Be sexy!

Το ραντεβού σας πλησιάζει.. εσύ αγχωμένη ψάχνεις να βρεις τι μπορείς να κάνεις ώστε να τον εντυπωσιάσεις… σου έχουμε την λύση, δημιουργώντας απαλό δερματάκι, περιποιημένα νύχια και φυσικά sexy μακιγιάζ. Τι τελικά αρέσει στους άντρες; Ένα ερώτημα που σίγουρα απασχολεί όλες τις γυναίκες.

Step 1. Στους άντρες αρέσει το απαλό δέρμα. Για την ακρίβεια τρελαίνονται. Αυτό δεν είναι που θες να πετύχεις άλλωστε; Πώς μπορείς να αποκτήσεις ένα βελούδινο δερματάκι: Κάνε scrub στο σώμα σου με κυκλικές κινήσεις ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και το δέρμα σου αμέσως θα λάμψει! Η επόμενη κίνηση είναι να απλώσεις γενναιόδωρα στο δέρμα σου μια ενυδατική κρέμα. Στους άντρες αρέσουν πολύ τα «ζεστά» αρώματα όπως μπισκότο , καραμέλα, σοκολάτα… αλλά σίγουρα οι προτιμήσεις διαφέρουν οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις για να μάθεις τί του αρέσει.
Tip: Φρόντισε να έχεις κάνει 3 μέρες πριν αποτρίχωση, γιατί αν κάνεις πριν ή μετά το scrub, το δέρμα σου θα ερεθιστεί. Εκτός αν χρησιμοποιήσεις ξυραφάκι που τότε δεν υπάρχει πρόβλημα ερεθισμού και για καλύτερο αποτέλεσμα καλύτερα κάντο εκείνη την ημέρα.
Step 2. Τα νύχια όπως ξέρουμε είναι ο καθρέφτης της γυναίκας και πίστεψέ με οι άντρες το ξέρουν και το προσέχουν. Διόρθωσε το σχήμα στα νύχια σου αν χρειάζεται, βάλε ένα ειδικό λαδάκι και αφαίρεσε τα πετσάκια και τυχόν παρανυχίδες. Αμέσως τα νύχια σου θα φαίνονται πολύ περιποιημένα. Ολοκλήρωσε με 2 στρώσεις μανό σε έντονο κόκκινο και ύστερα αφού στεγνώσει το μανό βάλε ενυδατική για να είναι τα χεράκια σου μεταξένια!
Step 3. Και φτάσαμε στο μακιγιάζ… Δημιούργησε ένα ερωτικό μακιγιάζ που τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την φορά θα τον μοιράσεις και στα μάτια και στα χείλη. Πώς θα το πετύχεις αυτό χωρίς να δείξεις υπερβολική; Αφού φτιάξεις την βάση σου (βλ. pure ‘n’ hot) φτιάξε μια λεπτή γραμμή eyeliner ρίζα ρίζα χωρίς να ξεφύγεις από την γραμμή του ματιού.
Tip: Αν δεν μπορείς να φτιάξεις ίσια την γραμμή κάνε μικρές κουκίδες με ένα μαύρο μολύβι ματιών πάνω από το βλέφαρο και μετά με το eyeliner ένωσε τις.
Πέρασε 2 στρώσεις μάσκαρα και αν θες τοποθέτησε και μερικά τουφάκια βλεφαρίδες. Πριν περάσεις όμως την μάσκαρα για να μην καταλάβει κανείς ότι φοράς. Βάλε κατά μήκος του βλεφάρου σου τα τουφάκια όσο πιο κοντά μπορείς στις ρίζες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πιο κοντά στην εσωτερική γωνία και τα πιο μακριά στην εξωτερική ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο τα κοντά ή μόνο τα μακριά και μόνο στην εξωτερική γωνία. Έτσι οι βλεφαρίδες σου θα γίνουν πιο πυκνές και θα αποκτήσεις έντονο και sexy βλέμμα που θα τον καθηλώσει. Χωρίς να υπάρχει καμία υπερβολή στο σύνολο.
Καλύτερα να αποφύγεις το ρουζ για ευνόητους λόγους.
Για τα χείλη σου χρησιμοποίησε φυσικά κόκκινο κραγιόν σε οποιαδήποτε απόχρωση ταιριάζει στα χρώματα σου. Προτείνω να χρησιμοποιήσεις ένα κόκκινο ανεξίτηλο κραγιόν σε μορφή γκλός γιατί σίγουρα ο καλός σου δεν θα θέλει να αποκτήσει κοκκινίλες… Διαρκεί έως 12 ώρες και σίγουρα θα δεις ευχάριστη αντίδραση από τον καλό σου αφού και τα χειλάκια σου θα παραμείνουν κατακόκκινα όλη την βραδιά και θα μπορεί να σε φιλάει άφοβα!
Tip: Το ανεξίτηλο γκλός ίσως να σου κάνει τα χείλη σου ξερά και να νιώθεις «τράβηγμα». Για να το αποφύγεις αυτό αντί για διάφανο γκλός πάνω απ το κραγιόν, βάλε lip butter! Και έτσι θα δώσεις λάμψη και θα τα νιώθεις απαλά… έτοιμα για φίλημα. Το lip butter καλύτερα να είναι κεράσι ή φράουλα ώστε να ταιριάζει χρωματικά με την βάση σου, δηλαδή το κραγιόν σου που θα είναι κόκκινο.


http://www.fave.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...