Tanning Airbrush: Φυσικό μαύρισμα με ψεκασμό από… ζαχαροκάλαμο

Μαυρίστε τώρα και αποκτήστε το μπρούντζινο χρώμα που ονειρεύεστε σε 10 λεπτά!, χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του ήλιου(φωτογήρανση, καρκίνος δέρματος, κ.λ.π.) και χωρίς τη δυσάρεστη εμπειρία του solarium. Ακίνδυνα, φυσικά και σε ελάχιστο χρόνο. Είναι η τελευταία τάση της εποχής σε USA και Ευρώπη και αγαπημένη συνήθεια των STARS, που δεν θέλουν να υποστούν τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.


Το υγρό που ψεκάζουμε είναι ασφαλές, φυσικό προϊόν, το οποίο περιέχει εκχυλίσματα από Aloe Vera, βιταμίνες και ενυδατικά συστατικά, έτσι ώστε συγχρόνως να ενυδατώνει και να περιποιείται το δέρμα. Το ενεργό συστατικό DHA(δι-υδροξυακετόνη) είναι φυτικής προελεύσεως και εξάγεται από το ζαχαροκάλαμο. Είναι δοκιμασμένο τα τελευταία 20 χρόνια και ευρέως διαδεδομένο σε όλες τις εταιρίες καλλυντικών.

Τo χρώμα φεύγει σιγά σιγά με την φυσική αποβολή των κυττάρων. Η συχνή χρήση είναι απολύτως ακίνδυνη. Διαρκεί περίπου 7 ημέρες. Εάν ενυδατώνετε συχνά το δέρμα σας και δεν τρίβετε με σφουγγάρι μπορεί να παραμείνει έως και 10 μέρες.

Προετοιμασία πριν τον ψεκασμό για καλύτερα αποτελέσματα:
  • Μία μέρα πριν, αποτριχώστε το σώμα σας.
  • Μία μέρα πριν ή την ίδια μέρα κάνετε πολύ καλό peeling στο σώμα σας είτε τριφτείτε καλά με λούφα επιμένοντας στα γόνατα, στις αρθρώσεις, τους αγκώνες και τις φτέρνες.
  • Την ημέρα της εφαρμογής, ελάτε φορώντας ελαφρά, σκούρα ρούχα(όχι εφαρμοστά).
  • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μαύρισμά σας φορώντας το μαγιό σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Το μαύρισμα με spray δεν σας προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Το αντιηλιακό είναι απαραίτητο!


http://www.elisabethspoint.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...