H SARAH JESSICA PARKER ΚΑΙ ΟΙ BLOGGER

Ένα από τα μεγαλύτερα fashion event της Ιταλίας, το Pitti Imagine στη Φλωρεντία, θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του δραστηριοτήτων την απόλυτη star του styling. Tην Sarah Jessica Parker. 


Από 14 έως 17 Ιουνίου, στο χώρο των εκδηλώσεων αυτής της μεγάλης γιορτής της μόδας θα παρουσιαστούν πολλές γυναικείες pre collection της επόμενης άνοιξης και αντρικές σειρές επώνυμων brand. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ένα event με τίτλο «Firenze4ever...It's magic» το οποίο θα παρουσιάσει η Parker. Το πρωτότυπο με αυτό το event είναι πως δεν θα συμμετέχουν διάσημοι σχεδιαστές μόδας, αλλά 40 fashion blogger που θα επιλεχθούν από τους διοργανωτές.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι η
Luisaviaroma.com, η οποία έχει φτιάξει μία ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου οι blogger θα μπορούν να «συνομιλούν» με εκπροσώπους brand και σχεδιαστές που θα είναι την ίδια στιγμή online. Ένας μάλιστα από αυτούς τους blogger θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει, τραβώντας κάποιες φωτογραφίες, μερικά looks που θα σχολιαστούν από τους ειδικούς.
Αυτό το
happening θα ονομάζεται «Total look styling lab» και σίγουρα θα πει τη γνώμη της και η ίδια η παρουσιάστρια. Το να κρίνει η ίδια η Parker τις στυλιστικές σου επιλογές, είναι σίγουρα αγχωτικό αλλά και τιμητικό ταυτόχρονα. Πόσες τέτοιες ευκαιρίες θα έχει ένας απλός blogger στη ζωή του;


http://www.madamefigaro.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...