Εεελεος, δεν αντέχεται άλλο ο ερωτευμένος Χατζηγιάννης!

Η περίπτωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη (κυρίως) και της Ζέτας Μακρυπούλια μου θυμίζει την all time classic έκφραση: «Είπαμε της γριάς να χ.. κι αυτή....»! Αν ξέραμε, αγαπημένε μου, ότι το νεόκοπο ζεύγος θα έπαιρνε τέτοια φόρα μετά την παραδοχή ότι είναι μαζί και θα μιλούσε παντού και συνέχεια για τη σχέση τους, θα παρακαλούσαμε να μην το είχαν παραδεχτεί ΠΟΤΕ.

Καλύτερα, να  παρέμενε το μυστήριο γύρω από αυτούς και να είχαμε μόνο τις παπαράτσι φωτογραφίες, παρά αυτό το πράγμα. Σε λιγότερο από ένα μήνα, έχουμε μάθει τα πάντα γύρω από τη σχέση τους, ενώ δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε και από μία νέα δήλωσή τους. Πότε από τον Χατζηγιάννη, που φαίνεται ότι έχει αναλάβει το... δύσκολο έργο της ενημέρωσης του κοινού για τον έρωτα τους και πότε από την Ζέτα, η οποία σπάει το «εμπάργκο» και μιλάει ανοιχτά για τα προσωπικά της.


Σε σχέση με τον αγαπημένο της, είναι πιο φειδωλή στις δηλώσεις, αλλά δεν είναι και η «Ζέτα της σιωπής» του παρελθόντος. Δύο ατάκες λέει όλες κι όλες, αλλά μας καλύπτει. Την πρώτη φορά δήλωσε «φουλ ερωτευμένη» και τώρα εξηγεί σε περιοδικό της Κύπρου: «Γιατί ερωτεύτηκα τον Μιχάλη». Μεγάλη σκασίλα δεν το είχαμε, αλλά η ηθοποιός έκρινε ότι πρέπει να μας λύσει την απορία, σε περίπτωση που έχουμε.

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη έρχεται από τον Χατζηγιάννη του οποίου τη φωνή δέκα χρόνια την άκουγα μόνο όταν τραγουδούσε. Ο αοιδός αυτό το διάστημα είχε «χτίσει» την εικόνα του απόλυτου «ειδώλου» της νεολαίας μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες, τους πλατινένιους δίσκους, τις sold out συναυλίες και κυρίως τις μετρημένες στα δάχτυλα συνεντεύξεις του. Και όταν έδινε κάποια συνέντευξη, απέφευγε να μιλήσει για τα προσωπικά του. Έξι χρόνια κράτησε η σχέση του με την Δέσποινα Ολυμπίου και παρόλο που τα περιοδικά και οι εφημερίδες κάθε λίγο και λιγάκι πότε τους ανέβαζαν στα σκαλιά της εκκλησίας και πότε τους χώριζαν, στην πραγματικότητα δεν μάθαμε ποτέ αν το πάλαι ποτέ ζευγάρι είχε κάνει καν σχέδια γάμου.

Οι τηλεοπτικές, δε, εμφανίσεις του αοιδού κι αν ήταν μετρημένες. Είπαμε, την φωνή του την άκουγα όταν τραγουδούσε παρά όταν μιλούσε. Τώρα, ο κεραυνοβολημένος από τον έρωτα Χατζηγιάννης περισσότερο μιλάει, παρά τραγουδάει. Και να με συμπαθάει, αλλά προτιμώ το δεύτερο. Εξάλλου, το κάνει καλύτερα από τον καθένα και οι απίστευτες επαγγελματικές επιτυχίες του αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Με το πρώτο (και πάλι να με συμπαθάει) δεν το έχει καθόλου. Η εμφάνιση του στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη ήταν αρκετή για να καταλήξω στο παραπάνω συμπέρασμα.

Δε θα σταθώ στο γεγονός ότι για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που δεν έχει προλάβει να μας πει. Θα σταθώ στην γενικότερη εμφάνιση του που δεν με τρέλανε καθόλου. Μα καθόλου, όμως. Η εικόνα του ερωτευμένου και λαλίστατου Χατζηγιάννη δεν μου αρέσει. Δε λέω, το παιδί ήταν άνετο και απλό, αλλά φευ, τον Χατζηγιάννη τον είχαμε συνηθίσει αλλιώς. Και ο Sakis Ρουβάς μετά την Κάτια Ζυγούλη έγινε πιο ομιλητικός, αλλά ο Χατζηγιάννης είναι από τα «είδωλα» εκείνα που προτιμάς να τα ακούς να τραγουδάνε τον έρωτα, παρά να τον αποκαλύπτουν σε συνεντεύξεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...