Mina’ s closet

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, σε ένα γραφικό σοκάκι της Πάρου, κοντά στο κέντρο της Παλαιάς Αγοράς, στην Παροικιά, βρίσκεται το Mina’s Closet, η μπουτίκ της Μίνας Κατραντζάκη, που φέτος συμπληρώνει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της.


Χειροποίητα αξεσουάρ από την ίδια την ιδιοκτήτρια και σειρές ρούχων και αξεσουάρ από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, έρχονται να ομορφύνουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.   Ήδη, οι ολόσωμες φόρμες αλλά και τα πρωτότυπα φορέματα του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, τα καφτάνια και οι τυνίκ Lotus London και τα t-shirt Χ Fast, έχουν εντυπωσιάσει για το στυλ, τη μοναδικότητα, την ποιότητα και την πρακτικότητά τους καθώς όλα φοριούνται εύκολα, παντού, στο νησί αλλά και σε urban στιγμές.
Στη Mina’s Closet, οι fashionistas θα βρουν ακόμα σαλβάρια, βερμούδες, top και πουκαμίσες της X CONCEPT, βραζιλιάνικα εμπριμέ και μονόχρωμα μαγιώ με την υπογραφή banco de areia αλλά και εντυπωσιακά εσώρουχα Juana De Arco.
Επίσης, σαγιονάρες και μπαλαρίνες της Vivienne Westwood Anglomania, σανδάλια, εσπαντρίγιες και πλατφόρμες της Bruno Premi,  XC Xacaret, Bibi Lou, Chie Mihara και Lola Cruz. Και όπως πάντα, την προσωπική συλλογή αξεσουάρ για την άνοιξη – καλοκαίρι 2011 της Μίνας Κατραντζάκη.
Η Mina’s Closet είναι ανοιχτή καθημερινά από το πρωί έως αργά το βράδυ.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 22840 25057 & 6936569003


http://www.stylista.gr 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...