Η JLo βρήκε το φως και την αγάπη!

H Jennifer Lopez τα μεσάνυχτα του Σαββάτου λάνσαρε το νέο της άρωμα στην Αμερική μέσω του καναλιού HSN (HomeSalesNetwork). H Lopez σχεδίασε ακόμη και το μπουκάλι μόνη της με σκοπό να μιμείται της γυναικείες καμπύλες! Το όνομά του; Love & Light!


Aπαλό και λαμπερό, με νότες από σανταλόξυλο και λουλούδια, ρόδι, μανταρίνι, τριαντάφυλλο και γιασεμί, δημιουργεί μια ρομαντική αίσθηση που κορυφώνεται με το άρωμα από musk και πραλίνα. Ακούγεται δελεαστικό,ε; Μέχρι να φτάσει στα χέρια μας και να το μυρίσουμε, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις τη backstage pic από τη φωτογράφηση για την καμπάνια, που έχει μια αίσθηση αέρινη από αλλή εποχή. Τα ρετρό wavy μαλλιά της star και το μεταξωτό κρουαζέ φόρεμα κλέβουν την παράσταση!
Η Jennifer το θεωρεί το Love&Light προέκταση του Love & Glamour που είχε λανσάρει τελευταία, με τη διαφορά ότι «το L&L αφορά περισσότερο τον εσωτερικό σου κόσμο παρά το τι συμβαίνει γύρω σου. Αποτυπώνει το φως και το πνεύμα που κρύβεις μέσα σου» όπως λέει η ίδια.
Γεγονός είναι, πάντως, ότι τα αρώματα της "Jenny from the block", από το Glow ακόμη το 2002, κάνουν τεράστια επιτυχία και βρίσκονται πολύ ψηλα στις θέσεις με τα best sellers- πράγμα που έχει ωθήσει και άλλες σταρ να την μιμηθούν!


http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...