Η φυσική «νυφική» ομορφιά της Kate Moss

Η Kate Moss παντρεύτηκε και προς μεγάλη μας ευχαρίστηση την είδαμε να εμφανίζεται με πολύ φυσικό μακιγιάζ και σχεδόν «καθημερινά» μαλλιά.


Την έχουμε δει σε όλη την πορεία να εμφανίζεται με περίεργα και βαριά –αλλά υπέροχα- μακιγιάζ, με πολύ στημένα χτενίσματα ή πολύ περιποιημένα λυτά μαλλιά. Όλα αυτά, όμως, η Kate τα άφησε για τις επαγγελματικές της εμφανίσεις και διάλεξε στην πιο προσωπική της στιγμή, το γάμο της, να είναι φυσική και απλή.
Η επιδερμίδα της άφηνε να φανούν οι ατέλειες της ηλικίας της, όπως και οι φακίδες της –που είναι πολύ χαριτωμένες και χαρακτηριστικές. Τα μήλα της ήταν ροδαλά ενώ τα μάτια της χαμογελούσαν μεν αλλά χωρίς το χαρακτηριστικό αγαπημένο της cat eye. To μακιγιάζ της το επιμελήθηκε η make-up artist Charlotte Tilbury –η οπαία συνεργάστηκε με τον Tom Ford για τη δημιουργία της καινούριας του σειράς make up.
Όσο για τα μαλλιά της, ήταν απλά, λυτά με φράντζες χωρίς υπερβολές και τα στόλιζε το πέπλο της στην κορυφή. Το χτένισμα της το επιμελήθηκε ο Sam McKnight – που είναι ο global ambassador του Pantene Pro-V.


http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...