Η μόδα στα πόδια (τους)

Ο πήχης και τα τακούνια ανεβαίνουν σε ύψος. Όσο πιο εκκεντρικά, τόσο το καλύτερο, σκέφτονται οι σταρ και μας κάνουν να τις κοιτάμε στα πόδια και να ζηλεύουμε τα εντυπωσιακά στιλέτο τους!
Η Diane Kruger υιοθετεί πρώτη τις τάσεις της μόδας. Επέλεξε να συνδυάσει το κοραλί φόρεμά της με πετρόλ πέδιλα με διπλή πλατφόρμα του οίκου Prada, λανσάροντας από τις πρώτες τις αντιθέσεις ανάμεσα σε ζωηρές μονοχρωμίες που επιβάλλει φέτος η πασαρέλα.
Το κοραλί είναι το χρώμα της άνοιξης για φέτος. Η Jennifer Lopez δεν έχασε χρόνο και σα γνήσια diva, επέλεξε αυτές τις κοραλί Brian Atwood γόβες για να συνοδεύσει το φόρεμά της. Να θυμάσαι πως το κοραλί δένει εξαιρετικά και με τα nude κομμάτια.
Η Amanda Seyfried γενικά δεν τολμάει. Κι όμως, αυτή τη φορά επέλεξε ένα πολύ τολμηρό παπούτσι που είναι έργο τέχνης. Συνδυάζει μαλακό δέρμα, ξύλο και μεταλλικό τακούνι, είναι Lanvin και είναι απλά υπέροχο. Επισημάινουμε πως το ουδέτερο - σχεδόν αόρατο - χρώμα του εξισσοροπεί τέλεια τις δυνατές λεπτομέρειες!


Τα mixed prints είναι για ακόμη μια σεζόν μία από τις πιο δυνατές τάσεις. Η Leighton Meester συνδύασε φόρεμα Marc Jacobs με μεγάλα πουά, με ένα πέδιλο-υπερπαραγωγή του Christian Louboutin. Αν και φορτωμένα, φόρεμα και παπούτσια ταίριαξαν τέλεια κυρίως χάρη στις παρόμοιες αποχρώσεις τους.
Τα αξεσουάρ της Olivia Palermo είναι πάντα τα πιο ενημερωμένα. Αυτά τα λεοπάρ Charlotte Olympia ανήκουν στα αγαπημένα της ζευγάρια. Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με αυτά είναι πολλοί περισσότεροι απ’όσους νομίζεις, γι’ αυτό και τα έχουμε λατρέψει κι εμείς.
H Camilla Belle δε φοβήθηκε το χρώμα και κέρδισε. Τα τυρκουάζ  πέδιλα Gucci με τη χρυσή μπαρέτα και το χρυσό τακούνι έδεσαν άψογα με το σύνολο της ηθοποιού. Πορτοκαλί-μωβ-πράσινο-χρυσό-τυρκουάζ ήταν μία δύσκολη συνταγή που τελικά πέτυχε, χάρη στις φρέσκιες αναλογίες και λεπτομέρειες όλων των κομματιών.


www.stylista.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...