Η Συνέντευξη του Manolo Blahnik στο Περιοδικό HEMISPHERES

Μεγαλωμένος στους Κανάριους Νήσους, ο Manolo Blahnik έγινε περισσότερο δημοφιλής μέσα από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, Sex & the City.

Πλέον στα 68 του χρόνια, δουλεύει πολύ περισσότερο απ’ ότι δούλευε 30 χρόνια πριν.




Για το τεύχος του, Φεβρουάριος 2011, το περιοδικό HEMISPHERES έχει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον αγαπημένο σχεδιαστή παπουτσιών.

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης αυτής, ήταν για το πώς έγινε σχεδιαστής, τι πιστεύει ο ίδιος για την δουλειά του και από πού αντλεί την έμπνευσή του όταν σχεδιάζει.

Για το πώς έγινε σχεδιαστής, ό ίδιος είπε, “Πολλά πράγματα συμβαίνουν κατά λάθος. Αλλά τώρα αγαπώ αυτό που κάνω και δεν θα μπορούσα να ζήσω διαφορετικά”.



O ίδιος δηλώνει workaholic, “Μ΄ αρέσει να δημιουργώ ιδιαίτερα παπούτσια που όμως μοιάζουν απλά. Ενθουσιάζομαι όταν φτάνω στο εργοστάσιο. Μπορώ να είμαι εκεί όλη τη μέρα.”

‘Όσο για την έμπνευσή του, την αντλεί από τις παλιές ταινίες, “Το πιο ωραίο πράγμα της Αμερικής, είναι οι ταινίες… τις λατρεύω.

Ο Manolo Blahnik δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους γονείς του, “Οι γονείς μας, μας διάβαζαν κάθε βράδυ – από το Gone with the Wind μέχρι και τα κλασσικά Cervantes ή Balzac. Μπορούσα να γράψω από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν πραγματικά τρελός ο τρόπος που μας μεγάλωσαν. Πάντα μας ενθάρρυναν να κάνουμε το ένα ή το άλλο.”



Και τέλος, σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν δοκιμάζει τα παπούτσια του, ο ίδιος είπε, “ Ω Θεέ μου, αμέσως, ναι! Αν είναι κάτι λάθος, μπορώ να το καταλάβω σε δευτερόλεπτα! "


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...