Μεσοθεραπεία: Η Λύση Στην Κυτταρίτιδα

Τι είναι η κυτταρίτιδα; Κυτταρίτιδα είναι η ανάπτυξη κακής ποιότητας λιπώδους ιστού στους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και την κοιλιά. Η κυτταρίτιδα δίνει στα προσβεβλημένα σημεία την εικόνα του «φλοιού πορτοκαλιού».


Που οφείλεται;
Η διαταραχή αυτή του λιπώδους ιστού οφείλεται σε πολλούς παράγοντες όπως είναι η κακή φλεβική κι αρτηριακή κυκλοφορία, οι ορμονικές διαταραχές, καθώς και τα προβλήματα λεμφικής παροχέτευσης, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται στους ιστούς τοξίνες.

Τι είναι η μεσοθεραπεία;
Η μεσοθεραπεία είναι το ισχυρότερο όπλο κατά της κυτταρίτιδας. Είναι μια θεραπεία που εφαρμόζεται πολλά χρόνια στο εξωτερικό κι έχει έρθει πρόσφατα και στην Ελλάδα.

Η μεσοθεραπεία βελτιώνει την μικροκυκλοφορία κι έτσι βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων και την αποβολή των τοξινών.


Πώς γίνεται η μεσοθεραπεία;
Η μεσοθεραπεία γίνεται με την έγχυση ενός μείγματος από βιταμίνες, αμινοξέα, αντιοιδηματικά κι αντιοξειδωτικά συστατικά, στα σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα.

Η έγχυση γίνεται με σύριγγες που έχουν μία πολύ λεπτή και μικρή βελόνα. Έτσι τα συστατικά αυτά εισχωρούν καλύτερα μέσα στο λιπώδη ιστό κι έχουν άμεσα κι ορατά αποτελέσματα.

Είναι επώδυνη;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και διαρκεί 15-20 λεπτά.

Πόσο συχνά εφαρμόζεται;
Για να αποκτήσουμε το τέλειο αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να γίνεται 1 συνεδρία την εβδομάδα για 1 ½ μήνα, δηλαδή συνολικά 6 συνεδρίες.

Πότε είναι η κατάλληλη εποχή;
Δεν υπάρχει περιορισμός λόγω της ηλιοφάνειας. Μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του χρόνου.


http://www.miss.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...