Η τσάντα της Νταϊάνα στα χέρια της Κέιτ Μίντλετον

Πρόσφατα, η 29χρονη Κέιτ εθεάθη να φέρει ανά χείρας την διάσημη D- bag του Οίκου Tod's, την τσάντα που είναι αφιερωμένη στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Μια πριγκήπισσα ξεχωρίζει από την τσάντα της!
Μια πριγκήπισσα ξεχωρίζει από την τσάντα της!
Οι στρογγυλεμένες άκρες, το επιβλητικό φερμουάρ, τα σικάτα λουράκια έκαναν την δερμάτινη D- bag σήμα κατατεθέν για κάθε επώνυμη που σέβεται τον εαυτό της ειδικά μετά το θάνατο της λαίδης το 1997. Αποτελεί μια κλασική επιλογή που το κόστος της φτάνει τα 1.665 δολάρια.
Η Κέιτ προτίμησε μια πιο εκμοντερνισμένη εκδοχή της D- Bag σε γκρι χρώμα ενώ άλλες επώνυμες που έχουν τιμήσει την εν λόγω τσάντα είναι η ηθοποιός Κέιτ Μπόσγουορθ, η Τζέσικα Άλμπα που την είχε προτιμήσει σε κατακόκκινο χρώμα, η Αν Χάθαγουεϊ, η Σαρλίζ Θερόν, η Λέιτον Μίστερ, η Ζόε Σαλντάνα, η Νταϊάν Κρούγκερ αλλά και η Νικόλ Κίντμαν.
Η απλή δερμάτινη εκδοχή της εν λόγω τσάντας κοστίζει 1.665 δολάρια, ενώ η πιο χλιδάτη φτάνει τα 4.650 δολάρια ενώ η εκδοχή από δέρμα κροκοδείλου ανέρχεται στα 28.000 δολάρια.
Ο Ντιέγκο Ντέλα Βάλε (Diego Della Valle), γιος του ιδρυτή της βρετανικής φίρμα, εξήγησε στην εφημερίδα "TIMES" γιατί ήταν απόλυτα φυσικό να πάρει η εν λόγω τσάντα το όνομα της Νταϊάνα:
"Ήταν μεγάλη θαυμάστρια και υποστηρίκτρια των προϊόντων μας. Η Νταϊάνα κρατούσε την συγκεκριμένη τσάντα σε διαφορετικές περιστάσεις και σε διαφορετικές ώρες της ημέρας", κάτι που ισχύει αφού η Λαίδη είχε ανακαλύψει τον Οίκο Tod's μόνη της και πλήρωνε για τα αποκτήματα της σε αντίθεση με τη σημερινή εποχή που οι διάσημες κυρίες δέχονται τις τσάντες ως δώρα και φτάνουν μέχρι και να πληρωθούν για να τις κρατήσουν έστω και σε μία έξοδό τους.
Ο Οίκος Tod's ιδρύθηκε το 1920 από τον Dorino Della Valle που θέλησε να χρησιμοποιήσει ένα όνομα που εύκολα θα μπορούσαν να προφέρουν οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Για να δημιουργηθεί η απλή εκδοχή της D- Bag απαιτείται δουλειά 2 ημερών από τους τεχνίτες του του Βρετανικού Οίκου.
Πάντως, η φινέτσα της Κέιτ, πριγκίπισσας Κάθριν, φάνηκε από την επιλογή των ρούχων (θυμήσου την καπαρντίνα της Κέιτ που ξεπούλησε), από τα καπέλα της, από την οικονομική της γκαρνταρόμπα και από την στήριξη στις βρετανικούς Οίκους Μόδας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...