Αισθησιακό σεξ

 Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: το σεξ δεν είναι μόνο μία πράξη, αλλά μία κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όταν λειτουργούν όλες μας οι αισθήσεις. Γι’ αυτό, λοιπόν, μην τις παραμελείτε.




       1. Όραση: φτιάξτε ατμόσφαιρα με τα αγαπημένα σας κεριά. Αγοράστε καινούρια σεντόνια, σέξι εσώρουχα και δώστε του κάτι να… φαντασιωθεί. Η αίσθηση της όρασης είναι από τις πιο ισχυρές. Μεταφέρει μηνύματα που μόνο δύο «συνεργοί» μπορούν να αντιληφθούν. 

       2. Ακοή: πειραματιστείτε με τη μουσική στο υπνοδωμάτιό σας. Διαφορετικοί άνθρωποι ερεθίζονται με διαφορετικά είδη μουσικής. Βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και τον σύντροφό σας. Αν σας αρέσει να μιλάτε βρώμικα, δεν σας σταματά τίποτα, εκτός κι εάν απειλείται η δημόσια αιδώς, οπότε δείξτε λίγο αυτοσυγκράτηση. 

       3. Όσφρηση: είτε πρόκειται για την αγαπημένη σας κολώνια, που του ξυπνάει άγρια ένστικτα, είτε για το αρωματικό έλαιο με το οποίο τον βοηθάτε ή σας βοηθάει να χαλαρώσετε, η μυρωδιά είναι ένα πρωτόγονο, ερωτικό κάλεσμα.

       4. Αφή: αγγίστε, γαργαλίστε, τσιμπήστε, δαγκώστε, γλίψτε, τρίψτε το σώμα του συντρόφου σας και μη μπαίνετε σε ερωτικές λούπες που κουράζουν με την επανάληψη. Δεν υπάρχει πιο αισθησιακή πράξη από την πράξη του αγγίγματος. 

       5. Γεύση: γευματίστε στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ή φτιάξτε το αγαπημένο του φαγητό. Πιείτε κρασί, λικέρ ή σαμπάνια. Χωρίς να το παρακάνετε βέβαια και τελικά καταλήξετε στο ίδιο κρεβάτι κοιμισμένοι και όχι αγκαλιασμένοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...