Sex under the sun

Τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς σεξ Αν όμως εσείς και ο σύντροφος σας δεν βρίσκετε αρκετές μέρες για να αποδράσετε, μην ανησυχείτε: οι ερωτικές περιπέτειες γίνονται ακόμα και στην πόλη!


Απολαύστε ένα ερωτικά καυτό καλοκαίρι με τις «συνταγές» μας και θα νιώσετε τόσο κοντά ο ένας στον άλλον που θα θέλετε και όλα τα υπόλοιπα...
Πάρε πόζα...
Κλέψτε μια καυτή, αυθόρμητη στιγμή αποκαλύπτοντας λίγο μαυρισμένο δέρμα σ' αυτά τα παλιά κουβούκλια που βγάζουν φωτογραφίες στο λεπτό. Το στοιχείο της έκπληξης είναι που κάνει το τέχνασμα καυτό. Πείτε του ότι θέλετε να βγάλετε μαζί μερικές νόστιμες φωτογραφίες και μετά σοκάρετε τον με λήψεις αποκλειστικά για εκείνον (κλείστε όμως καλά την κουρτίνα και πάρτε τις φωτογραφίες μην τις δει άλλος)! Για τις ερωτικές φωτογραφίες η φράση «όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο» είναι ιδανική, όπως υποστηρίζει η συγγραφέας Pam Spurr του «Naughty tricks & sexy tips». Φορέστε μια μπλούζα με V μπροστά ώστε την κατάλληλη στιγμή να σκύψετε και να αποκαλύψετε το προκλητικό σας μπούστο. Καλό είναι να βιαστείτε γιατί τα μηχανήματα είναι ιδιαίτερα γρήγορα. Αν δεν φοβάστε να το κάνετε σε δημόσιο χώρο, βάλτε τον να καθίσει πίσω από τη φωτογραφική μηχανή.
Tips
Ψάξτε εξονυχιστικά το συρτάρι σας με τα εσώρουχα για να βρείτε τα πιο φωτεινά και -λόγω εποχής- τα πιο πολύχρωμα. Συνοδέψτε την έκπληξη κάνοντας ένα ψεύτικο τατουάζ στο στήθος ή στον ώμο, που θα του αποκαλύψετε την κατάλληλη στιγμή.
Κάτω από το ποτιστήρι
Κάντε το ταίρι σας να «διψάσει»: αφήστε τον να σας δει με ένα βρεγμένο T-shirt. To ημιδιαφανές ύφασμα φαντάζει σαν αταξία και ξετρελαίνει τους άντρες. Υπάρχουν δύο μέθοδοι να σκηνοθετήσετε την αποπλάνηση με το ποτιστήρι: «ήπια» και «άγρια»! Στην «ήπια» φορέστε ένα από τα λευκά του T-shirt (χωρίς σουτιέν ή, αν έχετε πρόβλημα, σουτιέν δαντέλα) και περπατήστε αργά διαμέσου του νερού που εκτινάσσει το ποτιστήρι. Τινάξτε τα μαλλιά σας και χτενίστε τα με τα χέρια όταν φτάσετε απέναντι. Αν ποτίζετε τον κήπο ή πλένετε με το λάστιχο το αυτοκίνητο, φροντίστε να βρέξετε κατά λάθος και εκείνον. «Τίποτα δεν συγκρίνεται με τον αυθόρμητο αισθησιασμό στο παιχνίδι ανανέωσης του έρωτα σας», υπογραμμίζει η Dr Pam Spurr και συνεχίζει: «Η χαρά, τα γέλια και το νερό είναι φανταστικός και αποτελεσματικός συνδυασμός. Επιπλέον δημιουργείτε μια ανεξερεύνητη σεξουαλική διάθεση, που χωρίς σκέψη είναι απόλυτα άτακτη». Αν θέλετε να δοκιμάσετε την πιο «άγρια» εκδοχή, αυξήστε την πίεση του νερού και αφήστε το ποτιστήρι να σας κάνει κυριολεκτικά μούσκευα.
Tips
Βγάλτε τα βρεγμένα ρούχα, σχηματίστε μ' αυτά ένα διάδρομο μέχρι το κρεβάτι και εκεί συνεχίστε απτόητες το αυτοσχέδιο τρελό παιχνίδι.


http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...