ΣΤΗΝ
ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ CHANEL NO 19, ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ CHANEL NO 19
POUDRé.
Σαράντα χρόνια από την παρθενική του εμφάνιση το 1971, το Chanel No 19, ανανεώνεται. Ο Ζακ Πολζ, η περίφημη «μύτη» του οίκου και ο Κρίστοφερ Σέλντρεϊκ, αρωματοποιός και επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, κατέληξαν επιτέλους στην νέα σύνθεση που θα προσθέσει πόντους πουδρέ θηλυκότητας στο κλασικό άρωμα, χωρίς να αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Για το σκοπό αυτό ο οίκος δημιούργησειδικά του φυτώρια με ίριδες (το είδος iris pallida), το λουλούδι που στο ρίζωμά του κρύβει το μυστικό του Chanel No 19 Poudré. To συγκεκριμένο είδος, που απαντάται συνήθως στη Βόρειο Ιταλία, καλλιεργείται πλέον για εμπορικούς σκοπούς στην Κίνα, όμως η ποιότητα του τελικού προιόντος δεν ικανοποίησε του ανθρώπους της Chanel, οι οποίοι προτίμησαν να μπουν στην περιπέτεια (διάρκειας τριών χρόνων) της φύτευσης και επεξεργασίας. Το αποτέλεσμα των κόπων τους -σύνθετο, σύγχρονο και σαγηνευτικό- θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το φθινόπωρο.
http://www.gynaikamag.gr
Σαράντα χρόνια από την παρθενική του εμφάνιση το 1971, το Chanel No 19, ανανεώνεται. Ο Ζακ Πολζ, η περίφημη «μύτη» του οίκου και ο Κρίστοφερ Σέλντρεϊκ, αρωματοποιός και επικεφαλής του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης, κατέληξαν επιτέλους στην νέα σύνθεση που θα προσθέσει πόντους πουδρέ θηλυκότητας στο κλασικό άρωμα, χωρίς να αλλοιώσει τον χαρακτήρα του. Για το σκοπό αυτό ο οίκος δημιούργησειδικά του φυτώρια με ίριδες (το είδος iris pallida), το λουλούδι που στο ρίζωμά του κρύβει το μυστικό του Chanel No 19 Poudré. To συγκεκριμένο είδος, που απαντάται συνήθως στη Βόρειο Ιταλία, καλλιεργείται πλέον για εμπορικούς σκοπούς στην Κίνα, όμως η ποιότητα του τελικού προιόντος δεν ικανοποίησε του ανθρώπους της Chanel, οι οποίοι προτίμησαν να μπουν στην περιπέτεια (διάρκειας τριών χρόνων) της φύτευσης και επεξεργασίας. Το αποτέλεσμα των κόπων τους -σύνθετο, σύγχρονο και σαγηνευτικό- θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το φθινόπωρο.
http://www.gynaikamag.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου