Κόψε την ανάσα με τον κότσο της μπαλαρίνας!

Με έμπνευση από το Χόλιγουντ και την θραύση που έκανε η ταινία "Μαύρος Κύκνος" ένα παλιό τρεντ μαλλιών έρχεται να κλέψει φέτος εκ νέου την καρδιά μας: ο κότσος της μπαλαρίνας, γνωστός και ως σινιόν, μας προσκαλεί να πιάσουμε τα μαλλάκια μας κότσο! Διάβασε παρακάτω πώς θα τον πετύχεις για να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σαν μπαλαρίνα.

Πρώτο βήμα: επειδή το στέγνωμα είναι βασικό σημείο στο να πετύχει ο ψηλός κότσος πρέπει να δώσεις προσοχή. Στέγνωσε καλά τα μαλλάκια σου και άρχισε να απλώνεις τζελ στα μαλλάκια σου από τις ρίζες και τραβώντας τα μαλλάκια σου προς τα κάτω, «πατίκωσε τα», έτσι ώστε να είναι έτοιμα να γίνουν η βάση του εντυπωσιακού κότσου της μπαλαρίνας.
Η Λιάνα Λιμπεράτο λέει ναι στις αφέλειες και στον κότσο και κερδίζει!
Η Λιάνα Λιμπεράτο λέει ναι στις αφέλειες και στον κότσο και κερδίζει!
Βήμα δεύτερο: με τη βοήθεια της βούρτσας σου, μάζεψε τα μαλλάκια σου σε μια ψηλή και σφικτή αλογοουρά και στερέωσε καλά την αλογοουρά με ένα λαστιχάκι. Το βασικό που πρέπει να προσέξεις είναι να μαζέψεις όλα σου τα μαλλάκια, όλες τις τούφες ακόμη και τις τουφίτσες στο κάτω και πίσω μέρος του κεφαλιού σου, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.
Βήμα τρίτο: Άπλωσε με τη βούρτσα λίγο τζελ στα μαλλάκια σου, έτσι ώστε να γίνουν απαλά και χωρίς τσουλουφάκι να "πετάνε" δεξιά και αριστερά. Τώρα στριφογύρισε τα μαλλάκια σου έτσι ώστε να πετύχεις το σφιχτό κότσο της μπαλαρίνας και στερέωσε με τσιμπιδάκια.
Βήμα τέταρτο: τελειοποίησε το αποτέλεσμα ψεκάζοντας με λακ τα μαλλάκια σου έτσι ώστε ο κότσος να μείνει στη θέση του για όση περισσότερη ώρα γίνεται.
Η Έυα Μέντες συνδυάζει άψογα το natural σγουρό με τον κότσο!
Η Έυα Μέντες συνδυάζει άψογα το natural σγουρό με τον κότσο!
Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσιάζει με τον  γεμάτο  κότσο της!
Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσιάζει με τον "γεμάτο" κότσο της!
Κότσος και αφέλειες γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Οι αφέλειες σε συνδυασμό με τον ψηλό κότσο σου χαρίζουν πόντους στιλ και σε καθιερώνουν ως style icon. Τόλμησε και εσύ να κόψεις αφέλειες ειδικά αν έχεις πολύ στρογγυλεμένο πρόσωπο, αφού οι αφέλειες θα προσθέσουν γωνίες στο προσωπάκι σου. Οι αφέλειες προσθέτουν στιλ και χάρη στοπ κούρεμα σου που αντίθετα με την πιο αυστηρή φράντζα δίνουν ένα πιο στιλιζαρισμένο ύφος στο στιλ σου.
Ο ψηλός και σφιχτός κότσος: ο ψηλός και σφιχτός κότσος σε κάνει να μοιάζεις με μπαλαρίνα και το σημείο-κλειδί για να πετύχεις το λουκ είναι φυσικά το να μαζέψεις σφιχτά τα μαλλάκια σου. Ο ψηλός και σφιχτός κότσος κάνει τα λαιμό σου να φαίνεται πιο μακρύς και τελικά σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη. Επίλεξε να τον φορέσεις έτσι με μπλούζα με έξω τους ώμους και κλέψε τις εντυπώσεις!
Ο ψηλός και "γεμάτος" κότσος: αν δεν θέλεις ένα πολύ στιλιζαρισμένο αποτέλεσμα και ψάχνεις κάτι πιο χαλαρό αλλά που ναι μεν να θυμίζει το λουκ της μπαλαρίνας, ο φουντωτός κότσος είναι αυτό που ζητάς. Πιάσε τα μαλλάκια σου στο κάτω-πίσω μέρος και άφησε το κότσος σου πιο χαλαρό και φουντωτό και εντυπωσίασε αλά Τζένιφερ Λόπεζ.
Και σγουρός και ψηλός: αν έχεις σγουρά μαλλάκια και θέλεις να πιάσεις τα μαλλάκια σου ψηλά δεν έχεις παρά να τα ισιώσεις , κάνοντας τα ίσια-πρόκα για να μπορέσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου σε σφιχτή αλογοουρά πριν τη στριφογυρίσεις. Αν δεν θέλεις να ισιώσεις τα μαλλάκια σου τότε δεν έχεις παρά να τα αφήσεις σγουρά και να δημιουργήσεις ένα πιο σέξι και ανέμελο κότσο.


www.womenonly.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...