Ου πλέξης

Τα “woven shoes” ή ελληνιστή πλεκτά παπούτσια, είναι η καλύτερη πρόταση για τους θερμομετρικά περίεργους μήνες που διανύουμε. Πρόκειται για ένα παπούτσι που δεν θα σε απογοητεύσει είτε έχει 13 είτε 33 βαθμούς, μπορείς να το φορέσεις με μικρό καλτσάκι ή σοσόνι όπως λέγαμε κάμποσες δεκαετίες πριν, και φυσικά, είναι η πιο hot τάση στα παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι οπότε θα το βρεις εκεί έξω σε πληθώρα χρωμάτων, σχεδίων αλλά και βαλαντίων.



Ξεκινάμε με τις πιο οικονομικές προτάσεις, μας έρχονται κατευθείαν από το Λονδίνο και η μοίρα τα έφερε έτσι που από την απόκτησή τους μας χωρίζουν μόνο μερικά κλικ.
Στο ιδανικότερο χρώμα για τους ανοιξιάτικους και για τους καλοκαιρινούς μήνες, εάν φυσικά υποθέσουμε ότι αυτοί οι μήνες ακόμα υπάρχουν, το ακόλουθο brogue, όπως αποκαλούν οι απανταχού φασιονίστας τα κολεγιακού τύπου παπούτσια. Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με φλοράλ αέρινο φόρεμα ή και λευκή μπροντερί φούστα, απαραίτητα με λευκό σοσόνι ή οποιαδήποτε άλλο μικρό καλτσάκι σε παστέλ απόχρωση και θα είσαι ίδια η Alicia Silverstone στο μυθικό πλέον video clip των Aerosmith.
Επόμενη ασφαλέστερη επιλογή για το hit της σεζόν είναι αυτό το χρυσό πλεκτό πέδιλο που φοριέται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες και οπωσδήποτε χωρίς κάλτσα, εκτός αν θέλεις να μοιάζεις με γερμανό τουρίστα στην πλατεία Συντάγματος. Το χρώμα του σου επιτρέπει να το συνδυάσεις με όλα τα ρούχα από τα οποία απαρτίζετε η γκαρνταρόμπα σου μόνο που θέλει πολύ ισχυρό δείκτη αντηλιακής προστασίας άμα τα φοράς πολλές ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο γιατί καμία δεν θέλει πουά μαυρισμένο πόδι. Σωστά;

Top Shop μόνο 32£

ermoumag ermoumag topshop 2 Ου πλέξης
Και μιας και λέμε για brogues, και μιας και η στήλη αυτή αφορά τις retro προτάσεις που όλες αγαπάμε, παρεκκλίνουμε λίγο των πλεχτών παπουτσιών και παρουσιάζουμε τις δυο καλύτερες και οικονομικότερες επιλογές για να φορέσετε το πιο stylish παπούτσι αυτό το καλοκαίρι.

Μόνο με 79.90€ από τα Mango

ermoumag ermoumag mango Ου πλέξης
Και η ultimate επιλογή για brogues, το κλασσικό άσπρο/μαύρο με bonus ότι φοριέται και χειμώνα με οπακ καλσόν ή καλσόν με σχέδια.

Dorothy Perkins μόνο 32£

ermoumag ermoumag dorothy perkins Ου πλέξης

Συνεχίζουμε την ροή του προγράμματος μας με το αφιέρωμα στα πλεκτά παπούτσια, και σας παρουσιάζουμε την τελευταία οικονομική μας πρόταση. Μετά θα αρχίσουμε να φανταζόμαστε όλες για χιλιοστή φορά, πως θα ήταν η ζωή αν είχαμε άπειρα χρήματα για ψώνια κάθε μήνα.
Πιο μαζεμένη παρότι αμιγώς καλοκαιρινή επιλογή, στο χρώμα του κοραλιού, που επίσης ταιριάζει με ότι χρώμα διαθέτετε στην ντουλάπα σας και φυσικά αναδεικνύει όλες τις μονόχρωμες επιλογές, όπως ας πούμε τα χακί, τα navy blue, και φυσικά τα neutral/nude που είναι η απόλυτη τάση.

Μόνο 27£ από τα Dorothy Perkins

ermoumag ermoumag dorothy perkins 2 Ου πλέξηςΚαι τώρα η στιγμή που όλες περιμέναμε, ένα μικρό αφιέρωμα στα παπούτσια της ιέρειας του woven για αυτό το καλοκαίρι Miuccia Prada συνδυασμένα με το αμέσως επόμενο αγαπημένο στυλ στα παπούτσια, το γνωστό Mary Jane.
Χωρίς λόγια…
ermoumag ermoumag prada 2011 4 Ου πλέξηςermoumag ermoumag prada 2011 5 Ου πλέξης
ermoumag ermoumag prada 2011 2 Ου πλέξηςermoumag ermoumag prada 2011 3 Ου πλέξηςermoumag ermoumag prada 2011 Ου πλέξης


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...