Beyoncé: Σχολιάζει τα looks που σημάδεψαν την καριέρα της

Στο νέο τεύχος του περιοδικού W

Στο τεύχος Ιουλίου του γνωστού περιοδικού, η διάσημη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο και κάνει focus στις εμφανίσεις που υπήρξαν "σταθμός" στην καριέρα της. Ιδού ορισμένες από αυτές:


Η Beyoncé ξεκίνησε από το video του "Crazy in Love” το 2003, αναφέροντας ότι είχε μόλις γίνει 21 ετών. Σε αυτό εμφανίζεται σαν μια θηλυκή εκδοχή του James Dean, φορώντας jean shorts και λευκό t-shirt. Υποστηρίζει μάλιστα ότι πολλές φορές σκέφτεται και φοράει κάτι που μπορεί να το κάνει δικό της και να το αποκτήσει κάποια θαυμάστρια της.

Στο "Déjà vu” το 2006, φωτογραφήθηκε στη Νέα Ορλεάνη λίγο μετά τον τυφώνα Κατρίνα, έχοντας στο μυαλό της τη Josephine Baker και τη Brigitte Bardot, γι’αυτό και φόρεσε ένα μπούστο και έπιασε τα μαλλιά της ψηλά, αφού της αρέσει όπως λέει ο συνδυασμός διαφόρων τάσεων και πραγμάτων. Το 2010, στο video του “Why don’t you love me”, εμπνεύστηκε από την Bettie  Page. Τα ρούχα, τα κοσμήματα και τα φτερά ήταν από προσωπική συλλογή ενώ επιμελήθηκε μόνη της ακόμη και το μακιγιάζ της.

Το 2011, στο “Run the World (Girls)”, στέκεται στην έρημο, σε ένα «θεατρικό» σκηνικό, φορώντας ένα κατάλευκό φόρεμα “Givenchy Couture” και κρατώντας ως pets, ύαινες- "με αυτή την εμφάνιση θέλησα να τονίσω ένα πράγμα: ότι οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι!" είπε η Beyoncé. Δεν παραλείπει φυσικά ν’αναφερθεί και στο “Telephone” του 2010 στο οποίο συνεργάστηκε με τη Lady Gaga. Δηλώνει ότι είναι η  μεγαλύτερη θαυμάστρια της εκκεντρικής σταρ ενώ σχετικά με το fashion κομμάτι του video λέει ότι ενώ προσπάθησε να μιμηθεί τις πόζες της Bettie Page, το video κατέληξε να μοιάζει με ταινία του Quentin Tarantino. Ο διάσημος σκηνοθέτης μάλιστα τους έδωσε τις ευλογίες του, μέχρι που τους δάνεισε και το αμάξι από την ταινία “Kill Bill”!
 

http://www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...