Celebrities και καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαρί το μακιγιάζ  μας πρέπει να είναι ανάλαφρο και λαμπερό. Κρύψτε τα σκούρα αϊλάινερ και τα πολύ έντονα κραγιόν και αποφύγετε το make up. Οι ζεστές μέρες απαιτούν μια καλή κρέμα προσώπου με αντιηλιακό δείκτη προστασίας και απαλά, φυσικά, φωτεινά και αέρινα χρώματα για τα μάτια και τα χείλη.



Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης και ειδικές αντιηλιακές κρέμες με χρώμα οι οποίες θα σας δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα με το make up χωρίς να επιβαρύνετε το πρόσωπό σας.
Ας δούμε όμως το καλοκαιρινό μακιγιάζ προτίμησης γνωστών μας celebrities
Μία πολύ καλή καλοκαιρινή εμφάνιση της γνωστή μας Rihanna έκλεψε τα βλέμματα όλων των θαυμαστών της και τα φώτα της δημοσιότητας.
Π ράσινη φωτεινή σκιά με μαύρο μολύβι και φυσικό απαλό ροζ στα χείλη. Διάφανο λιπ γκλος συμπληρώνει το αποτέλεσμα.


 Δεν θα μπορούσε να μην κλέψει την παράσταση η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ginnifer Goodwin στο “Alexander McQueen: Savage Beauty” Costume Institute Gala στο Metropolitan Museum of Art  στη Νέα Υόρκη.
Άκρως καλοκαιρινό μακιγιάζ αποτελούμενο από τουρκουάζ σκιά, απαλό φυσικό ρουζ, έντονες βλεφαρίδες και απαλό διάφανο γκλος.


 Τα μάτια και το πολύ όμορφο χαμόγελο της Brooklyn Decker συμπληρώνουν οι έντονες μαύρες βλεφαρίδες και οι απαλές και φυσικές αποχρώσεις του ροζ.



 Απαλές αποχρώσεις του μωβ, έντονες βλεφαρίδες σε συνδιασμό με ρουζ και κραγιόν σε ροζ αποχρώσεις κάνουν την Natalie Portman λαμπερή και ιδανικά μακιγιαρισμένη για μία καλοκαιρινή έξοδο.


 http://www.tsouxtres.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...