Θεά από την κορυφή ως τα νύχια

Θες να μάθεις πώς μπορείς και αυτό το καλοκαίρι να είσαι μια κούκλα; Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις ακολουθώντας τα παρακάτω 4 απλά βήματα!
Χείλη για φίλημα: η επιδερμίδα των χειλιών είναι πολύ λεπτή και αυτό την κάνει πολύ ευάλωτη. Μην αφήνεις λοιπόν ποτέ τα υπέροχα χείλη σου απροστάτευτα. Και εννοείται, σταμάτα να τα... μασουλάς. Διαφορετικά θα "σκάσουν", θα σε τσούζουν και θα χαλάσουν την εμφάνισή σου μιας και μιλάμε για το πιο σέξι σημείο του προσώπου σου. Εκτός από το αντηλιακό χειλιών που είναι απαραίτητο, το οποίο πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου και να το ανανεώνεις όσο πιο συχνά μπορείς, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να έχεις απαλά και βελούδινα χείλη είναι να τα ενυδατώνεις το πρωί και το βράδυ με ένα ενυδατικό στικ χειλιών ή ένα ενυδατικό λιπ-γκλος.

Επιδερμίδα φτιαγμένη για χάδια: το δέρμα σου διψάει και για να ξεδιψάσει δεν αρκεί να πίνεις πολύ νερό, ούτε να μουλιάζεις με τις ώρες μέσα σε μια μπανιέρα. Για να μην αφυδατωθεί και για να είναι σε θέση να συγκρατεί την υγρασία του, έχει ανάγκη από καθημερινό μασάζ με γαλακτώματα, κρέμες, ή τζελ σώματος. Μετά τον ήλιο αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξεπλυθείς καλά με ένα απαλό και ενυδατικό σαπούνι ή αφροντούς, ώστε να απομακρύνεις κάθε κόκκο άμμου, σκόνης και αλατιού και κάθε ίχνος ιδρώτα. Πρέπει να ξεπλυθείς με άφθονο χλιαρό νερό και μετά να ταμπονάρεις με μια πετσέτα. Άφησε να περάσουν τρία-τέσσερα λεπτά, ώστε να στεγνώσει εντελώς το δέρμα σου από το νερό, και κάνε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα με την αγαπημένη σου ενυδατική και ζήτησε από το φίλο σου να σου κάνει ένα μασαζάκι! Δε θα σταματήσει να σου λέει πόσο απαλή είναι η επιδερμίδα σου!

Ενέργεια στο maximum: η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, το κολύμπι και γενικότερα τα καλοκαιρινά σπορ ταλαιπωρούν, εκτός από το δέρμα, και ολόκληρο τον οργανισμό μας. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον πρόχειρο τρόπο με τον οποίο συνήθως διατρεφόμαστε κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, δημιουργούν τον κίνδυνο να αποδυναμωθεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα ή, στην καλύτερη περίπτωση, να χάσουμε την ενέργειά μας και να σερνόμαστε κουρασμένοι. Γι’ αυτό μαζί με όλα τα άλλα μην ξεχάσεις να βάλεις στο σακ βουαγιάζ σου μερικά διατροφικά συμπληρώματα και υγιεινά σνακ, που θα απογειώσουν την ενέργεια σου. Έτσι με ανεβασμένη διάθεση θα καταφέρεις να ζήσεις το πιο hot καλοκαίρι της ζωής σου!

Τα απαραίτητα: για να μη σου χαλάσουν το κέφι οι μικρές ταλαιπωρίες, που συνήθως πάνε πακέτο με το καλοκαίρι -τσιμπήματα από κουνούπια ή άλλα έντομα, από τσούχτρες και μέδουσες, ή μολύνσεις, μυκητιάσεις και μικροτραυματισμοί-, εκτός από μερικά προληπτικά μέτρα -δεν καθόμαστε ποτέ πάνω στην άμμο, δεν πατάμε με γυμνά πόδια σε λιμνάζοντα νερά, βάζουμε εντομοαπωθητικά κ.λπ., πάρε μαζί σου καλού- κακού μερικά προϊόντα πρώτων βοηθειών και που ξέρεις μπορεί αυτή σου η προνοητικότητα να σε φέρει κοντά σε ένα νέο έρωτα στην παραλία!




www.womans.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...