Το μυστικό για λαμπερό δέρμα

Ανανεώστε τα κύτταρα της επιδερμίδα σας με έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο: Την απολέπιση. Μία με δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, βοηθά την επιδερμίδα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να αναδείξει τη χαμένη λάμψη της.


Το δέρμα σας ανανεώνει καθημερινά τα κύτταρά του δημιουργώντας νέα, τα οποία μένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας κάνοντας την θαμπή και τραχιά. Όσο μεγαλώνουμε η διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων μειώνεται γι’ αυτό επιβάλλεται συχνότερη απολέπιση. Λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος, διεγείρει σημαντικά τη μικροκυκλοφορία και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών. Τα απολεπιστικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι εμπλουτισμένα με φυτικά ή θαλάσσια συστατικά, εκχυλίσματα φρούτων αλλά και μαλακτικούς και ενυδατικούς παράγοντες που δεν προκαλούν ξηρότητα, αλλά, αντίθετα, ενυδατώνουν την επιδερμίδα.

Βέβαια, καλό θα ήταν να μην τρίβετε το πρόσωπό σας δυνατά κυρίως αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα. Κάντε απαλό μασάζ για 5 λεπτά με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ.


http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...