Μαγιό για εγκύους

Η ομορφότερη περίοδο της γυναίκας είναι αυτή της εγκυμοσύνης της, όπου περιμένει με χαρά τον ερχομό του μωρού της.
Το σώμα σας δείχνει πραγματικά πολύ όμορφο στη φάση αυτή της ζωής σας.Απολαύστε τη βόλτα σας στην παραλία και προσέχετε τον ήλιο.


Κάποιες έγκυες επιλέγουν το κλασσικό μπικίνι, εφόσον δεν τους ενοχλεί  η  φουσκωμένη κοιλίτσατους. Άλλες πάλι, ειδικά όταν πλησιάζουν στον μήνα τους προτιμάνε  ένα ολόσωμο μαγιό.
Σε γενικές γραμμές, να επιλέξτε ένα μαγιό που να προσαρμόζεται στην κοιλιά και τους μηρούς σας τα οποία μεγαλώνουν όσο προχωράει η εγκυμοσύνη σας.
Τέλος,  θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική ως προς την έκθεσή σας στον ήλιο, καθώς και στην προστασία της ευαίσθητης περιοχής. Κατά την επιλογή του μαγιού σας να είστε βέβαιες ότι η ποιότητά του είναι πολή καλή και ότι υπάρχει ύφασμα στο κάτω μέρος του μαγιού που δεν είναι απλά συνθετικό.
Πολλά  από τα καταστήματα που πουλάνε ρούχα για έγκυες διαθέτουν και κάποια ποικιλία από ειδικά σχεδιασμένα μαγιό. Επίσης σε παιδικά μεγάλα καταστήματα με βρεφικά πχ. Λητώ, διαθέτουν συνήθως και κάποια σχέδια από μαγιό.
Ωστόσο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κάποιες ιδέες για εσάς. Εκπληκτικά σχέδια σε μαγιό τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε αγοράζοντάς τα online.
Δείτε λοιπόν τι  έχουμε ετοιμάσει για εσάς…




Πολύ κομψό το Tankini Mαγιό Eγκυμοσύνης Moorea Khaki! Κόστος: 105 € (gabi.gr)


http://www.tsouxtres.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...