόν, αλλά όπως είπε και η Σανέλ πριν βγείτε έξω αφαιρέστε κάτι από όλα αυτά που φοράτε και θα είστε οκ. Σατέν, με βελούδο, δέρμα και στρας –τέσσερις διαφορετικές υφές δηλαδή- ίσως είναι υπερβολή.

«Δεν βαριέσαι»: Μην παραιτηθείτε και πάτε οπουδήποτε με ρούχα που θα μπορούσατε να φοράτε και στο γραφείο. Ακόμα και αν είναι ένα οικογενειακό φαγητό σε σπίτι, κάντε μια προσπάθεια. Γιορτές είναι.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες κάποιες λύσεις για όλα τα events των γιορτών.



Μαύρα φορέματα σε διάφορα σχέδια που για να αναδειχθούν χρειάζονται ελάχιστα κοσμήματα



Το συγκεκριμένο φόρεμα του οίκου Οscar-de-la-renta είναι ότι πρέπει για μια γκλάμουρους εμφάνιση την Πρωτοχρονιά



Ο γυμνός ώμος είναι ότι πιο σικ και σέξι. Μακριά σκουλαρίκια και μεγάλα βραχόλια θα δώσουν γιορτινό τόνο στην εμφάνισή σας



Η Αντζελίνα Τζολί τις περισσότερες φορές επιλέγει μαύρα φορέματα και διακριτικά κοσμήματα για να εντυπωσιάσει. Και πάντα το καταφέρνει



Τα μεταλιζέ φορέματα και η λάμψη στα υφάσματα είναι μια ασφαλής επιλογή αρκεί να μην συνδυάζεται με έντονα αξεσουάρ



Μίνι μαύρο φόρεμα για εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα συζητηθούν με την προϋπόθεση τα πόδια της κυρίας να είναι ψηλά και καλλίγραμμα.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...