MAKE UP SECRETS

Η Σιντορέλα, νικήτρια του δεύτερου Next Top Model δεν είναι ούτε 18 ετών. Η φρεσκάδα του προσώπου της ταιριάζει άψογα με τη νεανική διάθεση του μακιγιάζ Maybelline NY. Ο Γρηγόρης Πυρπύλης έβαλε όλη την τέχνη του και, με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων, δημιούργησε ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει τη θηλυκή και κομψή πλευρά της Σιντορέλας. 


Τα μάτια τονίζονται με γήινες σκιές και αρκετή μαύρη μάσκαρα, τα χείλη δείχνουν ζουμερά χάρη στα ζωηρά κραγιόν, ενώ η επιδερμίδα είναι αψεγάδιαστη με το κρεμώδες φον ντε τεν της Maybelline NY. Αποτέλεσμα: ένα look κομψό και ελκυστικό με παιχνιδιάρικη, καλοκαιρινή διάθεση.
Απόκτησε το look της Σιντορέλας ακολουθώντας τα tips του Γρηγόρη Πυρπύλη
1. Άπλωσε μικρή ποσότητα φοντ ντε τεν Dream Satin Liquid με τα δάχτυλα, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου, συνεχίζοντας προς τα έξω και σβήνοντας φυσικά προς τις ρίζες των μαλλιών, στο περίγραμμα του προσώπου.
2. Για τέλειες βλεφαρίδες, με όγκο και χωρίς να κολλούν μεταξύ τους, χρησιμοποίησε τη μάσκαρα One by One. Δούλεψε το βουρτσάκι έτσι ώστε να ρολάρει πάνω στις βλεφαρίδες, αφήνοντας περισσότερο προϊόν στη ρίζα για έξτρα όγκο.
3. Το νέο
Gel Liner, το οποίο συνοδεύεται από το ιδανικό πινελάκι, σου δίνει τη δυνατότητα να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner. Κράτα το πινέλο παράλληλα στο μάτι, όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες, και τράβηξε τη γραμμή προς τα έξω. Για ακόμη πιο λεπτή γραμμή, κράτησε το πινελάκι κάθετα στο μάτι.
4. Για
τέλεια χείλη με χρώμα έντονο αλλά όχι ξένο, κάνε το εξής: χρησιμοποίησε το Color Sensational Lipstick κανονικά και μετά με τις άκρες των δαχτύλων σου ταμπονάρισε τα χείλη. Έτσι, το χρώμα θα φαίνεται εντελώς φυσικό, σαν πρόκειται για την απόχρωση των χειλιών σου.
Για το μακιγιάζ της Σιντορέλας ο Γρηγόρης χρησιμοποίησε προϊόντα Maybelline NY:
Φον ντε τεν Dream Satin Liquid Foundation, μαύρη μάσκαρα One by One, κραγιόν Color Sensational, σκιά Color Cosmos Eye Studio Duo No 60 Bronze Seduction και eyeliner Gel Liner.


http://www.madamefigaro.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...