Deconstruction: το απόλυτο σταρ λουκ!

Θέλεις να πετύχεις το λουκ των σταρ με τις έντονες σκούρες ρίζες που ανοίγουν όσο πλησιάζουμε στις άκρες των μαλλιών; Τότε πρέπει να μάθεις τα πάντα για την Deconstruction, τη μέθοδο που έχουν ερωτευτεί οι διάσημες ανά τον κόσμο! Διάβασε πώς θα πετύχεις το απόλυτο τρεντ της σεζόν για να λάμψεις σαν σταρ!


Γενικά: πρόκειται για μια τεχνική εργασία όπως είναι η βαφή και οι ανταύγειες που όμως βασίζεται στο "μπλέξιμο" των βαφών! Ενώ μέχρι τώρα μπορεί να έκανες ένα μόνο ενιαίο χρώμα στα μαλλιά σου ή να έκανες και ανταύγειες τώρα με αυτή τη νέα μέθοδο, οι δύο βαφές (ρίζας και άκρης) "παντρεύονται" αρμονικά.

Σταδιακά: άφησε επίτηδες τις ρίζες σου να βγουν στο φυσικό τους χρώμα έτσι ώστε να δεις την διαβάθμιση του χρώματος από τη ρίζα ως την άκρη. Τώρα είναι η ευκαιρία να αφήσεις το φυσικό σου χρώμα να λάμψει και να δεις σε ποιους τόνους κινείται έτσι ώστε να μην έχει μεγάλη απόκλιση η ρίζα με την άκρη σου.

Ο κομμωτής σου αυτό που κάνει, εφόσον αποφασίσεις να το κάνεις, χρησιμοποιεί υλικό που ξανοίγει το μαλλί σου σε όλο το μήκος τους για να πετύχει το ντεκραντέ χρώμα. Μην ξεχνάς ότι το ξάνοιγμα γίνεται ανάλογα με τη βάση που έχεις στα μαλλιά σου, είτε είναι φυσικά, είτε βαμμένα.

Το κατάλληλο κούρεμα: το μακρύ μαλλί είναι ιδανικό για να φανεί η τεχνική σε όλο της το μεγαλείο! Συνήθως οι ανοιχτές τούφες είναι περίπου από το ύψος του αυτιού και κάτω.


http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...