Προς αποφυγήν: δυσάρεστες καταστάσεις

Όλες μας έχουμε βρεθεί σε καταστάσεις που το μόνο που σκεφτόμαστε είναι: «θεέ μου, πρέπει να εξαφανιστώ αυτή τη στιγμή από εδώ!». Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο, αλλά η αλήθεια είναι ότι για τα πάντα υπάρχει ένας – διακριτικός – τρόπος διαφυγής. 


       1. Αποτυχημένο πρώτο ραντεβού: οκ, ήταν ιδέα της κολλητής σας να βγείτε αυτό το ραντεβού στα τυφλά με αυτό το «πολύ καλό παιδί». Πάνω στην μισή ώρα έχετε αρχίσει να τρώτε νύχια, να χασμουριέστε ακατάπαυστα και να τραβάτε τις μπούκλες σας. Καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι να τελειώσετε το φαγητό σας ή την ταινία ή τον καφέ σας και μετά ευγενέστατα να πείτε ότι πρέπει να φύγετε γιατί έχετε πρωϊνό ξύπνημα. 

       2. Κι εκεί που νομίζατε ότι η σημερινή μέρα θα πάει καταπληκτικά, πέφτετε στο σούπερ μάρκετ πάνω στον πρώην σας. Όπως κι αν έχει λήξει η σχέση, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τον χαιρετήσετε φιλικά και να συνεχίσετε τον δρόμο σας. 

       3. Η επίσκεψη στα πεθερικά μπορεί να καταλήξει σε αξιοπρεπή συνάντηση αν κι εσείς και ο σύντροφός σας έχετε σχεδιάσει από πριν τι ώρα θα σηκωθείτε να φύγετε και τι δικαιολογία θα πείτε. Πάντα να είστε θερμοί και να ανανεώνετε το ραντεβού μαζί τους. 



http://www.nooz.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...