Glass Stories

Υπάρχει ένας λόγος που το 74% των ευρωπαίων καταναλωτών προτιμούν τις γυάλινες συσκευασίες για τα τρόφιμα και τα ποτά τους : η ικανότητα του γυαλιού να διασφαλίζει τόσο την υγιενή και τη γεύση των προϊόντων, αλλά και η φιλικότητά του προς το περιβάλλον. Έτσι, όταν πρόκειται για τη γεύση, οι γυάλινες φιάλες και τα γυάλινα βάζα, στα σίγουρα θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων και των ποτών σας.











Το γυαλί έχει την ιδιότητα να μην αλλοιώνει τη γεύση, είναι άοσμο, οπότε δε θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για το αν θα επηρεάσει τα συστατικά και τη γεύση των προϊόντων σας. Στην πραγματικότητα, το γυαλί, είναι το μόνο υλικό συσκευασίας που δεν χρειάζεται επιπλέον στρώματα και πρόσθετα συστατικά για τη διατήρηση της γεύσης και του περιεχομένου του και παρέχει μια φυσική ασπίδα κατά των βακτηρίων.
Το 85% των Ευρωπαίων καταναλωτών δηλώνει ότι ποτέ δεν θα σκεφτόταν να γιορτάσει μια ειδική περίσταση χωρίς γυαλί, μία από τις αγαπημένες τους συσκευασίες. «Αυτό το καλοκαίρι, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας: αγοράστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε γυαλί.»
 
Κάντε το καλοκαιρινό σας πάρτι μία αριστοκρατική υπόθεση!
Φτιάξτε τον κήπο σας και διακοσμήστε με γυάλινες συσκευασίες για ανακύκλωση.
 
 
Κάνετε ένα πάρτι στον κήπο σας Φτιάξτε τη διάθεση με αυτές τις εύκολες (και "πράσινες"), διακοσμητικές ιδέες. Ξεκινήστε ξεσκονίζοντας εκείνα τα άδεια μπουκάλια κρασιού και τα άδεια πλέον βάζα που θα πηγαίνατε για ανακύκλωση αλλά κατέληξαν να είναι ξεχασμένα σε ένα ράφι και μετατρέψτε τα σε βάζα λουλουδιών και κηροπήγια. Για να δώσετε στα μπουκάλια σας και τα βάζα σας μια "νέα ζωή", αφαιρέστε τις ετικέτες (εδώ μια συμβουλή: εάν οι ετικέτες δεν βγαίνουν εύκολα, τρίψτε φυτικά έλαια επάνω στο κολλώδης υπόλειμμα, αφήστε το να καθίσει για μια-δυο ώρες, και τρίψτε με ζεστό νερό με σαπουνάδα), προσθέστε τα αγαπημένα σας λουλούδια ή όμορφα κεριά και είστε έτοιμοι! Μπουκάλια που είχαν ανθρακούχο νερό ή σάλτσες και βάζα από μαγιονέζα και μουστάρδα μπορούν να γίνουν επίσης μέρος της διακόσμησης, όταν τυλιχθούν με όμορφα χαρτιά (όπως περιτυλίγματα δώρου ή silkscreened διακοσμητικά χαρτιά) και να δεθούν από μέσα με ταινία διπλής όψεως. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες προσθέτουν πολύ γοητεία και στυλ, καθώς επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έργα για τα παιδιά.
 
Σκεφτείτε τολμηρά
Να είναι τολμηρό με γεύση αυτό το καλοκαίρι.
Σάλτσες και dressings είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποια απόλαυση στα αγαπημένα τρόφιμά σας το καλοκαίρι. Φρούτα "chutneys" είναι ένα θαυμάσιο συμπλήρωμα στα ψητά κρέατα, και οι σαλάτες κάνουν τον τέλειο συνδυασμό για ψάρια και κρέας. Αν θέλετε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο πιάτο σας, πειραματιστείτε με τη σάλτσα σόγιας, σάλτσα Worcestershire, μουστάρδα, κρασί, λάδι, ξίδι, βότανα και μπαχαρικά.
 
 
Περισσότερη γεύση και λιγότερα σκουπίδια αυτό το καλοκαίρι:
Με Γυαλί!

Η γεύση και τα οφέλη για την υγεία που προσφέρει το γυαλί το καθιστούν την ξεκάθαρη επιλογή για τα τρόφιμα και τα ποτά σας. Είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για την προστασία του περιβάλλοντος. Αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο τρόπο να σερβίρετε τα αγαπημένα φαγητά σας, τολμήστε να το κάνετε σερβίροντάς τα σε ένα γυάλινο βάζο. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό και προσθέτει μια μοναδική νότα στο πάρτι, το πικ-νικ, το μπάρμπεκιου και τον τρόπο ζωής σας. Οι επιλογές των συστατικών και γεύσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά στρώματα στο βάζο σας είναι ατελείωτες - όπως σαλάτες ζυμαρικών και εποχιακά λαχανικά. Είναι ένα βάζο γεύμα! Αν είστε του γλυκού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρότερα βάζα για τη δημιουργία ατομικών tiramisus, parfaits, φρουτοσαλάτες ή cupcakes. Οι δημιουργίες σε βάζα είναι κομψές και μπορούν να τοποθετηθούν με τη σειρά σε ένα τραπέζι όπως επίσης και να φαγωθούν και σε εξωτερικούς χώρους. Και φυσικά, μπορείτε να πλύνετε τα βάζα και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά.
 
 
Συνταγές
Χρειάζεστε κάποια νόστιμη έμπνευση; Προσπαθήστε να φτιάξετε οποιαδήποτε από αυτές τις συνταγές σε ένα βάζο:

Κουσκούς. Λάδι, ταμπουλέ κάππαρη, ψιλοκομμένος μαϊντανός, ψιλοκομμένες μαύρες ελιές, κόκκινα κρεμμύδια, αλάτι και πιπέρι.
Φρέσκο Καλαμπόκι. Σοτάρετε σε βούτυρο ολόκληρες τομάτες, φρέσκο βασιλικό κομμένο, αλάτι και πιπέρι.
Κολοκυθάκια. Κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, ψημένα ή στη σχάρα με ολόκληρες σκελίδες σκόρδου, σε συνδυασμό με ψιλοκομμένη ντομάτα, άνηθο, χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι.

Ελληνική σαλάτα ζυμαρικών. Μαγειρέψτε fussili πολύχρωμα (ή άλλα ζυμαρικά κομμένα), ξεπλύνετε με κρύο νερό. Συνδυάστε με ψιλοκομμένες ντομάτες, μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους, ελιές, ψιλοκομμένο βασιλικό, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
 
Κοτόπουλο Σαλάτα. Σ 'ένα μπολ, ανακατέψτε σε κύβους, μαγειρεμένο κοτόπουλο, σέλινο, κρεμμυδια, φρέσκο εστραγκόν ή άνηθο και φρέσκο μαϊντανό. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαγιονέζα, χυμό λεμονιού, μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Φακές. Μαγειρέψτε με σκόρδο, κρεμμύδι και θυμάρι. Ανακατέψτε με αλάτι, πιπέρι και φρέσκα ψιλοκομμένα βότανα: μαντζουράνα, εστραγκόν, χαιρέφυλλο ή βασιλικό. Η σως βινεγκρέτ γίνεται με λάδι, ξίδι και μουστάρδα και για μια πιο γλυκιά νότα μπορείτε στη σως να προσθέσετε και λίγο μέλι.
 
 

Στην υγειά σας!

Το πάρτι του καλοκαιριού δεν είναι πλήρες χωρίς το τέλειο ποτό του καλοκαιριού. Και το ιδανικό ποτό του καλοκαιριού είναι τόσο καλό όσο και το σκεύος που το σερβίρετε. Το γυαλί έχει την πιο ειλικρινή εικόνα όλων των ειδών συσκευασίας, αλλά η γεύση μετράει περισσότερο από την εικόνα. Οπότε, όποιο αναψυκτικό αποφασίσετε να πιείτε αυτό το καλοκαίρι, μην ξεχάσετε να το σερβίρετε σε γυαλί (αλλά και να το αγοράσετε σε γυάλινη συσκευασία). Η σαφήνεια και η αίσθηση του γυαλιού χαρίζει στύλ. Η αγνότητα και η καθαρότητα του, αφήνουν τις γεύσεις να μιλήσουν και οι φυσικές ιδιότητές του, θα κρατήσουν τα ποτά σας, δροσερά μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού.
 
Τα Μήλα είναι της Μόδας
Ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση να σερβίρετε την μπύρα και το prosecco στους επισκέπτες, και μια κόκα κόλα απλά δεν είναι αρκετή; Αυτό το καλοκαίρι, ο μηλίτης είναι η απάντηση. Ολοένα και πιο δημοφιλής στην Ευρώπη (ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ισπανία), αυτό το μήλο - με βάση τα μαλακά και sparkly στοιχεία του είναι η ιδανική επιλογή για το μενού του καλοκαιριού σας.
Μια συμβουλή: είναι πιο εύγευστο σε ένα γυάλινο ποτήρι!
 
Σερβίρουμε κρασί, αλλά μην ξεχάσετε τα γυάλινα ποτήρια.
Υπάρχει άλλος ένας λόγος που οι κατασκευαστές προτιμούν γυάλινες συσκευασίες. Είναι ο ίδιος λόγος που το 62% των καταναλωτών προτιμούν τα τρόφιμα και τα ποτά τους σε γυάλινη συσκευασία - είναι όλα σχετικά με τη γεύση. Ωστόσο, τα οφέλη στη γεύση του γυαλιού δεν σταματούν εκεί. Το γυαλί κρατά τα κρύα ποτά δροσερά και τη γεύση γευστική.
Έτσι, μόνο και μόνο επειδή πίνετε το κρασί σας έξω, δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε τη γεύση σερβίροντάς το σε μια πλαστική (μιας χρήσης) συσκευασία. Σερβίρετέ το σε γυάλινο ποτήρι. Αν είστε έτοιμοι για πικ-νικ και ανησυχείτε για τυχόν θραύση και διαρροή, μεταφέρετε ένα καλάθι πικνίκ με ένα ειδικό διαχωριστικό για τα ποτήρια και για το κρασί μια ειδική θήκη που σταθεροποιείται και κολλάει κάτω μέχρι και στο γρασίδι και το πρόβλημα λύθηκε.
 
Τα καλύτερα κοκτέιλς του καλοκαιριού
Αυτά τα κλασικά κοκτέιλ είναι σίγουρα διάσημα
. Mojito
#Προτείνεται να σερβιριστεί σε γυάλινο ποτήρι κοντό
#Προσθέτουμε λευκό ρούμι και πάγο, χυμό λάιμ, ζάχαρη και μέντα
. Bourbon Sour
# Προτείνεται να σερβιριστεί σε κοντό (παλαιό στυλ) ποτήρι για ουίσκι
# Το κοκτείλ αυτό θα περιέχει θρυμματισμένο πάγο και δύο σφηνάκια bourbon στο σέικερ, προσθέτουμε άφθονο χυμό λεμονιού και σιρόπι ζάχαρης, ανακινούμε καλά και σερβίρουμε
. Sangria:
# Προτείνεται να σερβιριστεί σε απλό κρασοπότηρο
# Βάζουμε κόκκινο ή λευκό κρασί σε μια κανάτα, προσθέτουμε κομμένα εποχιακά φρούτα και ανθρακούχο νερό και εσπεριδοειδή αρωματισμένα με σόδα, ή χυμό φρούτων
. Mule Μόσχα/ Moscow Mule
# Προτείνεται να σερβιριστεί σε ποτήρι γυάλινο κοντό
# Βάζουμε 2 σφινάκια βότκα πάνω από τον πάγο, Στύβουμε 2 φέτες Lime, προσθέτουμε bitters και κλείνουμε στην κορυφή με μπύρα πιπερόριζας.
 
 
Θυμηθείτε να ενυδατώνεστε: Το μπουκάλι είναι εξίσου σημαντικό όσο είναι το νερό.

Οι ημέρες αυτές έχουν περάσει όπου η μόνη ανησυχία για το εμφιαλωμένο νερό ήταν το πόσο ελαφριά είναι η φιάλη. Όσοι παράγουν νερό, ακούνε πλέον τους καταναλωτές να προτιμούν τη γυάλινη συσκευασία. Στρέφονται σε γυαλί όχι μόνο για τη φινέτσα του και το ύφος του, αλλά και για τα οφέλη του, για την γεύση του, την υγεία των καταναλωτών και για το ίδιο το περιβάλλον. Αν είστε κοντά στο σπίτι, χρησιμοποιήστε ένα οποιοδήποτε βιδωτό γυάλινο μπουκάλι με νερό ή γυάλινη στάμνα με νερό. Για κάτι πιο φορητό, υπάρχουν πάρα πολλές επαναχρησιμοποιήσιμες φιάλες νερό στην αγορά. Το πιο σημαντικό, να θυμάστε να μείνετε ενυδατωμένοι κατά τις ζεστές καλοκαιρινές σας διακοπές.
Αναμνηστικό δώρο

Μην αφήσετε τους καλεσμένους σας με άδεια χέρια. Δώστε τους φίλους σας ένα αναμνηστικό από το σπιτικό μπάρμπεκιου που οργανώσατε. Μπορεί να είναι αποστειρωμένα γυάλινα βάζα ή μπουκάλια. Διαμορφώστε τα συμπεριλαμβάνοντας την δική σας νότα και συνταγή και εάν επιθυμείτε, μπορείτε στο αναμνηστικό δώρο να επισυνάψετε την συνταγή που δημιουργήσατε. Μπορείτε να τους στείλετε επίσης στο σπίτι με ένα βάζο η πιρέξ ότι έχει απομείνει από το αγαπημένο μενού ή φαγητό τους.
 
Μην αφήσετε σκουπίδια
Η γιορτή ήταν μια επιτυχία, αλλά ήρθε η ώρα να καθαρίσετε. Με λίγο προσεκτικό σχεδιασμό, η ύπαιθρος θα είναι καθαρή, χωρίς σκουπίδια. Παρακάτω φαίνονται μερικοί τρόποι για να αφήσετε το χώρο σας ακριβώς όπως τον βρήκατε - χωρίς σκουπίδια!
- Χρησιμοποιείστε επαναχρησιμοποιήσιμα ή / και ανακυκλώσιμα γυάλινα δοχεία για τρόφιμα και ποτά. Τα γυάλινα δοχεία είναι 100% ανακυκλώσιμα και επίσης μπορούν εύκολα να πλυθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν στο σπίτι σας ξανά και ξανά χωρίς να ανησυχείτε για λεκέδες τροφίμων.
- Χρησιμοποιείστε πάνινες χαρτοπετσέτες και αληθινά ασημικά
- Αποφύγετε την υπερβολική συσκευασία και τα τρόφιμα μιας χρήσης
10 πράγματα που δεν ξέρετε για το γυαλί
1. Το γυαλί είναι 100% καθαρό. Είναι κατασκευασμένο από τρία φυσικά, μη-τοξικά στοιχεία: άμμος, ανθρακικό νάτριο και ασβεστόλιθος.
2. Ένα γυάλινο δοχείο μπορεί να πάει από ένα κάδο ανακύκλωσης στο ράφι ενός καταστήματος σε μόλις 30 μέρες!
3. Επειδή το γυαλί είναι αδρανές, προστατεύει καλύτερα το περιεχόμενό του. Αυτό σημαίνει ότι το γυαλί δεν θα επηρεάσει την αρχική γεύση και την ποιότητα των τροφίμων και των ποτών σας.
4. Είναι ένα από τα πολύ λίγα 100% ανακυκλώσιμα υλικά ατέλειωτης συσκευασίας.
5. Το μέσο ποσοστό ανακύκλωσης για τις 27 χώρες της ΕΕ είναι 65% .
6. Φτιάχνοντας γυαλί από ανακυκλωμένο γυαλί χρησιμοποιείται 40% λιγότερη ενέργεια από ό,τι όταν φτιάχνεται γυαλί από πρώτες ύλες.
7. Τα γυάλινα δοχεία είναι 40% ελαφρύτερα από ό,τι ήταν πριν απο 20 χρόνια.
8. Το 2008, υπήρξε εξοικονόμηση ύψους 13,8 εκατ. τόνων, πρώτων υλών - όσον αφορά την εξοικονόμηση CO2, που ισούται με την αφαίρεση περίπου 4 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από το δρόμο!
9. Το γυαλί είναι άοσμο: για αυτό τα αρώματα και οι κολόνιες μπαίνουν μόνο σε γυάλινες φιάλες - δεν αλλοιώνεται η μυρωδιά.
10. Το γυαλί επίσης δεν έχει γεύση, γι 'αυτό είναι ιδανικό για γευσιγνωσία κρασιού. Αποκαλύπτει τις λεπτές αποχρώσεις και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε κρασί.
 
Δημοφιλή προϊόντα συσκευασμένα σε γυάλινη συσκευασία
Παιδικές τροφές
Βιολογικά τρόφιμα
Κρασί, μπύρα και οινοπνευματώδη ποτά
Μαρμελάδες, ζελέδες και κονσέρβες
Σάλτσες
Γάλα και Χυμοί
Τουρσί και παρεμφερή προϊόντα
Κολόνιες
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...